Programul de învățare la distanță pentru Masterat Sanatate Economie (M. A.) este un program de studii de master consecutiv și construiește în cunoaștere dobândit o diplomă de licență relevant. Absolut ideal pentru programul de studii sunt absolvenți de licență Economie de sănătate (B. A.) sau alte programe similare. Cu expertiza vertiefendem în economie de sănătate, puteți fi creativi în efectuarea ca un expert respectat sarcinile specifice în gestionarea instalațiilor de sănătate, după finalizarea cu succes a studiilor. Cursul își propune să ofere cunoștințe științifice profesionale aprofundate și abilități analitice și metodologice în domeniul economiei de sănătate. La sfârșitul anului veți câștiga la nivel internațional extrem de respectat academice gradul "Master of Arts", care este situat direct sub doctorat.

Cu programul de masterat sunteți în stare, printre altele:

  • să utilizeze cunoștințele de sănătate economică ca o reflectare a cunoștințelor și a cunoștințelor instrumentale și se aplică la soluționarea problemelor practice
  • noi concepte de intervenție pentru a se dezvolta (aproximativ în intervalul de aprovizionare)
  • analiza proceselor de proiectare și de organizare și de management
  • consilierea organizațiilor și instituțiilor sanitare
  • abordarea provocărilor la diferitele niveluri de gestionare și de luare a deciziilor în sectorul sănătății și să preia responsabilitatea de gestionare

Conținutul de studiu

Economie de sănătate Master (M. A.) te învață cunoștințele căutate după combinarea de capacitatea de a analiza situația economică, pentru a identifica oportunitățile și de a dezvolta strategii individuale - asociat cu managementul general know-how și abilități personale. Mulți conținut practic să fie acoperite pentru a asigura, pe de o analizele și concepte fundamentate științific, pe de altă parte, pentru a rezolva în mod eficient problemele practice. Piata de asistenta medicala cu ineficienței sale specifice, precum și costurile de distribuție, și probleme de calitate vor fi luate în considerare în cadrul studiului. Orientarea aplicării consecvente este dată pentru fiecare subiect.

probleme tehnice-practici relevante sunt:

  • economie instituțională noi și controlul strategic
  • de gestionare a ofertei pentru a evalua căile viitoare de control ale conceptelor și metodelor de îngrijire
  • întrebări de cercetare cu privire la finanțarea și furnizarea de a identifica potențialul de îmbunătățire a sistemului de sănătate și pentru a iniția modificările corespunzătoare
  • Analize cost-beneficiu în domeniul asistenței medicale, cum ar. Deoarece evaluarea economică de sănătate și metode pentru măsurarea calității vieții

În cazul în care vizează mai mare, apoi Sanatate Economie Master (MA), este alegerea logică pentru licență de sănătate Aspecte economice (BA) sau un grad comparabil.

cerinţe de admitere

Pentru studiul de masterat Sanatate Aspecte economice (M. A.) Aveți nevoie dovada finalizării cu succes a Bachelor Sanatate Aspecte economice (B. A.) sau un program similar. Candidații cu grade de altă licență poate începe cu o calificare ulterioară (curs pregătitor), cu studiul. Următoarele cursuri pregătitoare sunt disponibile pentru pre-calificare disponibile individuală: practică cunoștințele industriei medicale sau expertiza de management pentru industria de asistenta medicala.

Start: orice finalizare moment: La sfârșitul cursului veți dobândi diplomă recunoscută pe plan internațional Master of Arts în cadrul Departamentului de Sanatate Economie. Cu acest grad vă sunt acordate pentru o poziție de lider în industria de asistență medicală calificată.

Durata de studiu

Perioada regulat de studiu este de 24 luni sau 32 luni (120 credite).

studiu de testare

Prin înregistrarea la APOLLON Hochschule Puteți testa timp de 4 săptămâni, care studiază pentru drum liber. Pe parcursul acestei perioade, vă puteți autentifica în orice moment Revocați. atunci nu apar costuri pentru tine.

acreditare

Programul de Master Sanatate Economie (MA), este de Agenția Internațională pentru asigurarea calității și acreditarea programelor de studii și instituții (FIBAA) certificate.

extensie gratuita

Până la 50% din varianta de studiu aleasă (12 sau 16 luni).

Program predat în:
  • Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la Apollon Hochschule »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
24 - 32 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date