Dacă doriți ca să se califice la un nivel academic cât mai larg posibil pentru îngrijirea sănătății, sunteți cu programul de studii de licență Sănătate Economie (B. A.) sfaturi foarte bune: Elementele de bază de sănătate economică sunt combinate în această formare care, cu expertiză organizațională, comunicare și juridică. Studiul ofera instrumentele necesare pentru funcții de conducere în industria de sănătate, oferă competențe pentru domenii complexe, sarcini care răspund și oferă studenților manager-interfață a căutat mult continuă. Gama de aplicații viitoare este la fel de diverse ca studiul în sine. Absolvenții lucrează în calitate de consultant economic sau manager de proiect în organizații, companii sau instituții de securitate socială, de exemplu, în consultanță. Chiar și în spitale sau centre de ingrijire medicala veni economisti de sanatate folosit. Ca urmare Bachelor Aveți posibilitatea de a avea un curs post-universitar de masterat Sanatate Economie (M. A.) pentru a aprofunda cunoștințele.

Calificări cheie

Universitatea APOLLON are o licență Economie de sănătate (B. A.) a dezvoltat un curs, absolvenții pe deplin calificați pentru noile provocări din piața de asistență medicală. scopul de a învăța cunoștințe în secțiune economică sănătoasă, care vă permite să reacționeze în mod optim la schimbările rapide de pe piața asistenței medicale și își poate asuma sarcini complexe și responsabile.

Conținutul de studiu

Vă achiziționați prin curriculum diferențiat cu conținut practic, competența de a acționa în mod independent și eficient în mediu până la managementul superior al economiei de sănătate. Cu opționale Acesta le face teme adecvate în mod individual. Punct de vedere tehnic sunt de conținut extrem de practic în centru:

  • Controlul și controlul instrumentelor
  • Procesul și Managementul Calității
  • Expertiza structurală privind sistemele de sănătate și de sănătate publică
  • economie
  • De investiții și de finanțare

În plus față de cunoștințele tehnice de competențe economice și de sănătate a proceselor economice și sociale metodice generale în studiul care urmează să fie aprofundat, inclusiv:

  • management de proiect, personal și tehnici de organizare de consultanță
  • Intervievarea și Corporate Communications

cerinţe de admitere

Cerințele de admitere la studii de licență sunt reglementate de Legea Învățământului Superior Bremische (BremHG). Apoi, puteți studia în anumite condiții, fără o calificare de liceu.

de bază

orice moment

Absolvire

Ei dobândesc Bachelor recunoscute pe plan internațional de Arte din cadrul Departamentului de Sanatate Economie. Cu acest grad sunteți calificat excelent pentru management si roluri de conducere de mijloc din industria de asistenta medicala.

Durata de studiu

Studiu de control de 36 de luni sau 48 luni (180 credite).

studiu de testare

Prin înregistrarea la APOLLON Hochschule Puteți testa timp de 4 săptămâni, care studiază pentru drum liber. Pe parcursul acestei perioade, vă puteți autentifica în orice moment Revocați. atunci nu apar costuri pentru tine.

acreditare

Programul de Licențiat în economie de sănătate (BA), de către Agenția Internațională pentru asigurarea calității și acreditarea programelor de studii și instituții (FIBAA) certificate.

extensie gratuita

Până la 50% din varianta de studiu aleasă (18 sau 24 de luni).

Program predat în:
Germană

Vezi 4 mai multe cursuri de la Apollon Hochschule »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
36 - 48 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date