Dual Maestru De Administrare A Afacerilor / Maestru De Sănătate Publică (MBA / MPH)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de diplomă online de Masterat Master în Administrarea Afacerilor / Master of Health (MBA / MPH) își propune să vă ofere abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un lider în domeniul sănătății publice.

Absolvenții programului de diplomă dublă vor completa Master Online de Administrare a Afacerilor și Consiliul pentru Educație pentru Sănătate Publică (CEPH) Master acreditat de Sănătate Publică în mai puțin timp decât ar fi nevoie pentru a termina fiecare grad individual.

Veți obține o înțelegere aprofundată a managementului, a finanțelor, a contabilității, a marketingului, a planificării strategice, a afacerilor internaționale și a antreprenoriatului în acest program. Cunoștințe care vă pot ajuta să vă faceți mai eficient într-un rol de lider în mediul de sănătate publică, cum ar fi gestionarea unei agenții comunitare de sănătate sau lucrul într-un departament de wellness al companiei.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Centra ... Citeste mai mult

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools (NCA). Citește mai puţin