Dreptul european al concurenței - Diplomă de studii aprofundate / master prin învățământul la distanță

Generalități

Programul de descriere

Ia-cariera ta la urmatorul nivel prin inscrierea la acest program de învățare la distanță de specialitate.

Veți dobândi noi competențe, un grad respectat și în continuare cariera ta - toate in doar opt luni și fără a întrerupe angajarea dumneavoastră.

Rata de satisfacție de 98%

În 2015 acest program a primit cu privire la rata de satisfacție totală de 98% din studenții din sondajul PTE. Aceasta se compară cu o medie de 85% la nivelul Grupului Russell (asocierea 24 de universități publice de cercetare grupate împreună pentru excelență academică).

top evaluat în Marea Britanie

Centru care ruleaza acest program (Dickson Poon Facultatea de Drept la Kings College din Londra) a fost evaluat de top în Marea Britanie pentru cercetare lider mondial prin Cadrul de Cercetare de Excelenta 2014.

Condus de Richard dorința cumpărătorului

Profesor emerit Richard QC dorința cumpărătorului (Hon) este director de program si va fi insotit de tutori cu o bogăție atât experiență academică și profesională.

Îmbunătăți abilitățile și perspectivele de carieră

Vei dobândi o înțelegere în profunzime a acestor domenii-cheie: • Introducere în dreptul concurenței și politica • Articolul 101 (1) • Articolul 101 alineatul (3) și articolul 102 • Articolul 106 • Articolele 107 - 109 • Regulamentul privind concentrările economice • asocierile în participație • cartelurile • Distribuție • licenţiere • executare publică • executarea privată

Studenții din trecut spun

"În profunzime, practic privire de ansamblu, interesantă a dreptului concurenței europene și bine plăcută" C. Eastcott, Allen & Overy "Excelent program care vă oferă cunoștințe cuprinzătoare din diferite perspective" E. Komaromi, Comisia Europeană "Acesta este un program foarte interesant cu materiale de program excelent "J. Carmody, Openreach" extrem de minuțioasă și provocator. Foarte interesant, mai ales [week-end opțional] seminarii "B. Roy, Thomson Reuters" Un instrument complet și util pentru a învăța și de a înțelege legea concurenței "J. Mondragon, Telefonas de Mexico" Programul acoperă o mare cantitate de material de studiu foarte bun, predate de cei mai buni în domeniu "M. Lodlova, Kinstellar" cursul oferă relevante până la data de predare în dreptul concurenței și oferă modalități eficiente de a analiza cazurile "L. Tembo, Zambia Comisia concurenţă de învățământ la distanță Mai multe studii postuniversitare de la Kings College din Londra : - Dreptul Uniunii Europene - Economie pentru Legea concurenței - regulament Cererile de achiziții publice pentru acest curs sunt administrate de către Academia Professional Informa. Academia Professional este Informa brand de încredere pentru dezvoltarea profesională, lucrul cu organismele academice și industria de conducere pentru a oferi educație și formare acreditate în cazul în care acesta este foarte necesar.

Ultima actualizare Dec 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

King’s College London is a research-led university based in the heart of London. King’s has over 28,000 students from 140 countries and is currently in the second phase of a £1 billion redevelopment p ... Citeste mai mult

King’s College London is a research-led university based in the heart of London. King’s has over 28,000 students from 140 countries and is currently in the second phase of a £1 billion redevelopment programme which is transforming its estate. Citește mai puţin