Drept energie, masterat on-line - mjel

Generalități

Programul de descriere

Master of Jurisprudenta în Energie Drept (MJEL) de la Universitatea din Tulsa, Colegiul de Drept este o margine de tăiere, gradul în întregime online. Este o parte din Legea Energiei și Resurselor Durabilă (SERL) Programul TU Legea lui, Care se a crescut de la Neamului cea mai veche și venerată Legea Energiei și institut de cercetare politica, Legea Energetic National si Institutul de Politici. Cursuri în programul de MJEL sunt dezvoltate și predate de profesori TU, precum și alți experți recunoscuți. Candidații MJEL va finaliza cu succes patru cursuri necesare, cursuri opționale de alegerea lor, și o teză de două ore în valoare totală de 24 de ore de credit.

Cele șase cursuri necesare sunt (15 ore de credit):

  • Regulamentul a piețelor de energie
  • Oil & Gas Drept
  • Legea Mediului
  • Energie Cercetare, Analiza si scriere
  • Energie Laboratorul de Dezvoltare tezei de doctorat
  • Teza de energie (de 2 ore de credit)


Apoi, trei clase opționale (9 credite) trebuie să fie luate de la unsprezece opțiuni diferite de curs electivă.

Pe măsură ce citi cu atenție site-ul, este posibil să observați că clasele sunt oferite în gradul de MJEL sunt clasele superioare de drept diviziune sunt oferite în persoană la Facultatea de Drept ca o parte a curriculum-ului SERL.

Educația puteți obține de la programul SERL a lansat mai multe cariere de succes referitoare la energie, resurse naturale și domenii de mediu.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Citeste mai mult

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Citește mai puţin