$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe Doctorale în Investiție Studiu de Doctorat Online

Obținerea unui doctorat este o realizare admirabilă care oferă, în general, studenților care completează expertiza programului în obiectul lor de interes. Cunoștințele valoroase dobândite oferă de obicei accesul studenților la o mare varietate de opțiuni de carieră cu plată înaltă și le-ar putea transforma în autorități în domeniul lor ales. Ce este un doctorat în investi… Citeste mai mult

Obținerea unui doctorat este o realizare admirabilă care oferă, în general, studenților care completează expertiza programului în obiectul lor de interes. Cunoștințele valoroase dobândite oferă de obicei accesul studenților la o mare varietate de opțiuni de carieră cu plată înaltă și le-ar putea transforma în autorități în domeniul lor ales.

Ce este un doctorat în investiții? În general, acest tip de program oferă studenților o cunoaștere aprofundată a finanțelor, economiei și contabilității, pentru a le învăța cum să investească și să gestioneze fondurile în mod corespunzător. Prin prelegeri, proiecte de cercetare și studii de caz studenții învață de obicei despre managementul global, analiza strategică a informațiilor și conducerea. Cursurile pot să acopere, de asemenea, cum să cercetați diverse subiecte temeinic și eficient.

Un doctorat în investiții permite studenților să cultive competențe cheie în matematică, gândire analitică și leadership. Competențele matematice și analitice puternice pot ajuta elevii să înțeleagă materialele cursului și să le permită să exceleze în cariera aleasă. Abilitățile de conducere sunt adesea benefice pentru elevii din viața lor profesională și personală.

Deoarece fiecare școală oferă un set diferit de programe și are propriile taxe de școlarizare stabilite, nu există un preț pentru un program de doctorat. Contactarea universităților potențiale este de obicei cea mai bună modalitate de a determina costul exact pentru obținerea unui titlu de doctorat.

Persoanele care dețin un doctorat în investiții au adesea ocazia să urmeze mai multe opțiuni de carieră diferite. Mulți aleg să lucreze ca antreprenori sau manageri de afaceri generali, în timp ce alții găsesc poziții de bancheri de investiții. Pozițiile ca analisti financiari și managerii de risc sunt opțiuni populare sau studenții pot deveni consilieri de afaceri. De asemenea, sunt deseori disponibile locuri de muncă ca administratori de compensare, la fel ca carierele de manageri financiari.

Pentru a ajuta mai mulți oameni să aibă capacitatea de a urma studii superioare, multe universități oferă cursuri atât online, cât și în campus. Folosirea clasei la distanță este adesea o alegere bună pentru doctoranzi, deoarece le permite să-și echilibreze școala cu locurile de muncă și familiile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Elveţia

Doctorat în evaluarea riscurilor și de investiții strategice este o calificare în cazul în care studenții care au o diplomă de master în domeniile conexe pot îmbunătăți și cun ... +

Doctorat în evaluarea riscurilor și de investiții strategice este o calificare în cazul în care studenții care au o diplomă de master în domeniile conexe pot îmbunătăți și cunoștințele lor în continuare ridica. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Online