ONLINESTUDIES

Privește 4 Doctorate în Filosofie în Economie Diplomă de Doctorat Online

Un doctor de filosofie, mai bine cunoscut sub numele de doctorat, este o diplomă postuniversitară adesea folosită pentru a urma o diplomă de licență sau de masterat. În timp ce se acordă în mod tradițional în științele sociale și umaniste, doctorii moderni pot fi dobândiți în aproape orice subiect. Programul doctorat mediu tinde să dureze cinci până la opt ani.

Unii studenți se pot întreba, ce este doctor în economie? Economia este studiul modului în care bunurile și serviciile sunt create, distribuite și consumate. Ea analizează modul în care agenții economici, cum ar fi cumpărătorii și vânzătorii, interacționează unul cu celălalt și comportamentele care provoacă aceste interacțiuni. Doctorii de doctorat în general învață despre microeconomie, care se concentrează pe agenții înșiși și pe macroeconomie, care analizează modul în care acesti agenți formează economia ca întreg.

Un doctor în economie dobândește abilități computationale puternice, care sunt utile nu numai în afaceri, ci și în gestionarea finanțelor în viața cotidiană. Programele predau și raționamentul cantitativ, astfel încât studenții să învețe să aplice dovezi empirice argumentelor lor în interiorul și în afara locurilor de muncă. Abilitățile de rezolvare a problemelor învățate ajută la identificarea dificultăților economice și personale.

Costul studierii pentru un doctorat poate varia destul de puțin, în funcție de necesitățile universității și ale vieții ale candidatului. Programele mai scurte tind să coste mai puțini bani decât cele mai lungi. Contactarea directă a instituției este cea mai ușoară modalitate de a înțelege mai bine cerințele financiare.

Un doctorat în economie este util pentru multe cariere, inclusiv analiști de cercetare de piață, manageri de compensații și analiști de credit. Nu este neobișnuit ca profesiile aparent independente, cum ar fi avocații, să studieze pentru acest doctorat. Le permite acestora să înțeleagă modul în care economia afectează industriile lor. Analiștii politici guvernamentali ajută politicienii să înțeleagă modul în care legile și reglementările pot influența economia națională.

Multe universități pot oferi doctorat în economie, oferind potențial studenților opțiuni locale, precum și studiul online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Economie Filter

Doctorat în economie

Atlantic International University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Gradul de doctor în economie unește analiza economică cu aspectele practice ale unei afaceri. Programul este destinat să pregătească studenții pentru cariere în cercetarea și ...

Citeste mai mult

Doctor online în economie politică internațională (DIPE)

World Executive Education Institute
Doctorat
<
Frecvență redusă
<
15&nbsp;-&nbsp;20 luni
Engleză
Online

Programul de economie politică internațională oferă o educație axată pe a ajuta indivizii să aibă succes în forța de muncă dinamică globală. Aceste abilități includ gândirea c ...

Citeste mai mult

Ph.D. în Economie politică

SMC Business School
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Doctoratul / doctoratul în economie politică este un studiu amplu al tendințelor politice și diplomatice din zilele noastre, necesitând învățarea să aibă un fond solid în dome ...

Citeste mai mult

Doctoratul în economie

Mind Development Academy
Doctorat
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Doctoratul de studii economice combină analiza economică cu aspectele practice ale afacerilor. Programul este destinat să pregătească studenții pentru cariere în cercetare și ...

Citeste mai mult