ONLINESTUDIES

Caută Doctorate în Economie politică Online în Elveţia 2020/2021

Un Doctorat în Filosofie este un program academic care necesită în jur de patru ani de studiu și cercetare extensivă. Obținerea unei diplome de doctorat este un țel educațional pentru mulți studenți deoarece acest lucru îi poate ajuta să își găsească un loc de muncă plin de satisfacții pe plan personal și profesional.

Pe măsură ce economiile sunt mai conectate pe o piață globală, este nevoie de specialiști pentru a analiza impactul pe care factorii și reglementările care guvernează asupra industriei și distribuția de bunuri și servicii. Economia politică se concentrează pe educarea elevilor cu privire la aceste și alte probleme legate de economie la științe politice.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Contactează Școli Direct Cei Mai Buni Diplome Doctorale în Economie politică Online în Elveţia 2020/2021

1 Rezultate din Economie politică, Elveţia Filter

Ph.D. în Economie politică

SMC Business School
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Doctoratul / doctoratul în economie politică este un studiu amplu al tendințelor politice și diplomatice din zilele noastre, necesitând învățarea să aibă un fond solid în dome ...

Citeste mai mult