Filter
Doctorat
Ritm: Tot

Caută 3 Studii de Doctorat în Conducere educațională Doctorat Online

Înscrierea într-un program de doctorat este o modalitate bună pentru ca studenții să dobândească cunoștințe de specialitate în domeniul carierei la alegerea lor. În mod obișnuit disponibil pentru oricine a absolvit o diplomă de masterat, un program de doctorat în filosofie poate oferi elevilor posibilitatea de a obține oportunități de angajare mai bune.

Ce este un doctorat în leadershipul educațional? Acest tip de program oferă de obicei educatorilor cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a instrui în mod eficient elevii mai tineri. Cursurile acoperă în general subiecte precum educația specială, politicile educaționale și advocacy. Pentru a oferi studenților o cunoaștere mai completă a modului de a instrui în mod eficient, adesea studiază și cum să evalueze și să evalueze elevii mai tineri pentru a-și măsura înțelegerea materialului.

Pe parcursul unui doctorat în Leadership educațional, elevii dezvoltă în general mai multe abilități critice care le-ar putea ajuta să reușească. Competențele puternice de conducere și de comunicare pot permite elevilor să fie mai eficienți în clasă ca educatori. Competența de rezolvare a problemelor permite de multe ori studenților să găsească soluții creative pentru problemele de învățare și ar putea fi benefică și în viața lor personală.

Pentru a afla cât costă obținerea unui doctorat, cel mai bun mod de acțiune este de a contacta direct școlile de interes. Fiecare universitate are taxe individuale de școlarizare, astfel încât prețul variază foarte mult.

Cererea de educatori de calitate este aproape întotdeauna mare, astfel încât studenții care dețin un doctorat în domeniu, se califică, de regulă, pentru mai multe cariere de angajare. Unii aleg să lucreze ca profesori de colegiu, iar alții preferă să devină principii sau administratori școlari. Deseori, posturile de superintendente sunt disponibile. De asemenea, elevii au opțiunea de a deveni coordonatori ai curriculei, sau pot alege să lucreze ca preșcolari.

Pentru a finaliza un program de doctorat, mulți studenți au nevoie de programe flexibile, astfel încât să poată lucra și să aibă grijă de familiile lor în același timp. Înscrierea în clasele online poate oferi, de obicei, această flexibilitate, precum și pentru a oferi studenților care trăiesc de la distanță accesul la învățământul superior. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Conducere educațională

Mind Development Academy

Doctorul Administrației Educaționale este conceput pentru a pregăti practicieni cu experiență în poziții de conducere în administrație și politică și pentru a-și desfășur ... [+]

Despre

Doctorul Administrației Educaționale este conceput pentru a pregăti practicieni cu experiență în poziții de conducere în administrație și politică și pentru a-și desfășura cariera în predarea politicii, universității sau colegiilor și în cercetare. Studenții sunt capabili să se specializeze în domeniile administrației și analizei politicilor în învățământul superior, dezvoltarea studenților și afacerilor studențești, învățământul superior internațional și comparativ, fundațiile istorice și filosofice ale învățământului superior, finanțelor și economiei învățământului superior, cultura și schimbarea organizațională . Programul Administrație Educațională este conceput pentru a promova dezvoltarea profesională a absolvenților de administrație educațională cu experiență și a profesioniștilor în domeniul administrației educaționale, prin extinderea cunoștințelor și dotarea acestora cu abilități ample de cercetare și procesare a managementului educațional, permițându-le să facă o contribuție cheie de lider în alegerea lor câmpuri.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Specialist în educație în conducerea și administrația educațională ... [+]

Specialist în educație în conducerea și administrația educațională [-]
Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Union University

Conducerea noastră complet online în Reforma școlară Ed.D. pista este concepută pentru a pregăti liderii școlii cu cursuri noi și relevante în conducerea educațională. Fi ... [+]

La Union University , transformați-vă.

Doctorul educației (EdD) de la Union University este conceput pentru profesioniști activi care vor absolvi gata să își asume roluri de conducere și de predare în școli, universități, guvern și afaceri. Ca absolvent EdD, puteți contribui pozitiv la administrare, predare, cercetare, politici și formarea curriculumului.

Câștigă un grad conceput pentru a fi un amestec de teorie și practică, cunoștințe clasice și cercetare curentă, analiză și sinteză, macro-perspectivă și micro-funcționalitate.

Grad complet online

Pe deplin online, piesa Leadership in Reforma școlară este concepută pentru a pregăti liderii școlilor cu cursuri noi și relevante în leadershipul educațional. Fiți echipat pentru a crea și actualiza o viziune pentru leadership în școlile secolului XXI. Să fie capabil să folosească cele mai bune cercetări și practici în politică, dezvoltarea copiilor, învățare, predare și conducere în contextul reformei școlare.... [-]

Statele Unite ale Americii Jackson
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză