Doctor în Filosofie Online în Cipru

Studii de Doctorat Online în Cipru

Doctorat

Disponibile la universități din întreaga lume, programele de Doctorat sunt o alegere excelentă pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în mediul academic sau în cercetare. Acest tip de program reprezintă cea mai înaltă calificare disponibilă în mai multe domenii și necesită foarte mult studiu.

Doctorat este nivelul cel mai de sus de studiu pe care un individ se poate realiza în orice domeniu de studiu și specializare. Acest nivel academic vă permite afla secretele academice care nu au fost utilizate sau descoperite. Acesta are ca scop îmbunătățirea o idee pentru a ajuta la a face viața omului ușor în timp ce trăiesc pe pământ.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

de Top Programe Doctorale Online în Cipru 2018

Citește Mai Mult

Doctor în Sistemele De Informare și Comunicare

Open University Of Cyprus
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 8 anii September 2018 Cipru Cipru Online + 1 mai mult

„Sisteme de informare și comunicare“ Programul de doctorat are ca misiune principală de cercetare cu privire la aspectele legate de sistemele de informare și comunicare. [+]

Programul de doctorat „Sisteme de informare și comunicare“ Open University din Cipru oferă un număr limitat de locuri pentru o teză de doctorat.

Scopul programului

ea programul de doctorat „Informației și comunicării“ are sarcina de bază de cercetare pe probleme legate de sistemele de informare și comunicare.

Domenii de cercetare / Admiterea

Pentru anul universitar 2017-2018 va fi oferit două poziții în subiect:

1.Ypologistiki Intelectul / AI cu accent pe:

masina de învățare și teoria învățării de calcul raționament bun simț și argumente formale citire mecanică și limbaj natural înțelegere și povestiri Dezvoltarea de aplicații inteligente pe dispozitive mobile ... [-]