Programe de Doctorat și DBA Online

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, este un studiu postuniversitar oferit de universități. Acesta este cel mai avansat tip de studiu academic disponibil. Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este un studiu postuniversitar oferit la școli sau facultăți de afaceri din cadrul unei universități.

Finalizarea unui Doctorat Online sau al unui DBA Online poate rezulta în îmbunătățirea în mod semnificativ a carierei. Un Doctorat sau DBA poate oferi un avantaj sau o calificare necesară pentru studenții sau profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, consultanță, cercetare și antreprenoriat.

Multe universități din întreaga lume oferă programe de Doctorat Online sau de DBA Online.

Varietatea diferitelor programe de Doctorat Online și de DBA Online poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de Doctorat online și de DBA Online enumerate mai jos.

Programe de Doctorat Online adăugate recent

John Academy

Media și Relații Publice Diplomă - CPD

Ianuarie 17, 2018
Doriți să învățați cum să utilizați instrumentele de relații publice pentru a lucra cu mass-media? Dacă da, atunci acest curs este adaptat pentru dvs. Descriere: Conectarea cu succes cu clienții, partenerii și grupul mai larg este o parte importantă a afacerii pentru majoritatea organizațiilor. Rețelele și relațiile publice reprezintă cea mai bună stra… [+]tegie pentru a vă oferi stimulente tuturor celor din jur. Mai mult decât atât, competențele de rețea excelente vă permit să profitați de conexiunile pe care le aveți deja și să îmbunătățiți domeniul de acoperire al rețelei dvs. Acest curs este destinat să vă ofere instruire practică și hands-on instrumente, abilități care vă vor face de rețea o dată ce ați terminat acest curs. [-]

MIBM GLOBAL

Dba

Decembrie 19, 2017
Programul nostru DBA este considerat printre cele mai bune DBA online din India, deoarece este conceput pentru a vă ajuta să gestionați responsabilitățile superioare și să conduceți succesul organizațional.

Sabi University

DBA Doctor în Administrarea Afacerilor

Ianuarie 10, 2018
La Universitatea Sabi, pregătim oamenii să crească calitatea vieții societății prin creșterea capacității profesionale a firmelor care aspiră și a administratorilor publici din întreaga lume.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Doctorat Online?

Un Doctor în Filosofie, sau Doctorat, este un studiu postuniversitar care oferă absolventului titlul de ”doctor”. De cele mai multe ori, Doctoratul este cel mai avansat tip de studiu și reprezintă astfel cel mai înalt nivel de calificare într-un anumit domeniu. Multe universități din întreaga lume oferă programe de Doctorat online. Programele de Doctorat online sunt ideale pentru studenții care nu pot face naveta în mod frecvent la campus din cauza muncii sau a alto angajamente, a locației sau a altor factori. Absolvenții programelor de Doctorat online primesc aceași diplomă ca și cei care își termină studiile doctorale în campus.

Există mai multe beneficii pentru urmarea unui Doctorat online. Studiul online elimină nevoia de a face naveta în mod frecvent la campus. Cursurile de Doctorat online le permit studenților să studieze la orice oră din zi sau noapte, oriunde pot accesa internetul. Flexibilitatea oferită de studiul online la Doctorat este prețuită, printre alții, de profesioniștii care lucrează, de studenții care au angajamente familiale și de cei care sunt izolați geografic. Unii aleg să se înscrie la programe de Doctorat online datorită beneficiilor suplimentare aduse de e-learning. Prin formatul online de Doctorat, unii studenții descoperă că au mai multe oportunități de a comunica direct cu profesorii și cu colegii. În plus, studenții la Doctorat care își finalizează cercetarea în domeniu consideră că este mai ușor să se înscrie la un Doctorat online pentru a colecta date direct de la sursă.

Programele de Doctorat online sunt disponibile în multe domenii academice de studiu, inclusiv Științe Sociale, Educație, Științe Medicale, Afaceri, Științe Fizice și nu numai. Subiectele de studiu, cursurile și temele de cercetare pot varia în funcție de domeniul de studiu. În general este necesară finalizarea cursurilor și a cercetării independente pentru a completa cu succes un Doctorat online.

Terminarea unui Doctorat online poate rezulta într-o carieră îmbunătățită în mod semnificativ. Un Doctorat poate oferi avantaje sau o calificare necesară mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, consultanță, cercetare și antreprenoriat.

Taxele de școalrizare pentru un program de Doctorat online variază mult de la o universitate la alta. Universitatea, locația, programul și domeniul de studiu pot fi factori determinanți pentru costurile unui Doctorat online. Unele facultăți ar putea avea posibilitatea să ofere asistență financiară sau consiliere legată de obținerea unei burse sau a unui ajutor. Este important să contactezi universitățile pentru informații specifice legate de costurile programelor de Doctorat online.

Cerințele pentru înscrierea la un program de Doctorat online pot varia și ele în funcție de domeniul academic și de universitate. Multe universități le cer solicitanților să aibă o diplomă de masterat, pe când altele permit și tranziția direct de la un program de licență. Unele universități le cer aplicanților și să își prezinte rezultatele de la teste de admitere sau de la examene de competență lingvistică. Odată acceptați la un program de Doctorat online, studenții trebuie să îndeplinească minimul de cerințe pentru cursuri. Studenții la Doctorat online trebuie și să finalizeze o cercetare independentă care poate fi publicată și care contribuie în mod semnificativ și aduce informații și cunoștințe noi la domeniul lor.

Structura și durata unui program de Doctorat online depinde adesea de normele țării în care se află universitatea care oferă programul ales. De exemplu, în Canada, studenții la Doctorat trebuie să finalizeze examene cuprinzătoare după primii doi ani de studiu doctoral pentru a putea deveni candidați la Doctorat. În Germania, de obicei studenții nu trebuie să participe la cursuri obligatorii; în schimb, aceștia primesc ajutor academic în cercetare de la un profesor sau comitet. În cele mai multe țări, timpul necesar pentru terminarea unui Doctorat depinde de studentul individual și de cercetarea acestuia.

Universitățile din întreaga lume oferă programe de Doctorat online. Formatul online de studiu le permite studenților să locuiască oriunde - chiar și pe alt continent față de universitatea lor. Citește aici mai multe despre programele de Doctorat online de la universități de top din întreaga lume.