Programe de Doctorat și DBA Online

Un Doctorat, sau Doctor în Filosofie, este un studiu postuniversitar oferit de universități. Acesta este cel mai avansat tip de studiu academic disponibil. Un Doctorat în Administrarea Afacerilor (DBA) este un studiu postuniversitar oferit la școli sau facultăți de afaceri din cadrul unei universități.

Finalizarea unui Doctorat Online sau al unui DBA Online poate rezulta în îmbunătățirea în mod semnificativ a carierei. Un Doctorat sau DBA poate oferi un avantaj sau o calificare necesară pentru studenții sau profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, consultanță, cercetare și antreprenoriat.

Multe universități din întreaga lume oferă programe de Doctorat Online sau de DBA Online.

Varietatea diferitelor programe de Doctorat Online și de DBA Online poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de Doctorat online și de DBA Online enumerate mai jos.

Programe de Doctorat Online adăugate recent

Mind Development Academy

Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Noiembrie 13, 2018
Programul de Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA, Ph.D.) este conceput pentru a promova dezvoltarea profesională a manageri și profesioniști cu experiență în arena de afaceri prin extinderea cunoștințelor lor de management și echiparea lor cu competențe largi de cercetare și de gestionare a proceselor, permițându-le să facă o contribuție cheie de lider î… [+]n domeniile alese. [-]

Noble Manhattan Coaching Americas

Curs online: Doctor de Coaching Profesional

Noiembrie 1, 2018
Doctorul de Coaching Profesional (DPC) este formulat în mod specific ca un studiu aplicat și practic pentru profesionistul de coaching profesionist. Programul DPC abordează dimensiunile critice ale conducerii și coaching-ului efectiv la un nivel avansat. Programul unic combină o abordare pragmatică de management și coaching cu rigurozitatea academică a unui … [+]doctorat. În plus, programul oferă o platformă care permite participantului să se dezvolte ca lideri și antrenori eficienți, examinând abilitățile personale, convingerile și seturile de valori, pe măsură ce aceștia se referă la cei cu care aceștia interacționează. Participanții vor dezvolta cunoștințe și abilități pentru a se maturiza în antrenori, lideri și manageri mai eficienți, prin cercetare și aplicare riguroasă la nivel de doctorat. [-]

Key West University

Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Octombrie 9, 2018
Elevii care finalizează cu succes programul de studii KWU DBA vor fi echipați pentru a lucra în roluri manageriale de nivel înalt într-un mediu de afaceri global.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Doctorat Online?

Un Doctor în Filosofie, sau Doctorat, este un studiu postuniversitar care oferă absolventului titlul de ”doctor”. De cele mai multe ori, Doctoratul este cel mai avansat tip de studiu și reprezintă astfel cel mai înalt nivel de calificare într-un anumit domeniu. Multe universități din întreaga lume oferă programe de Doctorat online. Programele de Doctorat online sunt ideale pentru studenții care nu pot face naveta în mod frecvent la campus din cauza muncii sau a alto angajamente, a locației sau a altor factori. Absolvenții programelor de Doctorat online primesc aceași diplomă ca și cei care își termină studiile doctorale în campus.

Există mai multe beneficii pentru urmarea unui Doctorat online. Studiul online elimină nevoia de a face naveta în mod frecvent la campus. Cursurile de Doctorat online le permit studenților să studieze la orice oră din zi sau noapte, oriunde pot accesa internetul. Flexibilitatea oferită de studiul online la Doctorat este prețuită, printre alții, de profesioniștii care lucrează, de studenții care au angajamente familiale și de cei care sunt izolați geografic. Unii aleg să se înscrie la programe de Doctorat online datorită beneficiilor suplimentare aduse de e-learning. Prin formatul online de Doctorat, unii studenții descoperă că au mai multe oportunități de a comunica direct cu profesorii și cu colegii. În plus, studenții la Doctorat care își finalizează cercetarea în domeniu consideră că este mai ușor să se înscrie la un Doctorat online pentru a colecta date direct de la sursă.

Programele de Doctorat online sunt disponibile în multe domenii academice de studiu, inclusiv Științe Sociale, Educație, Științe Medicale, Afaceri, Științe Fizice și nu numai. Subiectele de studiu, cursurile și temele de cercetare pot varia în funcție de domeniul de studiu. În general este necesară finalizarea cursurilor și a cercetării independente pentru a completa cu succes un Doctorat online.

Terminarea unui Doctorat online poate rezulta într-o carieră îmbunătățită în mod semnificativ. Un Doctorat poate oferi avantaje sau o calificare necesară mai ales pentru profesioniștii interesați de conducere, mediul academic, consultanță, cercetare și antreprenoriat.

Taxele de școalrizare pentru un program de Doctorat online variază mult de la o universitate la alta. Universitatea, locația, programul și domeniul de studiu pot fi factori determinanți pentru costurile unui Doctorat online. Unele facultăți ar putea avea posibilitatea să ofere asistență financiară sau consiliere legată de obținerea unei burse sau a unui ajutor. Este important să contactezi universitățile pentru informații specifice legate de costurile programelor de Doctorat online.

Cerințele pentru înscrierea la un program de Doctorat online pot varia și ele în funcție de domeniul academic și de universitate. Multe universități le cer solicitanților să aibă o diplomă de masterat, pe când altele permit și tranziția direct de la un program de licență. Unele universități le cer aplicanților și să își prezinte rezultatele de la teste de admitere sau de la examene de competență lingvistică. Odată acceptați la un program de Doctorat online, studenții trebuie să îndeplinească minimul de cerințe pentru cursuri. Studenții la Doctorat online trebuie și să finalizeze o cercetare independentă care poate fi publicată și care contribuie în mod semnificativ și aduce informații și cunoștințe noi la domeniul lor.

Structura și durata unui program de Doctorat online depinde adesea de normele țării în care se află universitatea care oferă programul ales. De exemplu, în Canada, studenții la Doctorat trebuie să finalizeze examene cuprinzătoare după primii doi ani de studiu doctoral pentru a putea deveni candidați la Doctorat. În Germania, de obicei studenții nu trebuie să participe la cursuri obligatorii; în schimb, aceștia primesc ajutor academic în cercetare de la un profesor sau comitet. În cele mai multe țări, timpul necesar pentru terminarea unui Doctorat depinde de studentul individual și de cercetarea acestuia.

Universitățile din întreaga lume oferă programe de Doctorat online. Formatul online de studiu le permite studenților să locuiască oriunde - chiar și pe alt continent față de universitatea lor. Citește aici mai multe despre programele de Doctorat online de la universități de top din întreaga lume.