Doctorat on-line în programul de administrare a afacerilor (dba)

Generalități

Programul de descriere

Doctorat Online în Business Administration Programul (DBA)

DBA este conceput pentru managerii care doresc sa avanseze in cariera lor în management sau de consultanta prin cercetare-concentrat practica de înaltă calitate aplicate. Absolvenții programului de DBA Abraham Lincoln va fi în prim-planul generării de cunoștințe și de management bazate pe dovezi, care să le permită să aducă contribuții la dezvoltarea practicii de management. Există o recunoaștere tot mai mare că această abordare bazată pe dovezi de gestionare este o abilitate tot mai important pentru directori. Prin urmare, Doctor of Business Administration este un grad foarte recunoscut de Distanță Educație Acreditare Comisia (DEAC) organismul nostru de acreditare majoră, de către Consiliul Învățământului Superior Acreditare (Chea), de către Asociația de școli de afaceri, precum și de către California, Biroul pentru Private postsecundar Educație (BPPE).

Programul DBA oferă o combinație a ambelor tipuri de cursuri teoretice și aplicate metodologia de cercetare. Programul oferă studenților un curriculum riguros, axat pe cercetare, care pune accentul pe evaluarea problemelor cele mai relevante pentru manageri.

Elevii participa la cursuri on-line față-în-față, utilizează instrumente de web-conferințe pentru a colabora cu facultate și colegii, și de a dezvolta programul lor de cercetare prin munca curs de aplicat, care se încheie cu o disertație sub supravegherea experților facultate în domeniile lor.

Curriculum-ul DBA dezvoltă competențele de cercetare aplicativă necesare pentru a crea gânditori independenți și rezolvarea problemelor. Manageri echipate cu aceste abilități avansate de cercetare vor fi mai bine pregătiți să descopere și să rezolve problemele obișnuite și neobișnuite cu care se confruntă organizațiile complexe, conduc inițiative de schimbare, îmbunătățirea performanțelor și a impactului practica de afaceri. În consecință, absolvenții DBA va crește valoarea organizațiilor lor.

Misiune Programul DBA

Misiunea programului DBA este de a instrui manageri pentru a deveni lideri de practici de management prin implicarea în, evaluarea orientată spre practică de sunet fundamentate teoretic punct de vedere metodologic și de cercetare, cu orientare și mentoratul ALU facultate.

Programul DBA este angajat la următoarele:

 • Dezvoltarea intelectuală a elevilor dezvoltat prin colaborarea strânsă cu facultatea, proiecte de cercetare, precum și alte sarcini care dezvolta abilități de cercetare și de management.
 • Exerciții practice și cursuri în administrarea afacerilor, leadership, management precum și practicile operaționale solide, care vor spori viața profesională și personală ale studenților.
 • Se pregătește profesioniști pentru a servi in ​​managementul de nivel superior și roluri antreprenoriale, cu un fundal de practici solide susținute de cercetare actuale și de teorie.
 • Angajarea de facultate, care sunt realizate în domeniile lor respective, atât din punct de vedere academic și practic.

Programul Rezultate

La finalizarea programului de doctorat absolvenți de succes se pot aștepta la:

 • Să contribuie la o practică profesională avansată prin gândirea critică avansată, comunicare conceptuală și abilități analitice.
 • Obține o cunoaștere aprofundată a metodelor de cercetare științifică și academice și aplicarea lor în setările de afaceri.
 • Se aplică gândire avansată, critică, comunicare conceptuală și abilități analitice.
 • Atât teoriile Apucați seminale și cele mai recente practici în administrarea afacerilor.
 • Aplica instrumentele necesare pentru a efectua cercetări aplicative originale care avansează cunoștințe.
 • Demonstrează o apreciere a aspectelor culturale, etice și globale și impactul acestora asupra teoriei și a practicilor de afaceri.
 • Se aplică capacitatea de a lua decizii eficiente în medii complexe prin teorii integratoare, perspective și cunoștințe practice.
 • Se combină și se aplică atât teoriile și cele mai recente practici în administrarea afacerilor.
 • A lua decizii eficiente în medii complexe prin teorii integratoare, perspective și cunoștințe practice.
 • Creați cercetări riguroase, independente și etice disertație folosind metodologii de cercetare aplicată, proiectare și analize statistice.
 • Contribuie la corpul profesional al cunoașterii prin publicarea cercetării originale (disertație).

Cerinte program

De ore de credit

Gradul este format din 60 de unități (ore) realizate între 2,5 și 3 ani și cuprinde:

 • Core Business - 39 unități
 • Core de cercetare - 12 unități
 • Dizertație - 9 unități
 • Total - 60 unități

Studenții trebuie să fie înscriși în mod continuu în cursuri până când s-au finalizat cu succes disertație lor și a fost postat.

Procesul / Pași pentru doctorat în Business Administration Programul

dbasteps
Ultima actualizare Iulie 2016

Despre facultate

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Citeste mai mult

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Citește mai puţin