Doctorat Nivelul 8 Diplomă în management strategic și leadership (cu nivelul 7)

Generalități

Programul de descriere

Această diplomă rapidă de doctorat de nivel 8 în management strategic și leadership cu nivel 7 (acreditată de Qualifi, Marea Britanie) este concepută pentru a dezvolta și implementa strategii eficiente între organizații ambițioase în creștere. Managementul strategic este destinat directorilor executivi și seniorilor și celor care au autoritatea și inspirația personală pentru a traduce strategia organizațională într-o performanță corporativă eficientă.

Diploma este acreditată la nivelul 8. postuniversitar. Această calificare va necesita cursanților să evalueze critic, să provoace și să sintetizeze o gamă largă de instrumente, tehnici și modele actuale de management. Accentul pus pe conceptele și modelele actuale de management se pune pe cele care sunt relevante pentru mediul de afaceri și contextul secolului XXI și depășește examinarea normală a modelelor de management anglo-americane.

Cursanții care finalizează diploma în management strategic și leadership - Nivelul 8 în modul rapid pot progresa la:

O diplomă de doctorat cu un partener universitar pentru a discuta o propunere de cercetare pentru DBA / MPhil / PhD sau direct în angajarea într-o profesie asociată.

Ultima actualizare Ian 2021

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Citește mai puţin