Doctorat în estetică bio-regenerativă

Generalități

Programul de descriere

Doctoratul în estetică bio-regenerativă este un program intensiv de învățare electronică în modul mixt și este supravegheat de un dermatolog certificat și cu experiență, care intenționează să crească pionierii nobili și lideri inovatori în industria estetică bio-regenerativă.

Estetica bio-regenerativă combină cu succes studiul aprofundat al regenerării biologice și știința esteticii holistice. Acest program este ideal atât pentru esteticieni, cât și pentru esteticieni, precum și pentru oameni de știință, asistente, nutriționiști / dietetici și farmaciști care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre fiziologia pielii și cercetarea cu privire la ultimele tendințe în estetica care se bazează pe științele biologice.

De ce să fii absolvent de estetică în bio-regenerare?

Ca student EWAA, veți experimenta puterea pe care o are cunoștințele dobândite recent și impactul pe care îl creați asupra clienților dvs., nevoia de a scrie conținut, a publica articole formând un consens asupra concluziilor dvs., veți testa noi metodologii sau planuri de soluții care se vor transforma într-un set de soluții concurente care pot fi partajate pe câmp.

Acest curs de estetician bio-regenerativ vă va face pas cu pas de la introducerea în științele biologice ale Științelor Regenerative, prin fiziologia care ulterior urcă la recunoașterea fiziopatologiei și a soluțiilor de bază în Advance Diploma, stăpânirea stării clientului și personalizarea personalului dumneavoastră instruit viziune asupra modului de a oferi o soluție care să includă tot ceea ce trebuie să fie fixat, adică Frailty și / sau Sindromul metabolic.

Vei întreprinde cercetări și vei depune o teză care să se concentreze asupra domeniului tău de interes în Științele regenerative, devenind Dr-Consultant care ar fi stăpânit știința și ar fi studiat în profunzime un model al soluției în cadrul Științelor Regenerative.

Recunoașterea deciziilor dvs. profesionale în a decide cea mai bună combinație de măsuri estetice pentru clienții dvs. din momentul în care aceștia intră până în momentul în care se întorc și rămân alături de dumneavoastră ca estetician la alegere, creșterea dvs. în industrie vă va duce la înălțimi cu știință avizată și cunoștințe.

Un estetician care a stăpânit științele în spatele preocupărilor clienților va fi întotdeauna o valoare adăugată și un lider al ligii, spre deosebire de esteticienii care nu au sprijinit știința, cu pretenții neacordate făcute cu privire la rezultatele soluțiilor estetice pe care le redau sau intenționează să le redea. care, de obicei, depind în mare măsură de produs sau de dispozitiv.

Care ar trebui să participe

Masterat de estetică bio-regenerativă Absolvenți, cercetători, dermatologi, medici generaliști, lideri / pionieri în industria estetică, consultanți estetici, estetici, practicieni paramedici, asistenți medicali.

Obiectivul programului

Dezvoltarea și abilitarea experților, cercetătorilor, pionierilor și liderilor autorizați în domeniul esteticii bio-regenerative, sănătatea și frumusețea pentru a completa domeniul în creștere rapidă a medicinei regenerative și anti-îmbătrânire biologică.

Aptitudini obținute la finalizare

Abilități de cercetare la nivel înalt în științe estetice bio-regenerative, leadership industrial avansat, abilități direcționale pentru operarea centrelor estetice bio-regenerative și încorporarea procedurilor medicale estetice în practica existentă.

Silabă

 • Fiziopatologia avansată a sistemului integumentar
 • Farmacologie estetică avansată de bio-regenerare
 • Dermatologie estetică avansată
 • Managementul avansat al durerii
 • Științe avansate pe bază de laser și dispozitive
 • Boli infecțioase avansate ale pielii
 • Riscuri avansate de muncă și sterilizare
 • Consultație avansată privind echilibrul nutrițional și stilul de viață
 • Managementul afacerilor internationale
 • Psihologie avansată a consumatorilor
 • Depozitare și logistică
 • Managementul francizelor
Ultima actualizare Apr. 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Citeste mai mult

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Citește mai puţin