Un studiu aprofundat al aspectelor financiare strategice în economia de azi Doctoratul / Doctoratul în Finanțe oferă un studiu aprofundat al aspectelor financiare strategice în economia de astăzi și oferă o bază solidă pentru efectuarea de cercetări cuprinzătoare în domeniu.

EXCEL ÎN DOMENIUL FINANCIAR DYNAMIC

Doctoratul în finanțe este oferit în comun și ca un program de diplomă dublă de către Universitatea SMC și Universidad Central de Nicaragua.

Doctoratul în finanțe oferă un studiu aprofundat al aspectelor financiare strategice din economia de astăzi și oferă o bază solidă pentru efectuarea de cercetări cuprinzătoare în domeniu. Cursurile create și problemele ridicate au de obicei o aplicație teoretică, matematică și de afaceri. Doctoratul de Finanțe este ideal pentru persoane fizice cu medii financiare foarte puternice și educație financiară anterioară, care doresc să exceleze în acest domeniu foarte dinamic. Acest program de diplomă dublă se adresează, de asemenea, colegilor universitari, universitari, lectori politehnici care caută o bază temeinică pentru o carieră academică oferită de un doctorat.

UCN Universidad Central de Nicaragua a fost fondată în 1997 ca o universitate privată din Nicaragua din Managua, Nicaragua. A fost acreditat de Consejo Nacional de Universidades și a primit statutul de universitate complet autonomă, cu atribuții de eliberare fără restricții, prin Actul Parlamentului și prin acordarea statutului universitar complet autonom prin Decretul Președintelui Nicaragua.

DURATĂ

Programul este complet flexibil și, prin urmare, durata acestuia depinde de progresul dvs. și de timpul și efortul pe care sunteți pregătit să-i dedicați. Elevii sunt liberi să înceapă cursuri în orice moment, aceasta este de a onora și de a sprijini agendele speciale ale studenților noștri care lucrează în principal profesioniști în poziții de conducere. Cu toate acestea, la începutul fiecărui curs, împreună cu profesorul dvs., veți construi un program pentru finalizarea cursului.

REZUMATUL CURSULUI

Stadiul principal

 • Metodologia și designul cercetării I
 • Metodologia și designul cercetării II

Stadiul de specializare

 • Instrumente derivate și piață
 • Comerciale și de investiții bancare
 • Project Finance
 • Impozitarea și examinarea fraudei
 • Managementul performantei

ETAPA DE DISSERTARE

 • Disertație
 • apărare disertație

CRITERII DE ADMITERE

Centrul de Management al Elveției salută solicitanții calificați fără discriminare față de sex, vârstă, origine culturală, etnică, religioasă și rasială. Programele de învățământ la distanță sunt admise în mod continuu.

Admiterea la Centrul de Management al Elveției stabilește criterii minime care au fost concepute pentru a identifica solicitanții care au un potențial academic solid și care manifestă creativitate, gândire critică, valori sociale și morale, dovezi de competență în limba engleză și motivație puternică.

CERINȚELE CURSULUI

 • Masterat de la o instituție academică recunoscută pe plan internațional
 • Minim 4 ani de experiență în posturi executive sau de conducere
 • Competență în limba engleză

INTRAREA PROGRAMULUI

Datorită structurii flexibile a programului, înscrierea este continuă. Susținute prin metoda asincronă de studiu, studenții admiși pot începe să studieze în orice moment, aliniându-și angajamentele personale și profesionale.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la SMC University »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
12,800 EUR
SMCU Taxa pe trimestru de € 990 + Taxă de școlarizare 1 € 1.750 (la înscriere) + Rata de școlarizare 2 € 1.750 (la începutul validării). Alternativ, o singură plată de 9.800 € + taxă UCN (o singură plată de 3.000 €) pentru o taxă totală
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date