Despre

Ph.D. în Coachingul profesional este conceput pentru a sprijini și integra dezvoltarea profesională a practicienilor în coaching-ul executiv și corporativ și pentru a aduce beneficii organizației în care lucrează. Scopul său este de a îmbunătăți și de a spori practica profesională, oferind practicanților o gamă de abilități, instrumente și strategii de cercetare care pot fi utilizate pentru a sprijini cercetarea bazată pe practici. Prin urmare, candidații potențiali includ profesioniști cu experiență în coaching, HR, management, care doresc să contribuie atât la cunoaștere, cât și la practică.

Acest program inovator este oferit de Noble Manhattan în colaborare cu Universitatea Canterbury pe distanțe lungi pentru a profita de o rețea vastă de cadre universitare și parteneriate internaționale.

Temele cheie ale programului sunt abordările cercetării, practicii experților, inovării în practică, punerii în aplicare a perspectivelor psihologice în diferite domenii de revizuire și cercetare, revizuire și implementare și educație și învățare.


Caracteristici

 • Abordare individualizată: Programul va fi adaptat nevoilor candidaților cu calificare profesională, concentrându-se asupra studiului, dezvoltării și cercetării într-un domeniu de specializare definit.
 • Scopul serviciilor : oferă oportunitatea de a-și dezvolta înțelegerea serviciului în care se găsesc și le permite să studieze domenii în care au un impact.
 • Perspective psihologice: Înțelegerea este axată pe luarea unei perspective psihologice pentru a înțelege zona și a explora modul în care psihologia poate fi aplicată în aceste situații.
 • Sprijin: Programul oferă o gamă largă de oportunități de predare, suport și dezvoltare. Fiecare candidat va avea o comisie de supraveghere care să le susțină prin curs.
 • Publicarea: accent pe cercetare și scriere pentru publicare: componentele doctoratului portofoliul sunt orientate spre publicarea și difuzarea lucrărilor candidaților.
 • Flexibilitate: Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește montarea în tot programul. Programul este oferit 100% online și conținutul este disponibil pe orice dispozitiv.


Cum coachingul profesionist ajută

Pentru a fi siguri, sistemele de coaching profesional oferă o mulțime de beneficii pentru întreprinderile de toate dimensiunile. De la a ajuta la identificarea liderilor de mâine și de creștere a acestora la îmbunătățirea calității vieții și a investițiilor angajaților, pentru a oferi o recompensă tangibil acționarilor și partenerilor, construirea unei culturi profesionale de coaching pentru afacerea dvs. este o investiție inteligentă cu dividende imediate și pe termen lung . În general, coaching-ul de succes la locul de muncă ar trebui să producă o îmbunătățire a calității muncii în echipă, o comunicare mai puternică, o satisfacție sporită a locului de muncă, un sentiment de proprietate la toate nivelurile organizației și un model mai reușit de succesiune și de planificare a carierei. Cu atât de mult pentru a câștiga și atât de mult în joc, alegerea partenerului potrivit care să vă ajute să vă implicați într-un model profesionist focalizat pe coaching este crucială.


Componentele programului

Programul necesită finalizarea unei game de lucrări legate de tema aleasă, dar concentrându-se pe aspecte diferite ale zonei și demonstrând o serie de aptitudini și capacități dobândite. Fiecare element al portofoliului este ales atât pentru avansarea înțelegerii și pentru dezvoltarea de noi competențe, cât și pentru a fi suficient de flexibil pentru a încorpora o gamă largă de subiecte. Fiecare candidat va avea un plan de învățare convenit care să detalieze tema studiului și modul în care fiecare dintre ele va contribui la înțelegerea și dezvoltarea practicii. Programul de studiu acoperă o gamă prescrisă de capacități profesionale care se încadrează în trei mari domenii. Acestea sunt:

 • Practica profesională și de cercetare bazată pe dovezi aplicate
 • Înțelegerea conceptuală a problemelor complexe
 • Practica bazată pe cercetare.


Beneficii

 • Angajați în activități reflective și reflexive pentru a explora problemele din domeniul profesional și / sau al locului de muncă al candidaților.
 • Oferiți o contribuție inovatoare la baza de cunoștințe și practici existente în cadrul propriei profesii, prin lucrări în curs de desfășurare și prin doctoratul final. Portofoliu.
 • Efectuați o contribuție originală la practica cunoștințelor care extinde în prim plan disciplina și merită publicarea.
 • Diseminarea rezultatelor cercetării în mod clar și eficient către publicul specializat și non-specialist pentru a informa inovația și modalitățile mai bune de a lucra în cadrul profesiilor și pentru a stimula activitatea de cercetare.
 • Gestionați și aplicați recomandări, care rezultă din rezultatele cercetării / proiectului pentru a contribui la schimbarea practicilor.
 • Dezvoltă capacitatea de a contesta, într-o manieră inovatoare, substanțială și creativă, politicile și practicile profesionale existente în domeniile lor respective.


Procesul de aplicare

 1. Completați formularul pentru a obține titlul de doctor. Program Manual.
 2. Trimiteți o scrisoare de aplicare și un CV la contact@nm-americas.com cu titlul de e-mail: Ph.D. Numele aplicatiei.
 3. Interviu cu Noble Manhattan Coaching Americas: după ce vă revedem CV-ul și scrisoarea de aplicare, vă vom contacta pentru a programa un interviu.
 4. Interviu final cu Universitatea Canterbury.
 5. Înscriere.
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Noble Manhattan Global »

Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Online
Duration
6 semestre
Price
20,000 GBP