Doctor online în economie politică internațională

Programul de economie politică internațională oferă o educație axată pe a ajuta indivizii să aibă succes în forța de muncă dinamică globală. Aceste abilități includ gândirea critică, cunoașterea mai multor culturi și contexte culturale, abilități riguroase de cercetare și capacitatea de a comunica eficient într-o serie de medii. Studenții vor fi pregătiți pentru poziții analitice și administrative în sectoarele publice, nonprofit și private legate de afacerile internaționale. În total, la 9 cursuri, 36 de module vor fi finalizate. Acest program se va încheia cu o teză de cercetare independentă. Studenții vor avea, de asemenea, posibilitatea de a publica articole din jurnal sub îndrumarea facultăților noastre cu experiență.

Calificarea finală va fi acordată de Universitatea Financiară sub guvernul Federației Ruse. Aceasta este o calificare profesională care vă va îmbunătăți calea profesională.

  • Pregătire: 11000 USD
  • Durata: 15-20 luni

123524_123516_Image002.jpg

Acreditare

Metoda de studiu a DEEE este aprobată de Centrul European Independent de Certificare în învățarea electronică, precum și standardul internațional ISO-9001-2015. Universitatea Financiară din Rusia este autorizată de Ministerul Federal al Educației din Rusia.

Universități partenere

Universitatea financiară sub guvernul Federației Ruse

Universitatea financiară de sub guvernul Federației Ruse este una dintre cele mai vechi instituții de pregătire financiară și economică rusă de învățământ superior. Fondată în 1919, acum cuprinde toate regiunile din Rusia prin sistemul său de filiale, oferind diverse programe la toate nivelurile de învățământ: licență, master, doctorat, post-doctorat, cursuri scurte și pregătire profesională. Este clasată ca cea mai renumită universitate din Rusia de Forbes Rusia și este considerată, de asemenea, una dintre cele mai importante 500 de universități din lume.

123525_123517_Image003.jpg

Cursuri

Pentru a afla mai multe, faceți clic pe www.world-executive-edu.com

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la World Executive Education Institute »

Ultima actualizare Noiembrie 14, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2020
Duration
15 - 20 luni
Part time
Price
11,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020