Doctor of Divinity (Online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctor în Divinitate grad online

Acest curs online este predat doar în engleză.

Pregătiți-vă să slujiți așa cum a făcut Isus, întotdeauna din inițiativa divină pe care a urmat-o, văzându-l și auzindu-L pe Tatăl Său!

  • Ești mulțumit de un program de doctorat Divinitate care are doar „o perspectivă creștină” sau îți este inima flămândă de capacitatea de a auzi vocea Lui vorbind direct cu inima ta?
  • Căutați un program de doctorat Divinitate radical diferit?

Dacă da, atunci o diplomă de doctorat în Divinitate de la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

125542_candles-2628473_960_720.jpg

pixel2013 / Pixabay

Un doctorat în divinitate care valorează mult mai mult decât hârtia pe care este tipărit

Considerăm că cunoașterea experiențială este infinit mai valoroasă decât învățarea de carte detașată. Toate cunoștințele de cap din lume vă vor face bine dacă nu o puteți face să funcționeze în lumea reală. De aceea, la fiecare pas în care vei aplica ceea ce înveți. Fiecare dintre cursurile noastre de teologie online, cursurile biblice online și cursurile de slujire online sunt practic revigorant și vă vor ghida pas cu pas prin procesele și tehnicile utilizate.

Ți-ai câștigat deja gradul

Anii în care ai muncit și viețile pe care le-ai atins toate mărturisesc nivelul tău de angajament față de Domnul Isus Hristos. Acum puteți autentifica și documenta viața voastră distinsă de slujire obținând gradul de doctor al Divinității. Sunteți mai aproape de gradul dvs. decât vă puteți da seama. Aduceți până la 50% din gradul dvs. prin combinația de transcrieri din alte colegii și un portofoliu de experiență de viață. Poftește-ți studiile și experiențele trecute pentru a-ți câștiga Doctorul Divinității în mai puțin timp decât ai crezut vreodată posibil!

Abonați-vă capacitatea de a auzi vocea lui Dumnezeu

Cu siguranță, nu sunteți străin să auziți acea „voce încă, mică”. Ați simțit chemarea lui Dumnezeu în viața voastră de a intra în Minister și ați simțit îndrumarea Sa blândă în timp ce v-ați străduit să urmați voia Sa perfectă pentru viata ta. Dar ți-ai dorit vreodată să te poți concentra asupra vocii Sale mai exact? Te simți înfometat să auzi de la Tatăl tău Ceresc pe o bază mai consecventă și îți dorești să fii 100% încrezător că este de fapt El?

Încetează să flămânzi și începe să faci parte

Asta este despre Christian Leadership University ! Baza fundamentală a tot ceea ce învățăm este capacitatea de a auzi fără efort și constant vocea lui Dumnezeu. Desigur Comuniunea cu Dumnezeu vă va consolida capacitatea de a discerne vocea Lui și va înlătura toate îndoielile și incertitudinile. Vei deveni priceput să recunoști imediat și să „ajustezi frecvența”, astfel încât să poți „acorda” restul lumii.

Împărtășește darul vocii lui Dumnezeu

După ce vă veți simți foarte bine, vă veți bucura de conversațiile zilnice cu Isus, veți avea în mod firesc o dorință arzătoare de a împărtăși această abilitate cu cei din jurul vostru, ale căror vieți le atingeți. Ce cadou mai bun le-ai putea oferi? Răspândiți cuvântul și aduceți un număr din ce în ce mai mare de copii ai lui Dumnezeu într-o comunicare continuă, care poate schimba viața, care este dorința inimii Sale.

Calea rapidă în grad

Ești mult mai aproape de Gradul tău de doctorat decât îți dai seama. Aduceți până la 50% din gradul dvs. prin combinarea de transcrieri din alte colegii sau seminarii și un portofoliu de experiență de viață. Puneți-vă bine în practică studiile și experiențele anterioare și câștigați-vă diploma de doctorat în divinitate mai repede decât ați crezut posibil

Câștigă-ți gradul de acasă

Obține un grad de doctorat acreditat în Divinitate 100% prin învățare la distanță.

Divinitate Grad rapid

Câștigă până la 50% din titlul de doctorat al Divinității prin combinarea creditului din experiența de viață și transferurile din alte colegii sau seminarii.

De ce să plătești mai mult?

Pregătirea la CLU este aproximativ 1/10 din colegiul privat mediu , și aproximativ 1/4 din colegiul public de stat.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor primi o reducere de la Christian Leadership University :

  1. Dacă comandați un curs CLU cu 3 credite normale, se reduce cursul de la 300 la 150 USD. Materialele de curs și costul transportului sunt suplimentare.
  2. Avem peste 20 de module electronice de pregătire ale cursurilor noastre de top care duc la o diplomă în spiritualitate aplicată. Toate materialele sunt disponibile instantaneu pe computer sau smartphone. Prețul normal pe modul este de 99 $ - 197 $ și puteți solicita un cupon care reduce reducerea modulului la jumătate de preț. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

CLU este numărul 1 în învățarea bazată pe revelație

Abordarea noastră unică este viața reală, bazată pe biblic, învățare bazată pe revelație, autentificată de vocea lui Dumnezeu.

cerinţe

Majoritatea diplomelor de doctorat necesită finalizarea a 40 de credite dincolo de masterat, cu opțiunea de a face o disertație de doctorat pentru o parte din credite. Următoarele diplome necesită 60 de credite dincolo de masterat, inclusiv o doctrină obligatorie de doctorat: doctor în filozofie creștină, doctor în divinitate și doctor în teologie. Aceste credite pot proveni dintr-o combinație de 1) cursuri susținute; 2) o disertație originală sau un proiect de minister și 3) o experiență de practică sau stagiu. Elevul trebuie să lucreze împreună cu decanul în proiectarea unui program care să răspundă dorinței sale de creștere în zona (zonele) în care Dumnezeu a plasat o pasiune în inima sa.

  1. Cursuri efectuate: studentul poate alege oricare dintre cursurile oferite de CLU. Dacă alege un curs universitar, vor fi adăugate lucrări suplimentare pentru a îndeplini cerințele la nivel de absolvent.
  2. Disertație originală sau proiectul ministerului: Aceasta poate fi o lucrare scrisă originală sau crearea unei lucrări de minister. Unicitatea și / sau originalitatea vor fi punctele cheie de evaluare ale acestui proiect. Dacă este un proiect scris, ar trebui să păstreze un echilibru între cercetarea textuală originală (în Scriptură și literatura secundară) și testarea practică a tezei în viața reală. Într-un fel lucrarea ministerului sau lucrarea scrisă originală ar trebui să adauge o perspectivă nouă cunoașterii și practicii subiectului abordat de teză.
  3. Practicum sau stagiu: De asemenea, încurajăm o parte din doctorat să provină din experiența ministerului din viața reală.

Limite: Pot fi acordate maximum 20 de credite pentru totalul creditelor de transfer de la alte instituții și din creditele obținute pentru experiența de viață. Dintre aceste 20, nu mai mult de 10 pot proveni din credite obținute pentru experiența de viață.

Detalii de contact

E-mail: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
sau
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Citeste mai mult

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Citește mai puţin