Doctor în teologie (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctor în teologie grad online

Acest curs online este predat doar în engleză.

Când veți cunoaște experiența personală, personală, experiențială cu Adevărul, veți fi izbăviți de puterea și restricțiile păcatului și vă veți elibera să trăiți în dreptate, pace și bucurie în Duhul Sfânt! Asta poate face teologia sunetului pentru tine!

 • Există adevăruri teologice pe care le îmbrățișezi la fel de exacte, dar pe care nu le vezi în viața ta? Vrei să depășești o simplă credință intelectuală?
 • Cunoașterea fără revelație și eliberarea credinței pentru ca adevărul să fie realizat prin experiență menține adevărul neprovizat și simplă teorie. Sunteți gata să vă mutați teologia din cap și în viața voastră?

Dacă da, atunci o diplomă de doctorat în teologie de la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

125544_open-book-981405_960_720.jpg

stevepb / Pixabay

Un program online de doctorat în teologie, construit în jurul vocii lui Dumnezeu

Sunteți invitați să experimentați puterea de a schimba viața vocii lui Dumnezeu, care este punctul central al programului nostru de doctorat în teologie online. Scopul nostru este să vă oferim o educație care nu numai că vă va ajuta să înțelegeți Biblia, dar vă vor transforma și viața. Acesta este un program ideal pentru slujitorii și lucrătorii creștini care doresc un studiu sistematic al Scripturii.

O diplomă de doctorat în teologie, care valorează mult mai mult decât hârtia pe care este tipărit

Considerăm că cunoașterea experiențială este infinit mai valoroasă decât învățarea de carte detașată. Toate cunoștințele de cap din lume vă vor face bine dacă nu o puteți face să funcționeze în lumea reală. De aceea, la fiecare pas în care vei aplica ceea ce înveți. Fiecare dintre cursurile noastre de Teologie este revigorant practic și vă va ghida pas cu pas prin procesele și tehnicile utilizate.

Obiectivele principale ale acestui program de doctorat în teologie online sunt:

 • Să prezinți Cuvântul lui Dumnezeu în așa fel încât să îl înțelegeți cu claritate și profunzime.
 • Pentru a vă ajuta să dezvolți o relație mai profundă cu Dumnezeu.
 • Pentru a vă ajuta să câștigați înțelepciune cu privire la modul de aplicare a Bibliei în viața de zi cu zi.
 • Pentru a vă echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica Cuvântul lui Dumnezeu.
 • Pentru a te ajuta să te maturizezi în călătoria ta cu Dumnezeu, descoperă-ți slujirea și chemându-te și pregătindu-te pentru slujirea și conducerea creștinilor.

„Pot să aud cu adevărat vocea lui Dumnezeu în timp ce studiez doctoratul meu de teologie online?”

Absolut.

Sunteți complet, 100% garantează acest lucru, în caz contrar, nu ne-am făcut treaba și ați ratat instrumentul cel mai valoros pe care vi-l putem oferi.

Domnul dorește cu sinceritate să vă vorbească direct și să vă învețe mai multe despre El însuși. El vrea să fie implicat intim în procesul de conturare a teologiei tale, iar El îți va oferi o dorință adevărată și arzătoare de a citi Cuvântul Său și de a cunoaște adevărul Lui.

Nu trebuie să vă mulțumiți cu un program de doctorat de teologie cu învățare la distanță, care vă sporește doar cunoașterea capului despre Dumnezeu. Nu ar trebui să te simți obligat să folosești altceva decât propriul intelect în timp ce îți lucrezi prin volume de informații despre istoria a ceea ce a făcut Dumnezeu. Când vocea lui Dumnezeu este centrală în proces, devine cu adevărat interesantă!

Nu vă veți plictisi niciodată să lucrați pentru acest doctorat de teologie

Diplomele de doctorat teologic online sunt oferite de o serie diversă de colegii creștine. Nu trebuie să priviți departe pentru a descoperi că puteți obține o educație de calitate în principii biblico-teologice de la orice universitate creștină.

Diferența este că la CLU, vei fi ghidat pas cu pas prin procesul de a primi revelația divină și a-i permite lui Dumnezeu să-ți modeleze teologia. Cât de des vi se întâmplă asta acum? Nu trebuie să vă mulțumiți cu o perspectivă divină ocazională. Aceste cursuri de teologie creștină vă vor asigura că acest lucru vi se va întâmpla tot timpul.

Vocea lui Dumnezeu este punctul central al tuturor lucrurilor pe care le facem aici la CLU. Sunteți invitați să vă alăturați în recunoașterea autorului Scripturilor ca profesor primar în toată educația voastră teologică.

Calea rapidă în grad

Ești mult mai aproape de diploma de doctorat în teologie decât îți dai seama. Aduceți până la 50% din gradul dvs. prin combinarea de transcrieri din alte colegii sau seminarii și un portofoliu de experiență de viață. Puneți-vă bine în practică studiile și experiențele anterioare și câștigați-vă diploma de doctorat în teologie mai repede decât ați crezut posibil!

Câștigă-ți gradul de acasă

Obține o diplomă de doctorat în teologie acreditată 100% prin învățare la distanță.

Grad Teologie Începe rapid

Câștigați până la 50% din doctoratul dumneavoastră în teologie prin combinarea creditului de experiență de viață și transferuri din alte colegii sau seminarii.

De ce să plătești mai mult?

Pregătirea la CLU este aproximativ 1/10 din colegiul privat mediu , și aproximativ 1/4 din colegiul public de stat.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor primi o reducere de la Christian Leadership University :

 1. Dacă comandați un curs CLU cu 3 credite normale, se reduce cursul de la 300 la 150 USD. Materialele de curs și costul transportului sunt suplimentare.
 2. Avem peste 20 de module electronice de pregătire ale cursurilor noastre de top care duc la o diplomă în spiritualitate aplicată. Toate materialele sunt disponibile instantaneu pe computer sau smartphone. Prețul normal pe modul este de 99 $ - 197 $ și puteți solicita un cupon care reduce reducerea modulului la jumătate de preț. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

CLU este numărul 1 în învățarea bazată pe revelație

Abordarea noastră unică este viața reală, bazată pe biblic, învățare bazată pe revelație, autentificată de vocea lui Dumnezeu.

Cursuri disponibile

 • REN103 Comuniune cu Dumnezeu
 • REN204 Firește supranatural
 • THE101 Bazele creștinismului
 • THE120 Experiențe de bază
 • Legea și Spiritul121
 • THE208 Biserica triumfătoare
 • THE301 Numele și atributele lui Dumnezeu
 • THE302 Descoperirea legământului de sânge
 • THE303 Sărbătorile lui Iehova
 • THE310 Biblia vorbește despre problemele contemporane
 • THE331 Casa-Biserică
 • BUS102 Îndeplinește-ți destinul financiar
 • HEA102 Îngrijește-ți sănătatea
 • REN206 Creșterea ungerii
 • MIN211 Construirea echipelor dinamice
 • COU301 Rugăciuni care vindecă inima
 • REN310 Înțelepciune prin interpretarea viselor
 • MIN310 Experimentarea lui Dumnezeu în grupul mic
 • MIN415 Predica unită
 • BIB390 Metode de cercetare biblică

cerinţe

Majoritatea diplomelor de doctorat necesită finalizarea a 40 de credite dincolo de masterat, cu opțiunea de a face o disertație de doctorat pentru o parte din credite. Următoarele diplome necesită 60 de credite dincolo de masterat, inclusiv o doctrină obligatorie de doctorat: doctor în filozofie creștină, doctor în divinitate și doctor în teologie. Aceste credite pot proveni dintr-o combinație de 1) cursuri susținute; 2) o disertație originală sau un proiect de minister și 3) o experiență de practică sau stagiu. Elevul trebuie să lucreze împreună cu decanul în proiectarea unui program care să răspundă dorinței sale de creștere în zona (zonele) în care Dumnezeu a plasat o pasiune în inima sa.

 1. Cursuri efectuate: studentul poate alege oricare dintre cursurile oferite de CLU. Dacă alege un curs universitar, vor fi adăugate lucrări suplimentare pentru a îndeplini cerințele la nivel de absolvent.
 2. Disertație originală sau proiectul ministerului: Aceasta poate fi o lucrare scrisă originală sau crearea unei lucrări de minister. Unicitatea și / sau originalitatea vor fi punctele cheie de evaluare ale acestui proiect. Dacă este un proiect scris, ar trebui să păstreze un echilibru între cercetarea textuală originală (în Scriptură și literatura secundară) și testarea practică a tezei în viața reală. Într-un fel lucrarea ministerului sau lucrarea scrisă originală ar trebui să adauge o perspectivă nouă cunoașterii și practicii subiectului abordat de teză.
 3. Practicum sau stagiu: De asemenea, încurajăm o parte din doctorat să provină din experiența ministerului din viața reală.

Limite: Pot fi acordate maximum 20 de credite pentru totalul creditelor de transfer de la alte instituții și din creditele obținute pentru experiența de viață. Dintre aceste 20, nu mai mult de 10 pot proveni din credite obținute pentru experiența de viață.

Detalii de contact

E-mail: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
sau
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Citeste mai mult

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Citește mai puţin