Doctor în filozofie (doctorat) în științe politice

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Aptitudinile de învățare la distanță de Facultatea de Arte

Științe politice prin învățare la distanță

 • Politica comparată: Occidentul
 • Politica comparată: Orientul Mijlociu
 • Politica comparată: Orientul îndepărtat
 • Relații internaționale est-vest
 • Teoria politică
 • Stiinte Politice
 • Asistență socială
 • Politici de mediu
 • Sociologie politică
 • Perspective sociale interculturale
 • Economia țărilor industrializate
 • Economia politică globală
 • Lumea a treia și în curs de dezvoltare
 • Politica mondială și globalizarea
 • Filosofia eticii și a dreptului

126139_photo-1529107386315-e1a2ed48a620.jpgMarco Oriolesi / Unsplash

Doctor în filozofie (doctorat) prin cercetare prin învățare la distanță

Acreditat de World Certification Institute (WCI)

Un doctorat de Cercetare prin Învățare la Distanță este ideal pentru persoanele angajate în lumea muncii care nu pot urma o universitate tradițională. Universitatea Selinus este o instituție internațională privată și acreditată: o alternativă care ajută studenții adulți din întreaga lume să își atingă obiectivele academice.

Sondajele efectuate de-a lungul anilor au arătat că un doctorat. prin cercetările realizate prin intermediul învățării la distanță, într-o instituție de renume precum Universitatea Selinus, poate fi la fel de util ca o școală tradițională. De fapt, ceea ce este important este abilitățile și profesionalismul.

În epoca informațiilor digitalizate și în satul global în care trăim, Universitatea Selinus este o alternativă importantă la studiile tradiționale. Sistemul nostru de studiu este eficient, adaptat nevoilor oamenilor ocupați și poate fi transmis de pe orice terminal de computer oriunde în lume.

Doctor în filozofie (Ph.D.), în limba latină Philosophiae Doctor sau Doctor Philosophiae, este cel mai înalt titlu academic acordat de universitățile din majoritatea țărilor. Doctoratul de obicei acoperă toate programele din întregul interval academic. În calitate de cercetător absolvent, studenții care studiază această calificare sunt de obicei obligați să demonstreze competența și stăpânirea materiei pentru examen, dar și să aducă noi contribuții academice la o anumită arie a cunoștințelor umane prin cercetarea originală.

Doctoratul online prin cercetare prin învățare la distanță constă în cercetări academice originale efectuate în mod autonom de către candidat, într-o ramură specifică a cunoștințelor umane, care a culminat cu un doctorat final. Teza.

Spre deosebire de alte doctorate tradiționale bazate pe campus, doctorat. de Cercetare nu este împărțit în semestre, ci constă în dezvoltarea, autonomă și independentă, a cercetării teoretice asupra unei discipline academice specifice pentru evaluarea Universității Selinus. Această cercetare este implementată într-o teză finală, pentru care studentul are până la 6 până la 24 de luni pentru a o finaliza.

Programul de studiu și cercetare trebuie să fie realizat de către student independent. Supervizorul nu va fi un adevărat tutor, ci mai degrabă un consultant de specialitate, la care studentul se poate adresa pentru orice asistență. Studentul poate folosi manuale și internet pentru cercetarea sa, precum și acces la biblioteca online. Prin cercetare gratuită și independentă, studenții dobândesc cunoștințe extrem de specializate și o stăpânire deplină a abilităților specifice pe care le vor dezvolta, argumenta și apăra în lucrarea lor culminantă: teza de doctorat.

Detalii curs

Doctorul în filozofie (doctorat) online prin intermediul cercetării la distanță în acest studiu major, este obținut după finalizarea și apărarea cu succes a tezei finale. Această cercetare este prezentată sub forma unei teze de doctorat.

„Doctorul în filozofie” este singurul doctorat care poate fi obținut la distanță. Ar trebui să fie clar că orice muncă de laborator sau practică profesională nu poate fi efectuată online sau prin alt mod de învățare la distanță. Principala cerință a doctoratului online. prin învățare la distanță prin cercetare este de a trimite și discuta teza finală, constând din cel puțin 90/100 de pagini pentru revizuire și evaluare de către un comitet academic al Universității Selinus. În unele cazuri, materialele publicate anterior de candidați pot fi luate în considerare pentru doctorat. scopuri. Pentru a finaliza creditele de doctorat necesare, în cazul în care teza este insuficientă, pot fi solicitate și rapoarte suplimentare aprofundate de 15-20 de pagini bazate pe manuale.

Formatul cursului și evaluarea Predarea

Dr. De cercetare la distanță programul a fost conceput special pentru o audiență online. Este rezervat studenților adulți cu experiență de cel puțin 5 ani în ramura profesională a maiorului ales. Teza (disertația finală) trebuie realizată independent de către student, cu sprijinul unui consilier. Capacitatea de a face munca independent este evaluată pentru nota finală. Pe lângă atribuirea unui consilier de specialitate, studenții vor avea acces la biblioteca online și la Ediția Academică a Enciclopediei Britannice.

Finalizarea programului de doctor în filozofie este adesea o cerință foarte utilă pentru munca și profesia în domeniu în multe domenii de cunoaștere. În ultimii ani, de fapt, în special în țările în curs de dezvoltare, unde lipsesc o pregătire de bază, doctoratul este necesar și pentru profesii cu înaltă calificare, dar și pentru a lucra în multinaționale, organizații neguvernamentale și în multe companii private care necesită angajați o „certificare” academică mai mare decât o diplomă de licență sau un master.

Perspectivele de carieră

Programele noastre de studiu sunt orientate spre carieră și sunt pe deplin compatibile cu sistemele de învățământ internațional. Accesibilitatea la programul de studiu are loc printr-un proces de evaluare și afinitate educațională, care transformă experiența profesională a candidatului, studiile anterioare, certificările și CV-ul în credite academice.

Programele noastre de studiu nu respectă strict modelele educaționale ale fiecărei țări și, prin urmare, campusurile noastre nu sunt acreditate de Ministerul Educației local competent. Programele noastre de studiu sunt considerate un învățământ superior nereglementat în cadrul libertății constituționale de organizare a învățământului. Prin urmare, certificatele și diplomele private acordate de Universitatea Selinus pot să nu permită accesul la locuri de muncă guvernamentale, profesii reglementate sau studii suplimentare la alte instituții publice. Deși poate fi foarte util ca recunoaștere profesională în multinaționale, companii private, ONG-uri, asociații internaționale sau care lucrează ca consultant.

Admitere

Doctoratul este cea mai înaltă calificare educațională. Doar cei mai calificați profesioniști au un doctorat. O diplomă de master este de obicei suficientă pentru majoritatea profesiilor. Un doctorat necesită finalizarea unui master sau echivalent și realizarea a minimum 65 de credite academice, aproximativ 1000 de ore de studiu, plus o teză de doctorat. Elaborarea unei teze este o oportunitate bună de a face cercetări pe teme specifice sau de a pregăti baza pentru o bună publicare.

Cerințele pentru admiterea la cursul de studii la distanță al Universității din Selinus, pe lângă deținerea masterului, variază în funcție de facultate și de maestrul studiului. Este întotdeauna necesar să trimiteți CV-ul. Nu există discriminări de rasă, culoare, sex, credințe și / sau religie. Evaluarea finală a tezei poate fi adăugată, de asemenea, prin validarea creditelor profesionale de către APEL (Acreditare Experiential Learning).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent internat ... Citeste mai mult

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent international university exclusively involved in Online and Distance Learning education: in other words an open university for adults who carries out his institutional work seriously. Citește mai puţin