Doctor în consiliere creștină (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctorat în consiliere creștină

Acest curs online este predat doar în engleză.

Pune vocea lui Dumnezeu în centrul sfatului tău și devine un vas al puterii Sale de vindecare divină.

 • Sunteți sigur că sunteți în slujba nevoilor cardiace profunde ale clienților dvs. sau simțiți uneori ca și cum v-ați îmbrăcat doar pentru a ajuta Band-Aids pentru a acoperi rănile festive?
 • Nu ți-ar plăcea să știi că clienții tăi au fost curățați și vindecați prin experimentarea atingerii iubitoare și a cuvintelor pline de compasiune ale Minunatului Consilier, care singur poate atinge acele locuri cele mai adânci din interior?

Dacă da, atunci o diplomă de doctorat în consiliere Christian Leadership University la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Pexels / Pixabay

Un doctorat de consiliere creștină care valorează mult mai mult decât hârtia pe care este tipărit

Considerăm că cunoașterea experiențială este infinit mai valoroasă decât învățarea de carte detașată. Toate cunoștințele de cap din lume vă vor face bine dacă nu o puteți face să funcționeze în lumea reală. De aceea, la fiecare pas în care vei aplica ceea ce înveți. Fiecare dintre cursurile noastre de consiliere creștină este revigorant practic și vă va ghida pas cu pas prin procesele și tehnicile utilizate.

De ce este acest lucru atât de diferit de celelalte programe de doctorat consiliere creștină online?

Nu puteți începe să măsurați efectul de a-l arăta pe Dumnezeu și de a-și sluji puterea de vindecare direct într-o inimă frântă. El depășește cu mult simpli principii creștine ale consilierii pe care poți încerca să le aplici prin puterea ta. Vocea Domnului Isus Hristos și puterea Lui de a schimba viața sunt absolut esențiale pentru restaurarea completă și de durată a unei inimi profund rănite.

Aceste cursuri de consiliere creștină online sunt concepute pentru a ajunge la rădăcina problemei și pentru a facilita în mod eficient Isus Însuși venind și făcând toată „ridicarea grea. fiecare din aceste lupte interioare. Dumnezeu cunoaște originea exactă a fiecărui gând, atitudine și imagine negativă pe care o ține o inimă și El dorește mai mult decât orice să atingă și să vindece aceste zone.

Calea rapidă în grad

Ești mult mai aproape de gradul de doctor în consiliere creștină decât îți dai seama. Aduceți până la 50% din doctoratul dvs. prin combinarea de transcrieri din alte colegii și un portofoliu de experiență de viață. Puneți-vă bine în practică studiile și experiențele anterioare și câștigați-vă doctoratul de consiliere creștină mai repede decât ați crezut posibil

Câștigă-ți gradul de acasă

Obține o diplomă de doctorat acreditată în consiliere creștină 100% prin învățare la distanță.

Grad de consiliere Start rapid

Câștigați până la 50% din gradul dvs. de consiliere creștină de doctorat prin combinarea creditului de experiență de viață și transferuri din alte colegii. sau seminarii.

De ce să plătești mai mult?

Pregătirea la CLU este aproximativ 1/10 din colegiul privat mediu , și aproximativ 1/4 din colegiul public de stat.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor primi o reducere de la Christian Leadership University :

 1. Dacă comandați un curs CLU cu 3 credite normale, se reduce cursul de la 300 la 150 USD. Materialele de curs și costul transportului sunt suplimentare.
 2. Avem peste 20 de module electronice de pregătire ale cursurilor noastre de top care duc la o diplomă în spiritualitate aplicată. Toate materialele sunt disponibile instantaneu pe computer sau smartphone. Prețul normal pe modul este de 99 $ - 197 $ și puteți solicita un cupon care reduce reducerea modulului la jumătate de preț. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

CLU este numărul 1 în învățarea bazată pe revelație

Abordarea noastră unică este viața reală, bazată pe biblic, învățare bazată pe revelație, autentificată de vocea lui Dumnezeu.

Cursuri disponibile

 • COU202 Sfătuit de Dumnezeu
 • COU203 Punctele de temelie ale comunicării
 • COU301 Rugăciuni care vindecă inima
 • COU305 Parenting pentru succes
 • REN103 Comuniune cu Dumnezeu
 • REN105 Părinte Inima lui Dumnezeu
 • REN204 Firește supranatural
 • REN206 Creșterea ungerii
 • REN207 Vindecarea Unirii
 • REN310 Înțelepciune prin interpretarea viselor

cerinţe

Majoritatea diplomelor de doctorat necesită finalizarea a 40 de credite dincolo de masterat, cu opțiunea de a face o disertație de doctorat pentru o parte din credite. Următoarele diplome necesită 60 de credite dincolo de masterat, inclusiv o doctrină obligatorie de doctorat: doctor în filozofie creștină, doctor în divinitate și doctor în teologie. Aceste credite pot proveni dintr-o combinație de 1) cursuri susținute; 2) o disertație originală sau un proiect de minister și 3) o experiență de practică sau stagiu. Elevul trebuie să lucreze împreună cu decanul în proiectarea unui program care să răspundă dorinței sale de creștere în zona (zonele) în care Dumnezeu a plasat o pasiune în inima sa.

 1. Cursuri efectuate: studentul poate alege oricare dintre cursurile oferite de CLU. Dacă alege un curs universitar, vor fi adăugate lucrări suplimentare pentru a îndeplini cerințele la nivel de absolvent.
 2. Disertație originală sau proiectul ministerului: Aceasta poate fi o lucrare scrisă originală sau crearea unei lucrări de minister. Unicitatea și / sau originalitatea vor fi punctele cheie de evaluare ale acestui proiect. Dacă este un proiect scris, ar trebui să păstreze un echilibru între cercetarea textuală originală (în Scriptură și literatura secundară) și testarea practică a tezei în viața reală. Într-un fel lucrarea ministerului sau lucrarea scrisă originală ar trebui să adauge o perspectivă nouă cunoașterii și practicii subiectului abordat de teză.
 3. Practicum sau stagiu: De asemenea, încurajăm o parte din doctorat să provină din experiența ministerului din viața reală.

Limite: Pot fi acordate maximum 20 de credite pentru totalul creditelor de transfer de la alte instituții și din creditele obținute pentru experiența de viață. Dintre aceste 20, nu mai mult de 10 pot proveni din credite obținute pentru experiența de viață.

Detalii de contact

E-mail: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
sau
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Citeste mai mult

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Citește mai puţin