Doctor în conducere creștină (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Diplomă de doctorat în leadershipul creștin online

Acest curs online este predat doar în engleză.

Dumnezeu a promis că cei care aud și ascultă glasul Lui vor fi lideri. Aflați principiile și abilitățile care vă vor face cel mai eficient și mai influent lider pe care îl puteți fi pentru Împărăția Sa.

 • Domnul a promis că cei care aud și ascultă glasul Lui vor conduce și nu vor urma, vor fi deasupra și nu de dedesubt! Vrei să înveți cum să auzi mai clar vocea Lui?
 • Vreți să vedeți ce face Tatăl și să auziți ce spune El în fiecare situație, astfel încât să puteți coopera cu El pentru a vedea Împărăția stabilită pe pământ așa cum este în Rai?

Dacă da, atunci un doctor în conducere creștină de la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

125540_hand-3035665_960_720.jpg

zhivko / Pixabay

Un doctor al conducerii creștine care valorează mult mai mult decât hârtia pe care este tipărit.

Considerăm că cunoașterea experiențială este infinit mai valoroasă decât învățarea de carte detașată. Toate cunoștințele de cap din lume vă vor face bine dacă nu o puteți face să funcționeze în lumea reală. De aceea, la fiecare pas în care vei aplica ceea ce înveți. Fiecare dintre cursurile noastre de Leadership creștin este practic revigorant și vă va ghida pas cu pas prin procesele și tehnicile utilizate.

Calea rapidă în grad

Ești mult mai aproape de gradul tău doctoral de conducere creștină decât îți dai seama. Aduceți până la 50% din gradul dvs. prin combinarea de transcrieri din alte colegii sau seminarii și un portofoliu de experiență de viață. Folosește-ți bunele studii și experiențele din trecut și câștigă-ți doctorul în leadershipul creștin mai repede decât ai crezut vreodată posibil!

Câștigă-ți gradul de acasă

Obține o diplomă de doctorat acreditată în conducere creștină 100% prin învățare la distanță.

Gradul de conducere creștină Start rapid

Câștigă până la 50% din gradul de doctorat al conducerii creștine prin combinarea creditului cu experiență de viață și transferurile din alte colegii sau seminarii.

De ce să plătești mai mult?

Pregătirea la CLU este aproximativ 1/10 din colegiul privat mediu , și aproximativ 1/4 din colegiul public de stat.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor primi o reducere de la Christian Leadership University :

 1. Dacă comandați un curs CLU cu 3 credite normale, se reduce cursul de la 300 la 150 USD. Materialele de curs și costul transportului sunt suplimentare.
 2. Avem peste 20 de module electronice de pregătire ale cursurilor noastre de top care duc la o diplomă în spiritualitate aplicată. Toate materialele sunt disponibile instantaneu pe computer sau smartphone. Prețul normal pe modul este de 99 $ - 197 $ și puteți solicita un cupon care reduce modulul la jumătate de preț. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

CLU este numărul 1 în învățarea bazată pe revelație

Abordarea noastră unică este viața reală, bazată pe biblic, învățare bazată pe revelație, autentificată de vocea lui Dumnezeu.

Cursuri disponibile

 • Comuniunea cu Dumnezeu
 • Dezvoltarea liderului în interior
 • Apreciat cu conducerea
 • Cadou pentru a reuși
 • Desigur, supranatural
 • Îndeplinește-ți destinul financiar
 • Asumați-vă de sănătatea voastră
 • Crearea declarației de misiune
 • Pietrele de bază ale comunicării
 • Creșterea Unirii
 • Construirea echipelor dinamice
 • Noile tendințe în management
 • Conducerea vizionară

cerinţe

Majoritatea diplomelor de doctorat necesită finalizarea a 40 de credite dincolo de masterat, cu opțiunea de a face o disertație de doctorat pentru o parte din credite. Următoarele diplome necesită 60 de credite dincolo de masterat, inclusiv o doctrină obligatorie de doctorat: doctor în filozofie creștină, doctor în divinitate și doctor în teologie. Aceste credite pot proveni dintr-o combinație de 1) cursuri susținute; 2) o disertație originală sau un proiect de minister și 3) o experiență de practică sau stagiu. Elevul trebuie să lucreze împreună cu decanul în proiectarea unui program care să răspundă dorinței sale de creștere în zona (zonele) în care Dumnezeu a plasat o pasiune în inima sa.

 1. Cursuri efectuate: studentul poate alege oricare dintre cursurile oferite de CLU. Dacă alege un curs universitar, vor fi adăugate lucrări suplimentare pentru a îndeplini cerințele la nivel de absolvent.
 2. Disertație originală sau proiectul ministerului: Aceasta poate fi o lucrare scrisă originală sau crearea unei lucrări de minister. Unicitatea și / sau originalitatea vor fi punctele cheie de evaluare ale acestui proiect. Dacă este un proiect scris, ar trebui să păstreze un echilibru între cercetarea textuală originală (în Scriptură și literatura secundară) și testarea practică a tezei în viața reală. Într-un fel lucrarea ministerului sau lucrarea scrisă originală ar trebui să adauge o perspectivă nouă cunoașterii și practicii subiectului abordat de teză.
 3. Practicum sau stagiu: De asemenea, încurajăm o parte din doctorat să provină din experiența ministerului din viața reală.

Limite: Pot fi acordate maximum 20 de credite pentru totalul creditelor de transfer de la alte instituții și din creditele obținute pentru experiența de viață. Dintre aceste 20, nu mai mult de 10 pot proveni din credite obținute pentru experiența de viață.

Detalii de contact

E-mail: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
sau
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Citeste mai mult

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Citește mai puţin