Doctor în Ministerul Profetic (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Doctor al Ministerului în Grad Propetic Online

Acest curs online este predat doar în engleză.

Dumnezeu a numit profeți în Biserică - bărbați și femei, prin intermediul cărora El vorbește și care declară și interpretează voia Sa divină să instruiască, să mângâie, să încurajeze și să îi stimuleze pe cei cu urechi să audă.

 • Știți că Dumnezeu te-a creat într-un mod cu totul special și unic, deoarece El are un loc foarte special și unic pe care vrea să îl împlinești în Împărăția Sa?
 • Sunteți gata să ieșiți din robia de a sluji cum face altcineva și să descoperi entuziasmul de a vedea Domnul face ceva nou prin tine - ceva la fel de unic ca și tine?

Dacă da, atunci o diplomă de doctorat în Ministerul profetic de la Christian Leadership University este exact ceea ce ați căutat.

125543_foggy-1122136_960_720.jpg

chezbeate / Pixabay

Calea rapidă în grad

Ești mult mai aproape de Doctorul tău în Ministerul Profetic decât îți dai seama. Aduceți până la 50% din gradul dvs. prin combinația de transcrieri din alte colegii și un portofoliu de experiență de viață. Puneți-vă bine în practică studiile și experiențele anterioare și câștigați-vă doctoratul în Ministerul Profetic mai repede decât credeți că este posibil!

Câștigă-ți gradul de acasă

Obține un doctorat acreditat în Ministerul Profetic 100% prin învățare la distanță.

Grad profetic Ministerul Începe rapid

Câștigă până la 50% din titlul de doctorat al Ministerului Profetic prin combinarea creditului din experiența de viață și transferurile din alte colegii.

De ce să plătești mai mult?

Pregătirea la CLU este aproximativ 1/10 din colegiul privat mediu , și aproximativ 1/4 din colegiul public de stat.

Studenții din țările în curs de dezvoltare vor primi o reducere de la Christian Leadership University :

 1. Dacă comandați un curs CLU cu 3 credite normale, se reduce cursul de la 300 la 150 USD. Materialele de curs și costul transportului sunt suplimentare.
 2. Avem peste 20 de module electronice de pregătire ale cursurilor noastre de top care duc la o diplomă în spiritualitate aplicată. Toate materialele sunt disponibile instantaneu pe computer sau smartphone. Prețul normal pe modul este de 99 $ - 197 $ și puteți solicita un cupon care reduce reducerea modulului la jumătate de preț. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

CLU este numărul 1 în învățarea bazată pe revelație

Abordarea noastră unică este viața reală, bazată pe biblic, învățare bazată pe revelație, autentificată de vocea lui Dumnezeu.

Cursuri disponibile

 • REN103 Comuniune cu Dumnezeu
 • COU202 Sfătuit de Dumnezeu
 • REN204 Firește supranatural
 • BUS102 Îndeplinește-ți destinul financiar
 • PRO201 Eliberarea cadourilor spirituale
 • LEA103 Cadou pentru a reuși
 • REN206 Creșterea ungerii
 • COU301 Rugăciuni care vindecă inima
 • REN310 Înțelepciune prin interpretarea viselor
 • PRO301 Introducere în profetic

cerinţe

Majoritatea diplomelor de doctorat necesită finalizarea a 40 de credite dincolo de masterat, cu opțiunea de a face o disertație de doctorat pentru o parte din credite. Următoarele diplome necesită 60 de credite dincolo de masterat, inclusiv o doctrină obligatorie de doctorat: doctor în filozofie creștină, doctor în divinitate și doctor în teologie. Aceste credite pot proveni dintr-o combinație de 1) cursuri susținute; 2) o disertație originală sau un proiect de minister și 3) o experiență de practică sau stagiu. Elevul trebuie să lucreze împreună cu decanul în proiectarea unui program care să răspundă dorinței sale de creștere în zona (zonele) în care Dumnezeu a plasat o pasiune în inima sa.

 1. Cursuri efectuate: studentul poate alege oricare dintre cursurile oferite de CLU. Dacă alege un curs universitar, vor fi adăugate lucrări suplimentare pentru a îndeplini cerințele la nivel de absolvent.
 2. Disertație originală sau proiectul ministerului: Aceasta poate fi o lucrare scrisă originală sau crearea unei lucrări de minister. Unicitatea și / sau originalitatea vor fi punctele cheie de evaluare ale acestui proiect. Dacă este un proiect scris, ar trebui să păstreze un echilibru între cercetarea textuală originală (în Scriptură și literatura secundară) și testarea practică a tezei în viața reală. Într-un fel lucrarea ministerului sau lucrarea scrisă originală ar trebui să adauge o perspectivă nouă cunoașterii și practicii subiectului abordat de teză.
 3. Practicum sau stagiu: De asemenea, încurajăm o parte din doctorat să provină din experiența ministerului din viața reală.

Limite: Pot fi acordate maximum 20 de credite pentru totalul creditelor de transfer de la alte instituții și din creditele obținute pentru experiența de viață. Dintre aceste 20, nu mai mult de 10 pot proveni din credite obținute pentru experiența de viață.

Detalii de contact

E-mail: clu@cluonline.com

Telefon: 800-466-6961
sau
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Citeste mai mult

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Citește mai puţin