Doctor în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 DOCTORAT EUROPEAN

Toți elevii vor avea în completarea Doctoratului ABMS Elveția un doctorat comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume.

3 Universități europene de top = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top doctorat european SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Doctor în Administrarea Afacerilor, cu accent pe politica publică sau administrația generală

Acest lucru de doctorat este destinat cadrelor didactice universitare care sunt interesați în dezvoltarea unor soluții durabile și productive pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. Veți dobândi o înțelegere în profunzime a politicii publice teorie, cercetarea și practica, care vor pregăti studenții pentru a face față provocărilor globale asociate cu guvernanța sau serviciului public. Acest lucru va ajuta la acreditărilor academice un student afirmă credibilitatea într-un nou efort de carieră în lumea public, privat sau non-profit. Fie că doriți să fie un profesor universitar sau pot servi printr-un rol de conducere administrativă, acest doctorat vă va oferi cu abilitățile de a schimba effectuate.

Studenții care finalizează disertație lor ar trebui să se lanseze într-o carieră în cadrul guvernului (dacă este posibil), instituțiile academice sau organizațiile bazate pe cercetare axat pe îmbunătățirea politicilor care afectează viața de zi cu zi ale oamenilor. Unul dintre focare primare ale acestor programe de doctorat este adâncit în întrebarea de ce guvernele ar trebui să facă într-o societate și modul în care acestea pot guverna mai eficient și corect. Există unele grade de master care elevii pot obține înainte de a iniția un doctorat, care va permite studenților să completeze acest doctorat un pic mai repede. Unele exemple includ un master în administrație publică sau un Master în Management și Leadership non-profit.

Acest lucru doctorat va permite un student să urmărească mai eficient pasiunea lor de a face lumea un loc mai durabil lucrând spre soluții care să abordeze unele dintre care cele mai dificile probleme sociale din întreaga lume. Prin urmare, teza este de așteptat să reprezinte o contribuție semnificativă la cunoaștere într-o politică publică care lucrează pentru a îmbunătăți funcția unui organism guvernamental într-o anumită zonă.

Acest program este echivalent cu EQF (Cadrul european al calificărilor) Nivelul 8 - Doctorat la nivel.

Acest program este echivalent cu 180 ECTS

Cât timp ar trebui să fie teza mea?

De obicei de la 60.000 - 100.000 de cuvinte, elevii li se permite să aibă 10% mai puțin sau mai mult.

Do you menționezi pe doctorat on-line sau la distanță?

Nu.

Pot folosi titlul?

Am solicitat autorităților elvețiene cu privire la titlu, iar raspunsul lor a fost (Studenții au permisiunea de a folosi titlul au primit de la școală)

Există o "Apărarea tezei de doctorat"?

Da, și recomandăm elevilor să facă acest lucru în Elveția, cu toate acestea, se poate face și online, aveți nevoie de aparat de fotografiat și microfon.

Studiu Limba: acest program de studiu predat în întregime în limba engleză. Avem 4 prize pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

Este acreditat de un ABM organism european de acreditare recunoscut?

Da, este autorizat ABM, validat, certificat, acreditat și membru instituțional în peste 50 de organizații publice / private.

Cerințele de admitere

 • Durata: 1 an de studiu + teza (teza durează în medie 2 ani)
 • Vârsta: vârsta minimă de 25 de ani
 • studiu anterior: Master sau echivalent
 • Nivelul engleză: IELTS sau echivalent (Numai pentru studenții din țările non-engleză sau studenții vorbitori care nu au studiat la limba engleză școală vorbind)
 • Metoda de studiu: 100% Online / Distanță
 • Taxa de participare: 24900 Euro (pentru întregul program de studiu)

Notă: Taxa de studiu nu include cererea și taxa de rezervare (pentru a vă garanta un loc de studiu) de 240 Euro (plata odinioară și nerambursabil).

Module:

Pentru doctorat, teza dumneavoastră este cea mai importantă parte, trebuie să scrie întreaga lucrare despre "Business Administration" cu unul dintre supraveghetorii noștri.

Următoarele module vă va studia în cursul primului an:

 • Global Management
 • Management Strategic și Leadership-
 • Management de proiect
 • Analize Strategice Sistemul de informații
 • Contabilitate și Finanțe
 • Metode de cercetare
 • Metode de cercetare electronice
 • Site-uri dinamice
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Citeste mai mult

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Citește mai puţin