Doctor în Administrarea Afacerilor (DBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

În primii și doi ani de doctorat în administrarea afacerilor (DBA), veți efectua șase cursuri de auto-studiu prin intermediul platformei noastre inovatoare de învățare online. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. de cercetare în afaceri în timpul celui de-al treilea și ultimul an.

Proiectul dvs. s-ar putea concentra pe o situație de afaceri din viața reală sau pe o problemă cu care vă confruntați în situația dvs. actuală de muncă. Ar putea fi, de asemenea, o idee de afaceri pe care doriți să o explorați sau să vă concentrați sau ideile actuale care au impact asupra industriei în care lucrați.

De-a lungul timpului petrecut la Geneva Business School veți fi susținut de managerul programului DBA și de echipa programului din Barcelona. În ultimul an, veți primi, de asemenea, sprijin direct de la un profesionist cu experiență din domeniul dvs. de interes.

După finalizarea proiectului, îl veți prezenta unui grup de experți din domeniul dvs.

140309_pexels-photo-4050315.jpeg

Fapte

 • Durata: 3 ani
 • Credite: 240 ECTS
 • Limba: engleză
 • Intrări: februarie și septembrie
 • Diplomă acordată: doctor în administrarea afacerilor (DBA)

Cerințe de admitere

 • Diplomă de master sau echivalent, de preferință într-un domeniu conex.
 • IELTS 7.0 / TOEFL 85 / DET 115-120 (rezultate oficiale ale examenului de engleză) sau dovada studierii anterioare într-un mediu vorbitor de engleză timp de minimum 3 ani.
 • Copie scanată a tuturor diplomelor, transcrierilor, certificatelor academice necesare.
 • Experiență profesională anterioară extinsă.
 • Fotocopia unui pașaport valabil / act de identitate național.
 • Rezuma CV.
 • Scrisori de referință de la o fostă instituție academică și de la angajatorul actual (dacă este cazul).
 • Completarea formularului de propunere de teză.

Protocoale de admitere

 • Cerere depusă: Cererea de la potențialii studenți este examinată numai după prezentarea tuturor documentelor și îndeplinirea criteriilor de admitere.
 • Examen de engleză: întrucât limba engleză este limba obișnuită folosită la Geneva Business School , scorurile testelor TOEFL / IELTS / DET, online, telefonice sau interviuri față în față măsoară nivelul de competență al fiecărui student. Testele de engleză online pot fi o alternativă, dacă este necesar
 • Interviu: După ce au fost verificate toate referințele, are loc un interviu final și apoi o scrisoare finală de admitere este trimisă viitorului student.
 • Confirmare: Registratorul validează cererile și informează studenții. Registratorul examinează cererile care nu pot îndeplini complet criteriile de admitere și le pot accepta pe baza dovezilor de competență bazate pe dovezi. În unele cazuri, se poate adăuga un „examen de admitere” pentru a evalua competența candidaților în citire, scriere, competențe verbale, analitice și cantitative.

Criterii de admitere pentru studenții cu transfer de credit

Indemnizație de transfer de credit: Nu este acceptat niciun transfer de credit.

Condiții de admitere excepționale - COVID-19

În lumina pandemiei COVID-19, Consiliul de Administrație al Geneva Business School din Geneva Business School a decis că va accepta studenți chiar dacă nu pot obține rezultatele examenului TOEFL / IELTS de engleză din cauza pandemiei. În timpul interviurilor de aplicare, vom aplica același nivel de evaluare riguroasă, precum și vom evalua în profunzime nivelul de înțelegere al candidatului în limba engleză pentru a ne asigura că toată lumea are capacitatea de a participa la curs. Candidaților acceptați la Geneva Business School fără TOEFL / IELTS sau rezultatele examenului de liceu li se va oferi un an universitar suplimentar, din momentul în care se alătură școlii noastre, pentru a furniza documentele lipsă. Solicitanții pot depune testul de engleză Duolingo (DET), care combină un test de competență în limba engleză cu un scurt interviu video. Tehnologia și formatul Duolingo permit solicitanților să finalizeze testul în orice moment sau loc cu acces la internet. Mai multe informații aici. Puteți găsi mai multe informații despre cerințele noastre excepționale de admitere pe blogul nostru.

Taxe

 • Taxa de cerere: 150 € (nerambursabil, plătit la cerere)
 • Taxa de administrare: 1.900 €
 • Taxă de școlarizare pe termen: 3.900 EUR (program de 3 ani / 9 ani)
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... Citeste mai mult

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Citește mai puţin
Geneva , Barcelona , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin