ONLINESTUDIES.RO

Vezi 6 Studii de Curs în Studii de Arhitectură Diplomă Online

O diplomă poate fi primul pas spre o carieră nouă și îți oferă credibilitate atunci când aplici pentru diferite locuri de muncă. Unele programe necesită acreditări academice pentru înscriere, dar multe altele sunt disponibile pentru studenții care si-au terminat educația primară.

Arhitectura este procesul de proiectare și planificare a spațiului sau clădirii în conformitate cu un set de orientări estetice, sociale și de mediu. Din acest motiv arhitectura este adesea împărțită în categorii în funcție de stilul general.

Diplomă în Studii de Arhitectură Online

6 Rezultate din Studii de Arhitectură Filter

Situri istorice de design de diploma

MADIN USAL
Online Part time September 2019 Spania Salamanca

Designul interior Modulo_diploma aspectul istoric la utilizarea de design ca un instrument de regenerare a mediului locuit și motorul economic, însă având în vedere constrângerile de material, socio-culturale, istorice și pre-existențele.

Studii în restaurare de arhitectură

MADIN USAL
Online Part time 3 luni September 2019 Spania Salamanca

vor fi dezvoltate probleme specifice de reabilitare, elevul va învăța terminologia tehnică adecvată, cu toate acestea, fiind foarte personalizate de predare fiecare elev marchează propriul nivel.

Diplomă acreditată în amenajarea teritoriului - CPD

iStudy
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Vrei să înveți cum să faci amenajarea peisajelor într-un mod mai organizat, fără a cheltui o grămadă de bani? Aveți planuri de amenajare a teritoriului pentru exteriorul casei dvs. Există diverse modalități prin care puteți face peisaj cu ajutorul acestui curs. Înscrieți-vă acum! Amenajarea teritoriului este o oportunitate fantastică de a vă încadra casa într-un mod atractiv și practic, care face din spațiu și caracteristici naturale, crește atractivitatea timpului petrecut în grădină și adaugă cu siguranță valoare proprietății. Îmbunătățirea atractivității estetice a oricărei case și crearea unui mediu inspirat în aer liber rămâne totdeauna important. Astăzi amenajarea peisagistică se referă la planificarea, amenajarea și construcția grădinilor. Un peisaj care este evidențiat în mod legitim este o sursă de fericire pentru întreaga familie. În acest curs, veți afla pașii pentru desenarea planurilor de bază. În acest curs, veți învăța despre diagrame, cum să creați desenele în funcție de nevoile și satisfacția dvs. Pentru cea mai bună grădină și pentru o amenajare a teritoriului, trebuie să planificați și să executați cu înțelepciune plantele. Evoluția cursului Diploma acreditată în amenajarea teritoriului este un premiat și cel mai bun curs de vânzare care a primit certificarea CPD

Diplomă în proiectarea și întreținerea grădinilor - Certificat CPD

John Academy
Online La zi Part time

Pentru a deveni un designer de grădină, învățarea modului de a proiecta și organiza peisajul pentru o grădină este o necesitate. Trebuie să știți despre abilitățile și cunoștințele legate de proiectarea și întreținerea grădinii. Acest curs va oferi toate abilitățile de design și întreținere a grădinii, astfel încât să nu trebuie să luați lecțiile separat. Cunoscând tehnicile de bază de la grădină până la grădinăritul ecologic, până când întreținerea grădinii vă va ajuta în cariera dvs. de grădinărit. Veți fi calificați în toate aceste metode de design de grădinărit fără a pierde o mulțime de bani și timp.

Diplomă în amenajarea teritoriului - Certificat CPD

John Academy
Online La zi Part time

Doriți să aflați mai multe despre amenajarea teritoriului? Vrei să înveți cum să faci amenajarea peisajelor într-un mod mai organizat, fără a cheltui o grămadă de bani? Dacă da, atunci înscrieți-vă acum pentru a afla mai multe despre amenajarea peisajului și pentru a beneficia de toate informațiile furnizate. Amenajarea teritoriului a fost practicată de indivizi timp de secole. Oamenii folosesc grădina atât din motive decorative, cât și practice. Astăzi amenajarea peisagistică se referă la planificarea, amenajarea și construcția grădinilor. Un peisaj care este evidențiat în mod legitim este o sursă de fericire pentru întreaga familie. În acest curs, veți afla pașii pentru desenarea planurilor de bază. Cel mai important lucru este să proiectați site-ul. Este esențial să selectați simultan proiectarea, amplasarea, plasarea și dezvoltarea peisajului. În acest curs, veți afla, de asemenea, despre diagrame, cum să creați desenele în funcție de nevoile și satisfacția dvs. Pentru cea mai bună grădină și pentru o amenajare a teritoriului, trebuie să planificați și să selectați plantele cu înțelepciune. În acest curs, veți fi ghidat cum să selectați și să achiziționați plantele potrivite pentru grădina dvs. și cum și unde să le amplasați, ceea ce vă va ajuta să economisiți timp și energie. Veți învăța, de asemenea, să îmbunătățiți amenajarea peisajului prin adăugarea iazului din spate. Veți învăța despre abilitățile esențiale și lecțiile legate de amenajarea teritoriului de către mentorii noștri profesionali prin cursul nostru.

Diploma in design profesional de gradina (premii AIM)

National Design Academy
Online Part time 10 - 12 luni September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

STUDIU flexibil ONLINE, taxele de curs de la £ 61.88 lunar subvenționate prin finanțarea. START orice moment al anului Întoarceți dvs. hobby Garden Design în cariera ta, cu această distanță de învățare Nivelul 3 Diploma. Daca prietenii tai de multe ori vă întreb pentru a ajuta la proiectarea de gradina lor, dacă sunt "dependent" cu privire la programele și reviste de gradina, atunci acesta este cursul pentru tine!