close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursurile în Jurnalism Diplomă Online

O diplomă poate ajuta o persoană să primească o educație mai mare într-un subiect pentru a se califica pentru mai multe studii sau pentru a îmbunătăți abilitățile într-un domeniu de interes. În mod normal, durează de la câteva săptămâni la doi ani pentru a finaliza acest ciclu de studii, după care elevii pot să apară cu un avantaj competitiv în viața profesională. Ce est… Citeste mai mult

O diplomă poate ajuta o persoană să primească o educație mai mare într-un subiect pentru a se califica pentru mai multe studii sau pentru a îmbunătăți abilitățile într-un domeniu de interes. În mod normal, durează de la câteva săptămâni la doi ani pentru a finaliza acest ciclu de studii, după care elevii pot să apară cu un avantaj competitiv în viața profesională.

Ce este o diplomă în jurnalism? Această acreditare îi oferă studenților posibilitatea de a se arunca mai adânc în lumea mass-media, fie că este vorba despre imprimare, televiziune sau jurnalism online. Elevii pot învăța despre procesul de editare de știri, de raportare, de scriere, de editare și de folosire a rețelelor sociale atunci când vorbește în domeniul public. Pe lângă pregătirea practică, unele cursuri oferă module în etica jurnalistică, tehnici de intervievare, producție documentară și tehnică de instruire.

Competențele de comunicare sunt esențiale în domeniul jurnalismului; elevii pot avea ocazia să învețe sau să consolideze aceste abilități atunci când urmăresc un program de diplomă. De asemenea, aceștia pot dobândi abilități în gândirea și planificarea critică în a învăța cum să contureze și să adune diferite piese dintr-o poveste pentru publicare sau difuzare.

Costul unei diplome în jurnalism depinde de costul școlii, durata studiului și alți factori. Este de obicei o idee bună să cercetați diferite instituții și programe pentru a găsi una care să se potrivească nevoilor unui student.

Carierele în jurnalism pot varia foarte mult. Printre aceștia se numără scriitor, editor, reporter, editor de știri, supraveghetor video, editor video, producător de interviuri, manager de social media, operator de cameră și director live. Dincolo de mass-media, carierele sunt de asemenea disponibile ca manager de relații publice, traducător, cercetător, specialist în marketing sau copywriter publicitar. Pozițiile sunt solicitate atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, oferind studenților o varietate de opțiuni de carieră.

Un program de diplomă în jurnalism poate fi găsit la instituțiile de învățământ din întreaga lume. Dacă un student ar dori să urmeze o diplomă de la distanță, există opțiuni disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Algeria Online, Algeria +5 Mai mult

Programul EAD este identic program de față ESJ Paris și este centrată pe scris, în toate tipurile de media, inclusiv radio, televiziune și documentare și stăpânirea de mass-me ... +

Programul EAD este identic program de față ESJ Paris și este centrată pe scris, în toate tipurile de media, inclusiv radio, televiziune și documentare și stăpânirea de mass-media electronice. -
Diploma
Frecvență redusă
2 ani
Engleză, Limba franceza
Online

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici