ONLINESTUDIES

Vezi toate Studii de Curs în Jurnalism și comunicare în masă Online în Elveţia 2020

Studenții interesați de cariere în sectoare care variază de la cel profesional la cel tehnic se pot înscrie la un curs de diplomă cu scopul de a obține un loc de muncă în domeniul dorit după absolvire. Aceste cursuri au loc de obicei pe parcursul unei perioade de unul până la doi ani și sunt oferite de mai multe instituții.

O diplomă în jurnalism vă va oferi meserii si stima de sine pentru a începe profesia ta ca un jurnalist. Un mare jurnalist nu are doar competențe specializate și profesionale, dar, de asemenea, lățimea mentale și curiozitatea despre lume.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Contactează Universitățile Cel Mai Bun Cursurile în Jurnalism și comunicare în masă Online în Elveţia 2020

2 Rezultate din Jurnalism și comunicare în masă, Elveţia Filter

BTEC managementul afacerilor 7 diplomă extinsă și comunicare

Icademie
Diploma
Sept 2020
<
Frecvență redusă
Limba franceza
Online

(Consiliul Educație Business Tehnician) BTEC sunt diplome internaționale în parteneriat cu Grupul Pearson, lider mondial în domeniul educației, și concepute pentru a oferi ele ...

Citeste mai mult

Diplomă în comunicări de afaceri

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Diploma
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Acest curs este conceput pentru a ajuta pe elevi să aprecieze și să înțeleagă diferitele tipuri de comunicare de afaceri și importanța lor într-un context internațional. ...

Citeste mai mult