ONLINESTUDIES.RO

Vezi toate 2 Studii de Curs în Automatizare / sisteme autonome Program de Diplomă Online

Cursurile pentru un program de diplomă variază de la general la tehnic, dar sunt adesea asociate cu o anumită competență. Terminarea unui astfel de program poate dura de obicei oricât, de la unul la doi ani, și oferă posibilitatea de plasament într-o profesie pertinentă.

Automation este crearea unui sistem care utilizează echipamente de producție pentru fabricarea eficientă a mărfurilor. Studenții în domeniul sistemelor de automatizare și autonome adesea de proiectare și de a folosi tehnologia pentru a accelera sau a îmbunătăți crearea de produse.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Program de Diplomă în Automatizare / sisteme autonome Online

2 Rezultate din Automatizare / sisteme autonome, De învăţare la distanţă Filter

HND în Ingineria Instrumentării și Ingineriei prin Invățământ Flexibil Deschis

Teesside University
Online Part time 2 - 5 ani August 2019 Regatul Unit Middlesbrough

Acest curs de instruire la distanță și inginerie de control HND curs este un premiu Teesside University livrate sub licență de la Pearson de Teesside University Open Learning.

52708WA Diploma avansată de automatizare industrială

Engineering Institute Of Technology
Online Part time 18 luni Februarie 2020 Australia Perth

Obțineți cunoștințe și expertiză puternice în domeniul automatizării industriale care acoperă o gamă largă de competențe, de la instrumente, automatizări și controlul proceselor, comunicații de date industriale, planificarea proceselor, management de proiect și financiar și inginerie chimică cu o concentrare practică puternică.