ONLINESTUDIES.RO

Privește Programe de Diplomă în Arhitectura peisajului Online în Emiratele Arabe Unite 2019

O diplomă poate fi primul pas spre o carieră nouă și îți oferă credibilitate atunci când aplici pentru diferite locuri de muncă. Unele programe necesită acreditări academice pentru înscriere, dar multe altele sunt disponibile pentru studenții care si-au terminat educația primară.

Arhitectura peisajului este un domeniu care implică planificarea, proiectarea și întreținerea spațiilor verzi în aer liber, în special în zonele urbane. Aceasta include adesea zone publice, cum ar fi școlile, piețele orașelor, grădini zoologice, arborete și parcuri, dar se poate extinde, de asemenea, proprietăți corporative private mari și terenuri rezidențiale extinse.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Contactează Școlile de Top Cursurile în Arhitectura peisajului Online în Emiratele Arabe Unite 2019

1 Rezultate din Arhitectura peisajului, Emiratele Arabe Unite Filter

Diploma in design profesional de gradina (premii AIM)

National Design Academy
Online Part time 10 - 12 luni Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

STUDIU flexibil ONLINE, taxele de curs de la £ 61.88 lunar subvenționate prin finanțarea. START orice moment al anului Întoarceți dvs. hobby Garden Design în cariera ta, cu această distanță de învățare Nivelul 3 Diploma. Daca prietenii tai de multe ori vă întreb pentru a ajuta la proiectarea de gradina lor, dacă sunt "dependent" cu privire la programele și reviste de gradina, atunci acesta este cursul pentru tine!