ONLINESTUDIES.RO

Vezi Cursurile în Arhitectura peisajului Online în Asia 2019

Cursurile populare de diplomă de la orice instituție durează unul până la doi ani. Aceste programe le oferă de obicei studenților oportununitatea de a explora un anumit domeniu de interes, iar majoritatea studiilor tind să se concentreze pe competențe profesionale și cunoștințe tehnice.

Arhitectura peisajului este un domeniu care implică planificarea, proiectarea și întreținerea spațiilor verzi în aer liber, în special în zonele urbane. Aceasta include adesea zone publice, cum ar fi școlile, piețele orașelor, grădini zoologice, arborete și parcuri, dar se poate extinde, de asemenea, proprietăți corporative private mari și terenuri rezidențiale extinse.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Solicită Informații Cel Mai Bun Programe de Diplomă în Arhitectura peisajului Online în Asia 2019

1 Rezultate din Arhitectura peisajului, Asia Filter

Diploma in design profesional de gradina (premii AIM)

National Design Academy
Online Part time 10 - 12 luni Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

STUDIU flexibil ONLINE, taxele de curs de la £ 61.88 lunar subvenționate prin finanțarea. START orice moment al anului Întoarceți dvs. hobby Garden Design în cariera ta, cu această distanță de învățare Nivelul 3 Diploma. Daca prietenii tai de multe ori vă întreb pentru a ajuta la proiectarea de gradina lor, dacă sunt "dependent" cu privire la programele și reviste de gradina, atunci acesta este cursul pentru tine!