Program de Diplomă Postuniversitară Online

Compară 74 Programe de Diplomă Postuniversitară Online

Masterat

Programele de diplomă postuniversitară on-line, oferite de obicei de instituții acreditate de învățământ superior, pot conferi absolvenților un anumit tip de acreditare. Diplomele obținute prin intermediul acestor studii online sunt adesea comparabile cu cele obținute în sălile de clasă.

Ce este o diplomă postuniversitară online? Acesta este unul dintre mai multe niveluri de programe de diplomă online. Nivelul inițial conferă de obicei un document care servește ca dovadă a învățământului secundar. Următoarea categorie conține programe de formare profesională și profesională pentru care, de obicei, nu există o condiție prealabilă. Apoi, există diplome de licență și programe de diplomă avansată pentru ocupații tehnice sau profesionale. În cele din urmă, s-ar putea întâlni cursurile discutate aici. Aceste programe necesită de multe ori studenții să urmeze o diplomă de licență sau altfel să aibă experiență comparabilă într-un domeniu relevant. Conformitatea cu ultima condiție este de obicei evaluată individual, de către decanul programului.

Cursurile online oferă adesea libertatea necesară elevilor ocupați pentru a-și spori abilitățile, pentru a-și câștiga cunoștințele și a-și extinde rețelele în vederea obținerii unui loc de muncă mai bun. Un program de diplomă poate, de asemenea, să permită, în multe cazuri, transferul într-un curs de studii postuniversitare.

Este important să cunoașteți cât mai mult posibil un program academic înainte de a face un angajament major de timp și de resurse. Deoarece costurile fluctuează, cel mai bine este să verificați la departamentul de admitere al școlii în cauză ideea cea mai exactă a costului de școlarizare.

O diplomă de studii postuniversitare este cel mai adesea urmărită online de către studenți într-una din cele două situații, independentă de industrie, interes sau profesie. Primul este un student a cărui carieră ar putea fi schimbată sau avansată prin obținerea unui grad relevant. A doua categorie conține cei care doresc să-și promoveze studiile universitare.Acest transfer este adesea condiționat de instituție, precum și de performanța elevului și de eligibilitatea acestuia pentru admitere.

Există multe diplome online de studii postuniversitare disponibile din școlile reputate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă de studii postuniversitare în economie pentru dreptul concurenței

KNect365
Online 8 luni October 2018 Regatul Unit London

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță 2018-2019, care conduce la o diplomă postuniversitară / master în economie pentru dreptul concurenței, acum în al zecelea an. Acest program vizează avocații din domeniul concurenței, atât cei interni, cât și cei privați, și economiștii care pot fi noi în dreptul concurenței. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj pe o piață competitivă de locuri de muncă. [+]

Despre

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță 2018-2019, care conduce la o diplomă postuniversitară / master în economie pentru dreptul concurenței, acum în al zecelea an. Acest program vizează avocații din domeniul concurenței, atât cei interni, cât și cei privați, și economiștii care pot fi noi în dreptul concurenței. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj pe o piață competitivă de locuri de muncă.

Programul are scopul de a vă oferi o înțelegere a rolului din ce în ce mai important pe care îl joacă economia în dreptul concurenței și o înțelegere a momentului în care analiza economică este relevantă pentru un caz special în materie de concurență.... [-]


PG Dip afaceri cu finanțe

University of Essex Online
Online Cu jumătate de normă 16 luni April 2019 Regatul Unit Colchester UK Online + 1 mai mult

Dezvoltați-vă dezvoltarea personală, academică și profesională cu ajutorul diplomei noastre postuniversitare online în afaceri cu finanțe. Acest program avansat introduce principalele principii de afaceri și finanțe, inclusiv managementul de proiect, managementul financiar, conducerea în practică și multe altele. [+]

Prezentare generală

Îmbunătățiți-vă șansele de angajare, perspectivele salariale și cunoștințele profesionale cu ajutorul nostru 100% online și cu diplomă postuniversitară postuniversitară în afaceri cu finanțe.

Acest program vă va dota cu o înțelegere aprofundată a teoriilor și practicilor utilizate în mediile de afaceri moderne. Indiferent dacă doriți să lucrați pentru o organizație privată, publică sau nonprofit, acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilități încrucișate și abilități transferabile.

În plus față de introducerea de management cheie și teorii de afaceri, această diplomă postuniversitară în afaceri cu finanțe, de asemenea, vă permite să dezvolte cunoștințe financiare specializate, inclusiv teorii de management financiar, tehnici, modele și multe altele.... [-]


Nivel 7 diplomă în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Online Cu normă întreagă 6 - 9 luni August 2019 Regatul Unit UK Online

Diploma de nivel 7 în logistică și managementul lanțului de aprovizionare este concepută pentru manageri care au autoritatea și inspirația personală de a transpune strategia organizațională într-o performanță operațională eficientă în domeniul afacerilor și producției. [+]

Diploma de nivel 7 în logistică și managementul lanțului de aprovizionare este concepută pentru manageri care au autoritatea și inspirația personală de a transpune strategia organizațională într-o performanță operațională eficientă în domeniul afacerilor și producției.

Diploma de nivel 7 în logistică și managementul lanțului de aprovizionare a fost dezvoltată pentru a produce absolvenți cu abilități de a înțelege logistica și managementul lanțului de aprovizionare în care operează și de a alinia decizii strategice bune pentru a-și menține avantajul competitiv al organizațiilor.

Logistica și managementul lanțului de aprovizionare reunesc abilitățile de afaceri pentru a gestiona activitățile și fluxurile de informații între furnizori, producători, furnizorii de servicii logistice, comercianții cu amănuntul și consumatorii. Finalizarea cu succes a acestei diplome va permite elevilor să se bazeze pe abilitățile lor de management strategic și de conducere și să se concentreze asupra cerințelor de implementare a strategiei organizației.... [-]


Diploma PG în geofizică

AF Academy
Online Cu jumătate de normă 12 luni January 2019 India India Online

Geofizicii sunt foarte solicitați în diverse sectoare, inclusiv în domeniul petrolului [+]

Geofizicii sunt foarte solicitați în diverse sectoare, inclusiv în domeniul petrolului

De aceea, a existat o nevoie puternică de un curs care să poată fi urmărit de absolvenții care au absolvit studiile lor în geologie sau fizică, pentru a satisface nevoia de muncă îndelungată în acest domeniu. Materialul de studiu va fi trimis studenților o dată pe semestru.

Atribuțiile legate de materialele de studiu vor fi trimise de două ori pe semestru, care vor fi completate și trimise înapoi de către candidat în termenul stabilit. Antrenamentul pe teren este obligatoriu pentru a finaliza acest curs.

Institutul are toate echipamentele necesare

Eligibilitate: Absolvent al disciplinei științifice fie ca având unul dintre subiecți Geologie sau Fizică. Absolvenții care au alte calificări specializate legate de Științele Pământului se pot aplica și eligibilitatea lor va fi supusă aprobării institutului.... [-]


Diplomă de studii postuniversitare în afaceri de fotbal online

Johan Cruyff Institute
Online Cu jumătate de normă 7 luni October 2018 Spania Barcelona

Obiectivul principal al Diploma de Studii Postuniversitare în afaceri de fotbal este de a vă educa în utilizarea corectă a instrumentelor de gestionare a organizațiilor legate de fotbal. Veti dezvolta abilitățile de a recunoaște oportunități de afaceri, stabili strategii, anticipeze schimbările și optimizarea resurselor. [+]

Fotbalul este destul de probabil cel mai puternic cel mai popular sport din lume; care leagă comunități, emoțiile în mișcare și de rupere jos barierele culturale. Fotbalul a devenit, de asemenea, una dintre cele mai profitabile industrii, cu un impact economic semnificativ la dezvoltarea infrastructurii, sponsorizări, drepturile TV și transferurile de jucători.

Instruirea profesioniștilor implicați în afaceri de fotbal și administrație este esențială pentru o mai mare profesionalism în acest sector. Acest lucru postuniversitare în fotbal program de afaceri vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru dezvoltarea ta ca un profesionist în lumea fotbalului.... [-]


Diplomă de studii postuniversitare în educație (ECE)

New Zealand Tertiary College
Online Cu normă întreagă 1 an March 2019 Noua Zeelandă Auckland

Această calificare nu numai că oferă absolvenților de diplomă care au un interes în sectorul copilariei timpurii o oportunitate de a-și îmbunătăți cunoștințele în domeniul cercetării și al conducerii, dar de asemenea servește ca o Pathway către calificările noastre de masterat. [+]

Această calificare nu numai că oferă absolvenților de diplomă care au un interes în sectorul copilariei timpurii o oportunitate de a-și îmbunătăți cunoștințele în domeniul cercetării și al conducerii, dar de asemenea servește ca o Pathway către calificările noastre de masterat.

Cursuri

MR501 Copilul tânăr: Copilăria în primii ani

MR503 Copii și familii în educația timpurie

MR504 Liderul autentic

MR505 Comunitățile de învățare: realizarea de conexiuni în educația timpurie a copiilor

MR507 Metode de cercetare în educația timpurie a copiilor

MR510 Artele din învățământul preșcolar

MR513 Managerul eficient al copilăriei timpurii... [-]


Absolvent în arhitectură și urbanism de mediu durabil on-line

laSalle Barcelona Postgraduate
Online Cu normă întreagă September 2019 Spania Barcelona

Certificat Licențiat în Arhitectură de mediu și Urbanism Sostenibletiene un caracter multidisciplinar. Scopul său este de a instrui profesioniști în elaborarea și punerea în aplicare a criteriilor de durabilitate strategice, în scopul de a îmbunătăți pe intervenții în teritoriu și în design arhitectural și urban. [+]

O Studii în Arhitectura de mediu si Urbanism Sostenibletiene un caracter multidisciplinar. Scopul său este de a instrui profesioniști în elaborarea și punerea în aplicare a criteriilor de durabilitate strategice, în scopul de a îmbunătăți pe intervenții în teritoriu și în design arhitectural și urban. Problema și respectul pentru mediul înconjurător este întotdeauna prezent. In plus, progresele tehnologice recente încorporate în clădiri, necesare pentru înțelegerea performanței energetice a clădirilor instrumente necesare în prezent, precum și utilizarea rațională a materialelor și a resurselor aflate la dispoziția noastră sunt aspecte importante de luat în considerare în proiectele de clădiri noi și de planificare urbană.... [-]


Curs de specializare în evaluarea impactului programelor de dezvoltare asupra securității alimentare

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Cu normă întreagă 4 luni October 2018 Spania Spain Online

Acest 4 luni on-line comun specializare UOC-FAO oferă o înțelegere cuprinzătoare și de orientare pentru evaluarea impactului programelor de dezvoltare în materie de securitate alimentară. În mod specific, elevii revizuiască evaluarea impactului asupra securității alimentare în contextul programelor de dezvoltare; metode și abordări pentru evaluarea impactului; și, interpretarea și comunicarea rezultatelor de evaluare a impactului. [+]

Ultimele câteva zile pentru înscriere!

Acest 4 luni on-line comun specializare UOC-FAO oferă o înțelegere cuprinzătoare și de orientare pentru evaluarea impactului programelor de dezvoltare în materie de securitate alimentară. În mod specific, elevii revizuiască evaluarea impactului asupra securității alimentare în contextul programelor de dezvoltare; metode și abordări pentru evaluarea impactului; și, interpretarea și comunicarea rezultatelor de evaluare a impactului. Această specializare reunește cele mai recente informații cu privire la evaluarea impactului asupra de numeroasele linii directoare și îl prezintă în cadrul programelor de dezvoltare care se adreseaza insecurității alimentare.... [-]


Post-curs diploma de absolvent în scris tehnic

KBuffer
Online Cu normă întreagă 150 ore July 2019 India Chennai

Acest curs este conceput pentru a suita oameni care sunt deja în Redactare tehnică și doresc să consolideze / regla fin abilitățile lor și să dobândească o margine de tăiere asupra altora. [+]

Postuniversitar Diploma Curs de scriere tehnică

Acest curs este conceput pentru a suita oameni care sunt deja în Redactare tehnică și doresc să consolideze / regla fin abilitățile lor și să dobândească o margine de tăiere asupra altora. Cei care au absolvit deja cursul de Diplomă în Redactare tehnică de KBuffer și cei care se uita la Opțiuni de carieră ca un scriitor tehnic profesionist poate lua, de asemenea, acest lucru. Pe scurt, cei care au o misiune și o viziune în urmărire sunt sugerate acest curs.

Durata totală a cursului: 150 de ore program regulat: 1 oră pe zi - 5 zile pe săptămână - de luni până vineri, 6 luni Fast Track: 2 ore pe zi - 5 zile pe săptămână - de luni până vineri, 3 luni lot Weekend: 6 ore în fiecare săptămână - sâmbăta și duminica-6 luni... [-]


Postuniversitară în diplomație și relații internaționale

EBES Escuela Business Espana
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 luni January 2019 Spania Seville Spain Online + 2 mai mult

Diplomatul a acestui secol este un actor multidisciplinară într-o lume globalizată. În acest secol, activitatea și profilul de sarcini diplomatice au fost transformate radical ca urmare a necesității de a continua ritmul rapid de ori actuale. Diplomatul este un expert în relații publice, un bun vorbitor și negociator. Este o profesie, înconjurat de un anumit romantism bazat pe thinkings populare considerând diplomatul ca un fel de spion. Aceasta este o legenda creata de ideile care numai diplomatul servit pentru a participa la receptii cocktail și acte pompoase. [+]

Diplomatul a acestui secol este un actor multidisciplinară într-o lume globalizată. În acest secol, activitatea și profilul de sarcini diplomatice au fost transformate radical ca urmare a necesității de a continua ritmul rapid de ori actuale. Diplomatul este un expert în relații publice, un bun vorbitor și negociator. Este o profesie, înconjurat de un anumit romantism bazat pe thinkings populare considerând diplomatul ca un fel de spion. Aceasta este o legenda creata de ideile care numai diplomatul servit pentru a participa la receptii cocktail și acte pompoase.

Revizuirea istorie, diplomație a început cu întâlniri simplă între emisarii pentru a discuta despre "Următorii pași" între triburi, state și imperii. Astăzi, diplomația nu mai este atât de simplu. Ea a evoluat în materie complexe care se confruntă statele în lume la nivel mondial. Oferte "Noua diplomație" cu teme diferite, precum drepturile omului, mediu, corupția, tehnologie, terorism, comerț, globalizare, adaugă la crizele recurente și disputa permanentă și războaiele între națiuni și întreprinderilor care ridică apariția unor noi actori cu internațională greutate în zona diplomației.... [-]


Absolvent în social media manager de comunitate &

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Online Cu normă întreagă April 2019 Spania Barcelona

Cum este construit identitatea digitală a unei companii? Ce rol 2.0 tehnologii în comunicarea de afaceri? Ce roluri au managerul comunității? Sunt toate rețelele sociale adecvate pentru compania mea? [+]

TARGET

Absolvenții în jurnalism, sociologie, științe politice și artă. Și, legat de specialiștii în marketing și comunicare de afaceri: manageri sau directori de departamente de marketing și comunicare, manageri de produs, directori și manageri de conținut digital, cercetătorii media și cercetare de piață, editori și oricine este interesat în Social mass-media.

Cum este construit identitatea digitală a unei companii? Ce rol 2.0 tehnologii în comunicarea de afaceri? Ce roluri au managerul comunității? Sunt toate rețelele sociale adecvate pentru compania mea?

Revoluția a însemnat pentru branduri și organizații de web 2.0. Ea a generat necesitatea de a integra un nou departament și un nou rol in topurile lor de organizare. Aspectul unui birou de management comunitar și managementul strategic al pauzelor de social networking peste bord în cadrul companiei, care afectează un număr mare de departamente, din comunicarea de cercetare, prin intermediul, printre altele, resursele umane. În această situație, este nevoie de profesioniști bine pregătiți, care poate stabili o rețele sociale de proces de management strategic și controlează fluxul de informații și opinii generate în ele.... [-]


Diplomă de studii postuniversitare în domeniul aviației

Singapore Aviation Academy
Online Cu jumătate de normă 2 anii July 2019 Singapore Singapore Online

Diploma de studii aprofundate în Aviație (PGDipAv) este o calificare largă de gestionare a aviației. Vei invata aspectele teoretice și practice ale factorilor umani în aviație, în sistemele de management de aviație, management strategic și de proiectare precum și gestionarea aeroporturilor. [+]

Diplomă de studii aprofundate în Aviație prin învățământ la distanță (organizată în comun cu Universitatea Massey, Noua Zeelandă)

PROGRAMUL DE PREZENTARE

O Diplomă de studii aprofundate în Aviație (PGDipAv) este o calificare largă de gestionare a aviației. Vei invata aspectele teoretice și practice ale factorilor umani în aviație, în sistemele de management de aviație, management strategic și de proiectare precum și gestionarea aeroporturilor. Sub rezerva aprobării de către supraveghetorul dumneavoastră, puteți alege, de asemenea un subiect de aviație specializate care vă interesează.

PROGRAM STRUCTURA

Fiecare hârtie este alocată o valoare de 30 de credite, ceea ce dă o indicație a timpului total necesar pentru a finaliza cerința de evaluare a aproximativ 25 de ore de studiu pe săptămână pe hârtie.... [-]


diploma de studii postuniversitare de gestionare a tehnologiei informaţiei

U21Global Online Graduate School
Online Cu jumătate de normă 12 luni

Dacă nu aveţi timp sau inclinatia sa se inscrie direct pe de master în domeniul tehnologiei informaţiei Management, puteţi lua în considerare Diploma de Studii Postuniversitare, care este mai scurt şi necesită finalizarea a opt subiecte. [+]

Anterior cunoscută sub numele de Executive Diploma de Tehnologiei Informatiei Management

Prezentare generală a programului

&nbsp

Dacă nu aveţi timp sau inclinatia sa se inscrie direct pe de master în domeniul tehnologiei informaţiei Management, puteţi lua în considerare Diploma de Studii Postuniversitare, care este mai scurt şi necesită finalizarea a opt subiecte. Diploma de Studii Postuniversitare vă oferă posibilitatea de a alege aceeaşi largă de subiecte moderne, up-to-data ca MMIT, şi de credit deplin pentru Diploma de Studii Postuniversitare pot fi luate în considerare programul MMIT ar trebui să vă înscrieţi în programul MMIT la o dată ulterioară. ... [-]


Diplomă de studii postuniversitare în marketing digital

Digital Marketing Institute
Online Cu jumătate de normă 140 ore Irlanda Dublin

În Diplomă de studii aprofundate în Marketing Digital acoperă o gamă de strategii multi-canal digital și oferă studenților cu cele mai eficiente și căutate abilități digitale de marketing în lumea de astăzi. [+]

Diploma de studii postuniversitare în Digital Marketing este o calificare avansată cele mai potrivite pentru cei cu experiență de marketing sau intermediar avansat.

Cursul cuprinde o serie de strategii multi-canal digital și oferă studenților cu cele mai eficiente și căutate după abilități digitale de marketing în lumea de astăzi.

Studiu în propriul ritm și nu dor de o prelegere - Diplomă de studii aprofundate este livrat on-line și la cerere, în mai mult de 70 de țări, astfel încât să puteți studia și de a echilibra cursul dvs. în jurul valorii de stilul tău de viață ocupat.

Cursurile noastre sunt revizuite, validate și actualizate în mod continuu de către experți de la Google, Facebook, Twitter și LinkedIn.... [-]


Diplomă de studii postuniversitare în managementul resurselor umane on-line

UK Home Learning College
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Diploma OTHM Nivelul 7 în Managementul Resurselor Umane a fost dezvoltat pentru a produce absolvenți cu abilități de a înțelege managementul resurselor umane, aliniate cu buna luare a deciziilor strategice, pentru a menține un avantaj competitiv al organizațiilor. Pentru a realiza acest lucru, elevii dobândesc cunoștințe printr-o abordare integrată a teoriei în managementul resurselor umane [+]

Prezentare generală

Diploma OTHM Nivelul 7 în Managementul Resurselor Umane a fost dezvoltat pentru a produce absolvenți cu abilități de a înțelege managementul resurselor umane, aliniate cu buna luare a deciziilor strategice, pentru a menține un avantaj competitiv al organizațiilor. Pentru a realiza acest lucru, elevii dobândesc cunoștințe printr-o abordare integrată a teoriei în managementul resurselor umane și practica folosind activități în timp real. finalizarea cu succes a acestei diplome va permite cursanților să se bazeze pe abilitățile lor strategice de gestionare a resurselor umane și de conducere și să se concentreze asupra cerințelor de punere în aplicare strategia organizației.... [-]