Obiectivul acestui program este de a pregăti studenții pentru o carieră de succes ca profesioniști în domeniul apelor, dezvoltându-și abilitatea de a sintetiza date și concepte tehnice pentru aplicarea în Managementul integrat al resurselor de apă.

Acest curs este oferit de AF Academy și nu în asociere cu Universitatea Singhania. Materialele de studiu vor fi trimise studenților o dată pe semestru. Atribuțiile legate de materialele de studiu vor fi trimise de două ori pe semestru, care vor fi completate și trimise înapoi de către candidat în termenul stabilit.

Formarea practică este obligatorie pentru a finaliza acest curs. Institutul are toate echipamentele necesare

Eligibilitate: Absolvent al disciplinei științifice, fie ca având unul dintre subiecți, fie că deține geologie, fizică sau resurse de apă. Absolvenții care au alte calificări specializate legate de Științele Pământului / Apa pot de asemenea să se aplice, iar eligibilitatea acestora va fi supusă aprobării institutului.

Durata: 12 luni (online / învățământ la distanță și 03 luni de lucru pe teren); oferite în ianuarie, aprilie, iulie

Program Detalii: Programul este, în esență, o combinație judicioasă de teorie și componente practice pentru a dezvolta cunoștințe bazate pe tehnologie, aptitudini și aptitudini în funcție de cerințele industriei de apă.

Componentele programului: Programul include module de bază privind hidrogeologia, GIS și teledetecția, în afară de modulele de bază.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la AF Academy »

Acest curs este Online
Duration
12 luni
Part time
Price
1,850 USD
Primul semestru, indienii indieni indieni din INR. Semestrul II, 25.000. Străinii străini în USD ($): primul semestru 1000 USD, al doilea semestru 850 USD.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date