Geofizicii sunt foarte solicitați în diverse sectoare, inclusiv în domeniul petrolului

De aceea, a existat o nevoie puternică de un curs care să poată fi urmărit de absolvenții care au absolvit studiile lor în geologie sau fizică, pentru a satisface nevoia de muncă îndelungată în acest domeniu. Materialul de studiu va fi trimis studenților o dată pe semestru.

Atribuțiile legate de materialele de studiu vor fi trimise de două ori pe semestru, care vor fi completate și trimise înapoi de către candidat în termenul stabilit. Antrenamentul pe teren este obligatoriu pentru a finaliza acest curs.

Institutul are toate echipamentele necesare

Eligibilitate: Absolvent al disciplinei științifice fie ca având unul dintre subiecți Geologie sau Fizică. Absolvenții care au alte calificări specializate legate de Științele Pământului se pot aplica și eligibilitatea lor va fi supusă aprobării institutului.

Durata: 12 luni (online / învățământ la distanță și 03 luni de lucru pe teren); oferite în ianuarie, aprilie, iulie

Program Detalii: Programul este, în esență, o combinație judicioasă de teorie și componente practice pentru a dezvolta cunoștințe bazate pe tehnologie, aptitudini și aptitudini în conformitate cu cerințele industriei geofizice.

Componente de program: Introducere în geofizică, Introducere în geologie, Metode geofizice - Metode electrotehnice, geofizice - Metode seismice, geofizice - EM, Metode geofizice - GPR, Metode geofizice - TDEM, Metode geofizice- Gravitate, Geofizică- Geofizică magnetică, Geofizică, Achiziția de date practice, prelucrare de date practice

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la AF Academy »

Acest curs este Online
Duration
12 luni
Part time
Price
1,850 USD
Primul semestru, indienii indieni indieni din INR. Semestrul II, 25.000. Străinii străini în USD ($): primul semestru 1000 USD, al doilea semestru 850 USD.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date