Diploma în Adobe Lightroom

Shaw Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diploma în Adobe Lightroom

Shaw Academy

În timp ce facem tot ce putem pentru a obține expunerea, compoziția și subiectul corect în fotografiile noastre, uneori trebuie să luăm imaginile noastre cu un pas înainte prin editarea imaginilor. Fie că este vorba de motive personale sau profesionale, pe acest curs veți învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a utiliza Adobe Lightroom. Lightroom este un program puternic de editare care vă va permite să vă împliniți viziunea creativă și să deschideți o nouă lume a posibilităților pentru munca dvs. Dezvoltat de fotografi pentru fotografi Lightroom oferă o gamă largă de funcții pentru gestionarea fotografiilor și crearea unui flux de lucru fluid. Acest curs are tot ce aveți nevoie pentru a vă lua imaginile de la aparatul de fotografiat la produsul finit, astfel încât să vă înregistrați acum și să începeți să învățați./>

Detaliile Cursului

Lecția 1 - Noțiuni de bază organizate

Gestionarea fișierelor poate fi o sarcină frustrantă și obositoare pentru fotografi, dar Adobe Lightroom ia durerea din aceasta și o face distractivă. În această primă lecție, ne uităm la modul de a importa fotografii pe computer prin Lightroom și cum le poți organiza și gestiona cu ușurință prin modulul Bibliotecă.

Lecția 2 - Editarea creativă

Modulul de dezvoltare oferă o gamă imensă de capabilități de editare pentru imaginile dvs. Lecția 2 se referă la instrumentele de ajustare de bază și vă oferă o înțelegere puternică a momentului și locului de utilizare a acestora. Funcțiile panoului de bază vă vor oferi controlul pentru a îmbunătăți dramatic fotografiile și pentru a vă ajuta să vă îndepliniți viziunea creativă.

Lecția 3 - Îmbunătățiri de precizie

Explorând mai departe modulul de dezvoltare, putem viza zone ale unei fotografii pe care dorim să o îmbunătățim sau să o îmbunătățim folosind instrumente de ajustare localizate. Unelte precum filtrul gradat și peria de reglare vă permit să îmbunătățiți o anumită zonă a fotografiei cu o mare precizie, fără a afecta întreaga imagine. Veți învăța cum să utilizați aceste instrumente pentru a crea imagini dinamice.

Lecția 4 - Explorați lumile Color și Negru

Lightroom oferă un control extraordinar asupra culorii fotografiilor pe care le luăm. Aici ne uităm la opțiunile HSL (Hue, Saturation, Luminance) și cum le putem folosi pentru îmbunătățirea și manipularea culorii. De asemenea, în această lecție, folosim HSL pentru a crea un Black Negru

Lecția 5 - Corecția puternică a obiectivului

Claritatea fotografiilor poate fi adesea o mare problema pentru fotografi. În această lecție, ne uităm la modul de a obține fotografii mai clare. Acest lucru merge mână în mână cu reducerea zgomotului, astfel încât să puteți produce fotografii clare și curate de fiecare dată.

Lecția 6 - Editați cu viteza

Procesarea în bloc este una dintre cele mai puternice funcții ale Lightroom. Vă permite să introduceți îmbunătățiri și reparații în 100 de imagini simultan, fără a fi nevoie să editați fiecare imagine individual. Noțiuni de bază pentru a aborda cu caracteristicile de prelucrare batch Lightroom vă va salva ore de lucru de editare și vă permit să petreacă mai mult timp de fotografiere.

Lecția 7 - Efectuarea primului tău fotoconstrat

Una dintre caracteristicile cele mai bune și unice ale Lightroom este de a crea o carte cu fotografiile preferate. Crearea unei cărți pe care să o puteți împărtăși și să o prețuiți nu ar putea fi mai ușoară. În această lecție, veți învăța cum să realizați o carte de la început până la sfârșit, de la ecran la mâini.

Lecția 8 - Revelați detaliile

Fotografiile HDR pot produce fotografii cu detalii incredibile și cu o gamă de tonuri. Camera luminoasă este perfect potrivită pentru a face acest proces simplu. Ne vom uita de asemenea cum să creăm panorame uimitoare utilizând instrumentul de îmbinare a fotografiilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare February 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Irlanda - Ireland Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Irlanda - Ireland Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala