Citește Descrierea Oficială

Pentru cine e cursul?

  • Acasă Bucătari
  • Profesioniști bucătari de coacere
  • Cursuri hoteliere
  • Bucătării cu timp parțial
  • Elevii interesați de coacere și glazurare

Cerință de intrare:

  • Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.
  • O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.

Evaluare:

  • La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.
  • Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.

Certificare:

  • După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.

De ce să ne alegeți?

  • Affordable, angajarea
  • Tutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;
  • Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;
  • Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;
  • Regatul Unit
  • Accesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;
  • Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;
  • Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.

Carieră:

Diploma în cursul de înghețare a tortului pregătește absolvenții pentru ocuparea forței de muncă ca profesioniști de coacere și glazurare într-o varietate de setări de servicii alimentare -

  • Restaurante
  • Hoteluri
  • Resorts
  • Agenții de catering
  • Brutării independente / patiserii
  • Piețele angro / cu amănuntul
  • Frigidere cu volum mare

Absolvenții ar trebui să se califice pentru poziții la nivel de intrare -

  • Asistent de pâine / brutărie
  • Bucătar în bucătărie
  • Asistent bucătar de bucătărie

Cu experiență, oportunitățile de avansare pot include -

  • Patiserie bucătărie
  • Designer de tort
  • Administrator de panificatie.

Diploma în înghețarea tortului

  • Perfectionarea glazurii: Ghidul insiderului
  • Glazura pentru incepatori
  • ÎNCĂRCAREA PĂSTEI
  • Favoritele mele personale
  • Layer Cake Decoration
  • Colecția de rețetă de coacere
  • Decorarea tortului: Scrierea
  • Tehnici avansate de glazurare
  • Retete de glazurare: colectie avansata
  • Tăierea și împachetarea tablei
  • Lucrul cu Marzipanul
  • Lucrul cu Ganache
  • Paste de gumă 101
  • Figura Piping
  • Fișa privată de rețete clasice
  • Concluzie: Cuvintele finale
Program predat în:
Engleză

Vezi 365 mai multe cursuri de la John Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
14 GBP
Deadline
După locații
După dată