Diplomă dublă în management general, MA / MBA (SUA)

Generalități

Programul de descriere

Programul Diplomă în Managementul General al Școlii de Afaceri Internaționale și Antreprenoriat ( SIBE ) cuprinde 17 cursuri plus o teză de masterat. Înainte de începerea fiecărui curs, studenții beneficiază de o transparență totală în ceea ce privește conținutul, sarcinile, examinările și criteriile de cerință. În acest fel, ei știu exact când să se aștepte la ce sarcini și pot planifica cum să-și atingă obiectivele cursului respectiv.

Proiect

Lucrezi împreună cu compania ta pentru a planifica și implementa proiectul de inovare. Proiecte tipice sunt, de exemplu, în domeniile dezvoltării afacerilor internaționale, digitalizării sau previzionării corporațiilor etc.

Seminariile online de la Universitatea Post oferă expertizei metodice a conducerii generale pentru a rezolva problema. Acestea oferă competență practică pentru a pregăti și implementa analize și planuri de afaceri pentru piața țintă, exact așa cum aveți nevoie pentru compania dvs.

SIBE oferă seminarelor sale de proiect sprijin personal de la un lector de proiect pentru toți cei doi ani. Acest lector de proiect ajută la aplicarea cu succes a cunoștințelor de la seminarii la practica și mediul înconjurător al companiei prin coaching.

Lectorul de proiect sprijină, de asemenea, elevii în dezvoltarea, definirea, plasarea și implementarea proiectului în cadrul companiei.

Acreditare

  • Master în Management General, care este acordat de către SIBE , este acreditat premium de către FIBAA și califică elevul să meargă pentru a studia pentru un doctorat.
  • MBA acordat de Post University este ACBSP acreditat.

Cerințe academice

  • Entuziasmul pentru program.
  • A absolvit o primă diplomă (de la o instituție de învățământ superior germană sau străină).
  • Comandă foarte bună a limbii engleze.
  • A finalizat cu succes un proces de selecție în mai multe etape la SIBE , parte a Universității Steinbeis din Berlin.
  • Test KODE®.
  • Un angajator care ar susține acest program.

Experiență de muncăDoar studenții, care sunt deja angajați, se pot înscrie!

Taxă de școlarizare

  • Compania, unde este angajat studentul, plătește 1.070 € plus TVA pe lună

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In July 2013 The German Rector’s Conference registers 392 officially recognized institutions of higher education in Germany, out of which 110 are awarded the right to grant Ph.D. degrees. And while th ... Citeste mai mult

In July 2013 The German Rector’s Conference registers 392 officially recognized institutions of higher education in Germany, out of which 110 are awarded the right to grant Ph.D. degrees. And while the majority of these institutions is public, only 11 are privately owned. Citește mai puţin
Herrenberg , Germania Online + 1 Mai mult Mai Puțin