Citește Descrierea Oficială

Despre

Centrul de Drept European de la King's College din Londra are plăcerea de a anunța detaliile programului său de învățare la distanță 2018-2019 care conduce la o diplomă postuniversitară / Masterat în Marea Britanie, UE

Programul oferă cursuri de la unul dintre cele mai importante centre europene din domeniul dreptului european și este studiat pe bază de învățământ la distanță, evitând astfel timpul crucial petrecut în afara locului de muncă. Finalizarea acestui program riguros vă va oferi un avantaj competitiv pe o piață dificilă de muncă.

Programul este împărțit pe o perioadă de 8 luni începând cu 1 octombrie 2018 și terminând cu o examinare la King's College din Londra în mai 2019. Unitățile vă vor purta în mod sistematic pe întreaga temă.

În decembrie 2018, februarie 2019 și aprilie 2019 vor fi organizate trei seminarii opționale de weekend, care vor oferi posibilitatea de a revizui programul, de a discuta, de a pregăti examenul și de a vă întâlni cu colegii și tutori de program.

Rezultatele învățării

Programul vizează să vă ofere o cunoaștere aprofundată și actualizată a principiilor generale ale dreptului de autor, concentrându-se în special pe legea din Regatul Unit, principiile dreptului de autor al Statelor Unite și principalele directive privind dreptul de autor al Uniunii Europene. Beneficiați de un program extrem de relevant care va:

  • Introduceți principalele convenții internaționale privind drepturile de autor în domeniu
  • Afacerea cu drepturi asupra operelor literare, dramatice, muzicale și artistice, a filmelor, a înregistrărilor audio, a emisiunilor, a programelor de cablu, a programelor informatice și a bazelor de date, a drepturilor interpreților și a drepturilor editorilor
  • Acoperă atât aspectele teoretice, cât și problemele care apar în practică, în special în ceea ce privește încălcarea și căile de atac disponibile
  • Includeți o unitate dedicată legilor franceze și germane privind drepturile autorului și drepturile conexe
  • Examinați amănunțit Legea drepturilor de autor din Statele Unite
  • Încheiați cu principalele provocări din domeniul dreptului de autor

Ideal pentru

La acest program participă avocații în practică privată, consilierii juridici interni, ofițerii de licențiere de nivel superior, directorii afacerilor de afaceri, directorii contractelor, directorii de drepturi, specialiștii în mărcile comerciale.

Țările reprezentate includ: Australia, Belgia, China, Franța, Grecia, Hong Kong, Italia, Irlanda, Japonia, Olanda, Rusia și Marea Britanie.

Structura programului

Diploma de studii postuniversitare la distanță în Marea Britanie, UE

Prima unitate va fi trimisă la 1 octombrie 2018, iar unitățile ulterioare vor fi emise la fiecare două săptămâni (cu excepția Unităților 2, 3 și 4) până în aprilie 2019, cu o pauză de patru săptămâni de Crăciun. Întrebările vor fi stabilite la sfârșitul fiecărei unități, iar răspunsurile modelului la acestea vor fi trimise cu unitatea care urmează. În plus, în timpul programului vor fi stabilite trei sarcini obligatorii, care vor fi luate în considerare pentru marcajul final.

Formatul unității

Modulele se prezintă sub formă de imprimare tipărită și documente PDF prin intermediul site-ului web al programului. Materialele sunt legate împreună în unități unice, cu excepția unităților 2, 3 și 4 (a se vedea mai jos).

Unitățile sunt concepute să fie în mare măsură autonome, dar recomandate și vor fi sugerate lecturi suplimentare. După caz, unitățile vor conține întrebări și răspunsuri model pentru a testa cunoștințele pe măsură ce progresați. Ca parte a materialelor programului, veți primi o copie a manualului: T Aplin și J Davis, Legea privind proprietatea intelectuală, ediția a II-a (OUP, 2013). Unitățile 2, 3 și 4 vor implica studierea textului din interiorul cărții cu note suplimentare care vă vor fi trimise cu manualul de la începutul unității 2.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la KNect365 »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Oct. 2019
Duration
8 luni
Price
6,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date