Diplomă de informatică și informatică, primul și al doilea an universitar (nivelurile 4 și 5)

Online Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de informatică și informatică, primul și al doilea an universitar (nivelurile 4 și 5)

Online Business School

Dacă aveți dorința de a vă transforma pasiunea pentru computere într-o carieră, Diploma de informatică și de calcul oferită de Online Business School este cu siguranță un curs pe care ar trebui să-l luați în considerare.

Modulele de nivel 4 și atribuțiile acestui curs sunt echivalente cu primul an de studii universitare, iar modulele de nivel 5 și alocările sunt echivalente cu cel de-al doilea an de studii universitare.

Cursul nostru on-line de nivel 4/5 IT și Computing Diploma este un curs de 240 de credite, include 10 module și sarcini scrise la fiecare nivel. Cursul este conceput pentru a vă echipa cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajunge până la un nivel complet de licență și continuați să deveniți un profesionist IT. În timpul cursului, studenții vor avea acces la o varietate de servicii de asistență, inclusiv la Tutor Support and Webinars, la un forum de învățare socială și la materiale suplimentare pentru a ajuta la finalizarea cursului de Diplomă.

Taxe de curs

Taxa pentru înscrierea la cursurile Level 4 și Level 5 este de 1600 £. Alternativ, elevii se pot înscrie la un singur nivel (nivel 4 sau 5) pentru fiecare £ 1200.

Elevii pot efectua plata utilizând una din următoarele metode:

 • Card de credit sau debit
 • Transfer bancar
 • Dobânzile lunare gratuite
 • Paypal
 • Western Union

Suplimentul universitar

Dacă vă decideți să completați o diplomă completă de licență de la o universitate acreditată din Marea Britanie, costurile sunt după cum urmează. Rețineți că costurile de mai jos sunt destinate exclusiv studiilor la distanță / online. Aveți opțiunea de a finaliza campusul. Costurile vor varia în funcție de universitatea pe care doriți să finalizați ultimul an.

Universitatea din Derby

 • Începutul anului finală în calcul și tehnologia informației BSc (Hons) - £ 4400

Universitatea din Central Lancashire

 • BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri și de informare Completați - £ 3500

Universitatea din Middlesex

 • BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri (ultimul an)
 • Tehnologia informației BSc (Hons)

NOTĂ: studenții din Marea Britanie / UE pot fi eligibili pentru împrumuturi pentru studenții pentru partea superioară a studiilor. Vizitați www.slc.co.uk pentru mai multe informații.

Sunt eligibil pentru acest program?

Pentru a vă înscrie la cursul de nivel 4, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să aveți o educație secundară completă. Înainte de a vă înscrie la cursul Nivel 5, trebuie să finalizați Nivelul 4 sau echivalentul acestuia.

Modulul 4 de listare

Introducere în calcul

Acest modul va explora funcțiile sistemelor de calcul și principiile de proiectare, configurare și întreținere de rutină.

Introducere în programare

Acest modul examinează baza OOS și modul în care programarea se încadrează în aspectele mai largi ale utilizării aplicațiilor.

Introducere în bazele de date

Acest modul va permite înțelegerea designului și dezvoltării bazei de date și va permite studenților să dezvolte și să creeze o bază de date și să exploreze soluții pentru a satisface nevoile clienților. Elevii vor învăța cum să proiecteze o bază de date.

Cerințe de inginerie

Acest modul este preocupat de analiza nevoilor IT și de calcul pentru a dezvolta specificațiile cerințelor și a dezvolta și testa prototipurile.

Analiza și proiectarea sistemelor

Acest modul oferă o înțelegere a conceptelor IS și modul în care acestea se raportează la nevoile organizației în ceea ce privește procesele de afaceri și transformarea informațiilor.

Aplicații pentru comerțul electronic

Acest modul explorează rolul eCommerce în lumea modernă și, în special, identificarea obiectivelor și obiectivelor în cadrul unei afaceri și problemele de proiectare care decurg din definirea cerințelor.

Interactiune umana cu computerul

Acest modul va dezvolta înțelegerea de către studenți a principiilor și modelelor de interacțiune om-calculator și va evalua designul și principiile HCI existente și va folosi acest lucru pentru a le ajuta să își planifice propria interfață de utilizare a prototipurilor multimedia.

IT și societate

Acest modul examinează impactul tehnologiei asupra societății și explorează tendințele și schimbările create. Acesta va examina problemele de management și potențialele conflicte în ceea ce privește securitatea și gestionarea datelor.

Managementul proiectelor de sisteme informatice

Acest modul explorează elementele cheie ale managementului de proiect pentru dezvoltarea și implementarea cu succes a proiectelor IT specifice.

Sisteme de Management al Informatiei

Acest modul se concentrează pe înțelegerea conceptelor sistemelor informatice și a modului în care acestea sprijină nevoile afacerii în ceea ce privește prelucrarea informațiilor și prelucrarea datelor.

Modul de listare de nivel 5

Tehnologii inovatoare în computere

Acest modul analizează tendințele inovatoare și progresele disruptive care au loc și examinează noua generație de competențe și cunoștințe care vor fi necesare pentru a lucra cu succes în acest sector.

Calculul metodelor de cercetare

Acest modul va explora cunoștințele și abilitățile necesare pentru realizarea cercetării în acest domeniu și abordările calitative și cantitative necesare, inclusiv utilizarea literaturii și proiectarea propunerilor de cercetare.

Metodologii de dezvoltare software

Acest modul analizează rolul ingineriei sistemelor în dezvoltarea de software și a diferitelor modele de date, software și procese care utilizează abordări de modelare.

Planificarea proiectelor de calcul

Crearea și gestionarea proiectelor sa schimbat de-a lungul anilor prin dezvoltarea de software IT sofisticat, acest modul se concentrează asupra modului în care un manager de proiect în anii 80 diferă de a fi un manager de proiect în lumea de astăzi.

Sisteme informatice de management strategic

Acest modul este preocupat de dezvoltarea unei înțelegeri a rolului strategic al IMI în cadrul organizației și de impactul acesteia asupra obiectivelor și strategiei mai largi ale afacerii.

Probleme etice, juridice și profesionale în domeniul IT

Acest modul explorează problemele actuale din sectorul IT și modul în care acestea pot avea un impact asupra domeniilor securității, confidențialității, confidențialității și legii.

Rețeaua de design și management

Acest modul explorează principiile de proiectare și implementare a rețelelor și rețelelor și de susținere a sistemelor de rețea.

Dezvoltare bazată pe web

Acest modul va explora proiectarea, implementarea și gestionarea virtualizării și va explora impactul său comercial și potențial.

Securitate cibernetică

Acest modul va permite înțelegerea importanței securității digitale pentru afaceri, pentru a înțelege standardele de securitate digitale din industrie și pentru a putea recomanda îmbunătățiri în domeniul securității.

Baze de date avansate

Acest modul se concentrează asupra înțelegerii designului și dezvoltării bazei de date, care include limbi avansate pentru analizarea și interogarea datelor din baza de date. Elevii vor cerceta gestionarea bazelor de date și vor testa și evalua critic bazele de date.

Scrisori scrise

Cursul IT și Calculator ATHE Level 4/5 este compus din 10 module și 10 sarcini scrise la fiecare nivel. La terminarea modulelor, elevii vor avea acces la misiuni. Atribuțiile sunt de aproximativ 3000-5000 de cuvinte fiecare. Elevii beneficiază de suport pentru module și sarcini prin secțiunea "Tutor" a platformei de învățare.

Titlurile unităților de transfer pentru cursul de nivel 4 sunt:

 1. Sisteme de Management al Informatiei
 2. IT și societate
 3. Sisteme de calculator și software
 4. Programare pe calculator
 5. Sisteme de baze de date relaționale
 6. Inginerie software
 7. Analiza și proiectarea sistemelor
 8. Aplicații pentru comerțul electronic
 9. Interacțiuni om-calculator
 10. Teoria sistemelor informatice

Mai multe informații despre unitățile de nivel 4 pot fi găsite aici https://athe.co.uk/level-4-computing/

Titlurile unităților de transfer pentru cursul de nivel 5 sunt:

 1. Probleme etice, juridice și de reglementare și responsabilități profesionale în domeniul IT
 2. Rețeaua de design
 3. Dezvoltare bazată pe web
 4. Proiectare și dezvoltare de baze de date
 5. Sisteme de baze de date relaționale
 6. Tehnologii inovatoare în computere
 7. Metode de cercetare computerizată
 8. Gestionarea unui proiect de calcul
 9. Metodologii de dezvoltare software
 10. Sisteme informatice de management strategic

Mai multe informații despre unitățile Level 5 pot fi găsite aici https://athe.co.uk/level-5-computing/

Carieră

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 25, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,600 GBP
Taxa pentru înscrierea la cursurile Level 4 și Level 5 este de 1600 £. Alternativ, elevii se pot înscrie la un singur nivel (nivel 4 sau 5) pentru fiecare £ 1200.
Locations
Regatul Unit - Coventry, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Coventry, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala