Diplomă de Inginerie de Inginerie (Program Online)

Generalități

Programul de descriere

Această inginerie are un plan academic care permite absolventului să răspundă nevoilor de îmbunătățire a proceselor logistice ale oricărei organizații care utilizează instrumente și procese avangardiste.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

  • Să gestioneze, să gestioneze și să optimizeze resursele, intrările și procesele industriale și să dezvolte studii privind timpii de răspuns și mișcările în producția de bunuri și / sau servicii.
  • Analiza sistemelor de producție a plantelor care răspund strategiilor de competitivitate, asigurând calitatea proceselor inteligente, a produselor și a instalațiilor.
  • Creșterea competitivității sistemelor de producție, ținând seama de distribuția și transportul de bunuri.

De ce să alegeți UVM?

Pregătirea managementului

Domeniul de dezvoltare executiv care vă consolidează abilitățile de conducere, luarea deciziilor, inovația și spiritul antreprenorial.

Aflați și aplicați

Învățarea sa axat pe obținerea de cunoștințe imediat aplicabile în mediul dvs. de lucru.

Absolvenții 1,2,3

Diploma în metode statistice, competențe de management și furnizare inteligentă

Este acest grad pentru tine?

Vă oferim cele mai bune opțiuni care vă gândesc

Absolut dacă ai ...

Interesul de a contribui la creșterea indiciilor de competitivitate ale țării, atât la nivel intern, cât și la nivel internațional.

Mai ales dacă vrei ...

Participarea la managementul transportului intermodal, în administrarea și evaluarea proiectelor și tehnologiilor aplicate la îmbunătățirea performanțelor în porturi, fabrici și schimbul de mărfuri.

Unde poți lucra?

În domeniile traficului și transportului, precum și în stocuri și depozite. De asemenea, puteți juca, conducând echipe multidisciplinare compuse din profesioniști în comerțul exterior, transport, logistică și alte specialități.

Cum se înregistrează?

Procesul pas cu pas

  1. Alegeți programul academic, modalitatea și campusul și completați formularul cu informațiile dvs.
  2. Mergeți în campus pentru a vă prezenta examenele de plasare și pentru a participa la cursul de inducție
  3. Faceți plata și furnizați documentele oficiale
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

En UVM creemos en la educación como principio transformador y como derecho de los seres humanos a crecer y desarrollarse a través de ella. Creemos que el estudiante es el eje del quehacer en la UVM y ... Citeste mai mult

En UVM creemos en la educación como principio transformador y como derecho de los seres humanos a crecer y desarrollarse a través de ella. Creemos que el estudiante es el eje del quehacer en la UVM y que mientras más completa sea su experiencia en la Universidad, más sólidas serán sus competencias personales y profesionales a partir de las cuales participará en la mejora de su comunidad y la sociedad de México y del mundo. Citește mai puţin