Filter
Diplomă de Absolvire
Regatul Unit Ritm: Tot

2 Programe de Diplomă Universitară Online în Marea Britanie

Adesea, scopul programelor de diplomă universitară este de a-i pregăti pe studenți pentru o carieră profesională, de obicei în domenii care necesită un stagiu sau o bursă extinsă. Acestea pot dura oricât de la șase luni la un an.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Cea Mai Bună 2 Studii de Curs Online în Marea Britanie 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Online Business School

Graduate Level 6 120 Diploma de credit în Managementul Afacerilor și Administrative este alcătuită din 10 module și 6 sarcini scrise și fiecare modul constă din aproximat ... [+]

Graduate Level 6 120 Diploma de credit în Managementul Afacerilor și Administrative este alcătuită din 10 module și 6 sarcini scrise și fiecare modul constă din aproximativ 40 ore de învățare ghidate. În completarea diplomelor de afaceri on-line, elevii vor avea acces la diferite resurse de studiu, cum ar fi suportul tutorelui și seminariile web, un forum de învățare socială și materiale suplimentare pentru a ajuta la finalizarea cursului de afaceri absolvent.

Acest curs va fi cel mai potrivit pentru persoanele care au cel puțin 25 de ani și au o experiență de 5 ani de experiență managerială și nu au o diplomă, dar doresc să studieze pentru un program de afaceri MBA sau postuniversitar. La finalizarea cu succes a cursului, elevii vor putea să se înscrie la nivelul nostru de diplomă postuniversitară de nivel 7 în management strategic sau o serie de alte cursuri postuniversitare.... [-]

Regatul Unit Coventry
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
700 - 900 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
KNect365 Learning

Oferă cursuri de la unul dintre cele mai importante centre europene de drept european și este studiat pe bază de învățământ la distanță, evitând astfel timpul crucial pet ... [+]

În 2018, această diplomă / MA a primit o rată globală de satisfacție de 90,9% (media grupului Russell a fost de 80%) de la studenții din studiul PTES, Postgraduate Taught Experience Survey.

Scoala de Drept Dickson Poon, King's College din Londra oferă cursuri de clasă mondială și cercetare de ultimă oră și a fost clasat pe locul 1 în Marea Britanie în clasamentul "putere", care ține cont atât de calitatea și cantitatea de activitate de cercetare în 2014 oficial Cadrul de excelență în cercetare (are loc la fiecare 7 ani.)

King's College din Londra, de asemenea, sa clasat pe locul 7 pentru calitatea în funcție de clasamentul Times Higher Education.

În general, King's College este una dintre primele 10 universități din Marea Britanie din lume (QS World University Rankings, 2018/19). Are o reputație remarcabilă în domeniul dreptului, clasându-se pe locul 9 în Marea Britanie (The Complete University Guide 2019)... [-]

Regatul Unit London
Octombrie 2019
Engleză
Part time
8 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză