Diplomă avansată în design grafic - certificat CPD

John Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă avansată în design grafic - certificat CPD

John Academy

Pentru cine e cursul?

 • Oricine are interes să afle mai multe despre procesul de design grafic.
 • O carieră în design grafic este deschisă absolvenților oricărei discipline legate de proiectare, de exemplu, design 3D, design de comunicare, fotografie, ilustrație sau artă vizuală, dar o diplomă grafică specifică va fi cea mai utilă.

Cerință de intrare:

 • Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.
 • O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.

Evaluare:

 • La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.
 • Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.

Certificare:

 • După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.

De ce să ne alegeți?

 • Affordable, angajarea
 • Tutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;
 • Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;
 • Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;
 • Regatul Unit
 • Accesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;
 • Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;
 • Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.

CURRICULUMUL CURSULUI

Semestrul teoretic avansat

Săptămâna 1: Teoria culorilor avansată

În săptămâna 1, elevii vor fi ghidat prin diferitele științe și concepte de culori cum ar fi Chroma, Valoare și Saturație și diferența dintre fiecare dintre ele. Elevii vor fi, de asemenea, învățați cum să creeze scheme de culori pe cont propriu. Conceptele predate în această săptămână vor fi esențiale pentru majoritatea proiectelor de design.

Săptămâna 2: Adobe Photoshop Essentials

Această lecție va ghida studenții prin toate caracteristicile Adobe Photoshop. Acesta va introduce, de asemenea, toate instrumentele Adobe Photoshop conține și subcategoriile din cadrul fiecărui instrument.

Săptămâna 3: Modele de amestec și filtre

Filtrele din Adobe Photoshop sunt furnizate pentru a se potrivi fiecărui gen de creație. Această lecție va sapa profund în toate tipurile de filtre pentru a înțelege pe deplin puterea creativă a Adobe Photoshop.

Săptămâna 4: Reguli de proiectare a siglelor

Această lecție va crea cele mai bune practici ale designului logo-ului și modul de evitare a greșelilor comune în crearea de logo-uri. De asemenea, va introduce principiile teoriei Gestalt și ceea ce face ca logo-ul să funcționeze.

Semestrul de creatie profesionala

Săptămâna 1: Crearea de infografice

Infografice sunt concepute pentru a transmite un mesaj mai rapid publicului. Infografiile sunt de obicei umplute cu numere și, dacă sunt în formă scrisă, sunt ușor de trecut cu vederea. De aceea, în formă de imagine; este conceput pentru a rămâne în mintea publicului dorit. Această lecție va discuta cele mai bune strategii de proiectare a infografiilor și cum să le creați în Adobe Illustrator.

Săptămâna 2: Înțelegerea teoriei grilei

Toți designerii trebuie să aibă o înțelegere fermă a teoriei rețelei pentru a crea modele excelente. Această lecție va prezenta studenților teoria rețelei și modul în care acestea vor ajuta la organizarea modelelor împreună. Se va discuta, de asemenea, scopul și practica obișnuită în teoria rețelei.

Săptămâna 3: Crearea portofoliului

Această lecție îi va ajuta pe elevi să înțeleagă nevoia de a crea portofolii și practicile comune de creare a acestora, împreună cu pașii privind crearea unui portofoliu de la zero. Acesta va introduce, de asemenea, toate tipurile de layout care pot fi optimizate pentru a crea un portofoliu atractiv.

Săptămâna 4: CV-ul creativ

Designul grafic poate fi folosit pentru a crea un CV unic și creativ, care se deosebește de toate celelalte aplicații pentru aceeași lucrare. În această lecție, vom aborda câteva dintre acele tehnici utilizate în Design și unele dintre cele mai creative moduri de a crea un CV.

Semestrul carierei

Săptămâna 1: branding și ambalare

Branding-ul și ambalarea reprezintă un element vital al tuturor întreprinderilor de producție. Această lecție vă va arăta corzile utilizării designului grafic ca mijloc de a face branding și ambalare pentru companii. Cu ajutorul pachetelor Adobe, lectiile din aceasta saptamana vor ghida studentii pentru a crea o opera de arta frumoasa pentru a ajuta afacerea cu brandingul si ambalarea.

Săptămâna 2: Tipografia avansată

Această lecție vă va îndruma cu privire la modul de utilizare a tipografiei ca element activ în lucrarea dvs. de design grafic. Acesta vă va arăta cum să creați propriul font personalizat și cum să modificați fonturile existente pentru a ajuta modelele să iasă în evidență în tot ceea ce creați.

Săptămâna 3: Generarea ideilor și dezvoltarea

Trecerea de la o idee la o capodoperă pare o provocare pentru majoritatea designerilor. În această lecție, vom aborda această problemă și vă vom arăta pas cu pas cum să vă generați ideile până când veți pune atingerea finală a designului dvs.

Săptămâna 4: Sfaturi pentru carieră

Ultima săptămână va fi dedicată să vă ajute în trecerea de la a fi student la obținerea unui loc de muncă pentru un post de design grafic sau pentru a începe o carieră independentă din confortul casei dvs. Vom trece prin detalii despre ceea ce trebuie sa stiti si sa deveniti pentru a va califica pentru orice post in cariera de design grafic.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
37 GBP
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala