Read the Official Description

Obiectiv

Scopul acestui curs este de a oferi o fundamentare detaliată în Marine Cargo Surveying pentru a permite unui inspector să evalueze în mod competent starea unei mărfuri. Funcția de bază a unui inspector maritim de mărfuri este de a inspecta și de a raporta daunele asupra bunurilor transportate în scopuri de asigurare. Cu toate acestea, rolul mai larg acoperă și încărcarea și asigurarea încărcăturii și inspecția descărcării mărfurilor, precum și evaluările riscurilor pentru transportul și depozitarea încărcăturilor. Acest curs încearcă să acopere toate aspectele unui studiu de la primirea instrucțiunilor până la prezentarea raportului. Începe prin acoperirea îndatoririlor unui inspector și a echipamentului pe care un inspector ar trebui să-l îndeplinească. Aceasta continuă cu acoperirea a ceea ce ar trebui să facă un inspector în timpul studiului și a documentelor care ar trebui colectate.

Ce oferă cursul

 • O șansă de a vă consolida și de a îmbunătăți oportunitățile de carieră în cadrul industriei de topografie și a deveni un inspector de acreditare de marfă
 • Specialiștii în domeniul studiilor care au trecut cursul Diploma au posibilitatea de a obține un Certificat de Competență în Cargo Surveying
 • Oferă cunoștințe specializate de specialitate ale industriei de la autori care își desfășoară în prezent activitatea de topografie

Beneficiile studierii diplomei de topografie a încărcăturii

 • Beneficiile studiului la institut constau în faptul că deveniți membră completă a Asociației Internaționale a consultanților și inspectorilor marini în timpul instruirii și, prin urmare, puteți participa la toate activitățile Asociației, inclusiv cursuri față în față. seminarii și conferințe.
 • Acest curs încearcă să acopere toate aspectele unui studiu de la primirea instrucțiunilor până la prezentarea raportului. Elevii vor fi în măsură să înțeleagă modul în care ar trebui să se aștepte să efectueze un sondaj de marfă.
 • Pentru a califica participanții ca inspectori de mărfuri acreditate, superintendenți, manageri de calitate, conducători de audit, inspectori ai navei.
 • Fiecare subiect finalizat va vedea eliberarea certificatului de completare.

Studii flexibile

Studiul nostru flexibil vă permite să modificați ritmul de studiu în cazul în care viața devine în calea învățării. este de preferat să finalizați Diploma Avansată în 12 luni, însă putem oferi o extensie suplimentară de 3 luni dacă este necesar. Fiecare modul ar trebui să dureze între 10-30 ore pentru a finaliza cu un timp suplimentar necesar pentru a finaliza misiunile elevului. Valoarea studiului nu se referă numai la calificarea pe care o primiți la final. modul în care vă poate schimba viața în ansamblu.

A sustine

Vă veți bucura de un sprijin complet pe tot parcursul studiilor, cu tutori de module pentru a ghida, oferi sfaturi și pentru a oferi un feedback complet asupra cursurilor. Sprijinul este oferit, de asemenea, de personalul altor instituții și de colegii de la tutori. sau ca parte a comunității globale de studenți la care se pot ajunge prin forumuri on-line de studenți și site-uri media sociale.

Nu sunteți niciodată pe cont propriu

Deși lucrați în mediul propriu. nu veți fi niciodată pe cont propriu. Veți avea ocazia să vă întâlniți pe colegii tăi în tutoriale și forumuri online. Există oportunități de creștere a rețelelor în timpul seminariilor și evenimentelor de socializare organizate de institut și veți fi invitați în mod regulat să participați la astfel de evenimente.

Lucrați cu normă întreagă și studiați cu jumătate de normă

Cei mai mulți studenți care studiază diplomele de mărfuri lucrează cu normă întreagă și studiază part-time. Această cale flexibilă pentru obținerea unei calificări vă permite să faceți cât mai mult timp de studiu, pe lângă locul de muncă. Construindu-ți experiența și calificările, în același timp, arată angajatorilor cât de mult sunteți angajați.

Calificarea pe bază de muncă

Probabil este primul curs sau calificare pe care ați făcut-o în cartografierea mărfurilor și este o modalitate bună de a obține acreditare în ceea ce faceți deja.

Care ar trebui să participe

 • Practica agentilor de marfa;
 • Expeditori;
 • Operatori de reclamații de marfă;
 • Ofițerii de transport maritim;
 • Industria de transport maritim;
 • consolidatori de marfă;
 • alți profesioniști.

Ce vei câștiga?

Beneficiile studiului în cadrul Institutului constau în faptul că deveniți Membru Student al Asociației Internaționale a Consultanților și Surveyorilor Marini în timpul pregătirii și, prin urmare, puteți participa la toate activitățile Asociației, inclusiv cursuri față în față, seminarii și conferințe.

Acest curs încearcă să acopere toate aspectele unui studiu de la primirea instrucțiunilor până la prezentarea raportului. Elevii vor fi în măsură să înțeleagă modul în care ar trebui să se aștepte să efectueze un sondaj de marfă.

Calificați participanții ca inspectori de mărfuri acreditați, superintendenți, manager de calitate, auditori de plumb, inspectori ai navei.

Program taught in:
Engleză

See 10 more programs offered by Lloyd's Maritime Institute »

Last updated September 12, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
12 luni
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Aug. 2019

Sept. 2019