Diplomă de studii superioare în studiile de limbă

The Open University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de studii superioare în studiile de limbă

The Open University

Diploma de învățământ superior în Studii lingvistice

Diploma de învățământ superior în Studii lingvistice își propune să vă dota cu competențele necesare pentru a comunica și de a interacționa într-o gamă de limbi și culturi. Ea începe prin a oferi o pregătire vastă în studiu limbă de licență, apoi vă permite să se specializeze în două limbi (din franceză, germană și spaniolă), sau o limbă și engleza - cu opțiuni suplimentare în chineză pentru începători (Mandarin) și Welsh (numai în 2014), cat si pentru incepatori sau italiană intermediar.

Principalele caracteristici ale cursului

 • Aflați mai multe despre culturile de limbile alese și de a dezvolta competența dumneavoastră interculturale
 • Te duce la nivelul B2 din Cadrul european comun de referință în cel puțin o limbă modernă
 • Explorează modul în care este structurat limbaj și modul în care utilizarea acesteia variază în diferite contexte
 • Construiește o bază solidă pentru continuarea studiilor.

Obiective educaționale

Această diplomă vă permite să combinați studiul a două limbi moderne (de la francezi, germani și spanioli), studii de limba engleza sau cu o limbă modernă.

Dacă ați terminat diploma ce va fi dezvoltat o înțelegere a structurii de limbaj, cât de limbă variază și modificări și modul în care aceasta este utilizată în diferite contexte.

Fiecare dintre firele de limbi moderne vă oferă oportunități de a învăța cum să comunice eficient într-o altă limbă decât engleza, atât în ​​vorbire și în scris, și de a dobândi cunoștințe de societățile și culturile în care această limbă este folosită.

Componenta limba engleză își propune să vă ofere cu o înțelegere a istoriei limbii engleze, dezvoltarea sa ca o limbă globală și utilizarea sa contemporan într-o gamă de contexte sociale. Veți învăța de diferite abordări teoretice la studiul limbii și au posibilitatea de a analiza în limba engleză folosită într-o varietate de mass-media.

Când ați terminat diploma va fi, de asemenea, a avut oportunități de a explora și dezvolta abilitățile cognitive, pentru a deveni un elev independent, și de a dezvolta alte abilități și atribute transferabile.

Experiență de studiu va fi echivalent cu primii doi ani de studiu la nivel de gradul onoruri. Această diplomă oferă o cale de a BA Studii (Onoruri) Limba (Q30).

Metode de predare, învățare și evaluare

În timpul de studiu, de predare și de învățare va fi prin materiale de studiu (inclusiv ghiduri de studiu, manuale, cărți de set, materiale audio și video, și CD / DVD-ROM-uri). Veți primi, de asemenea, feedback-ul tutore individualizat pe lucrare scrisă și oral, și vor avea posibilitatea de a participa la tutoriale opționale. In componenta învățarea limbilor străine există cel puțin o școală obligatoriu de o săptămână rezidențial sau alternativ aprobat. Evaluarea de limbi vor fi prin lucrări scrise de până la 750 de cuvinte și misiuni de vorbire de până la 5 minute. Există, de asemenea, un examen de sfârșit de an, care cuprinde o probă scrisă. Evaluarea limba engleza firului este cu titlu de misiuni în scris, inclusiv eseuri, analiza de text. Există, de asemenea, un final de evaluare a modulului.

Taxe

Noi credem costuri nu ar trebui să fie o barieră în calea realizării potențialului tău. De aceea lucrăm din greu pentru a menține costurile de studiu cât mai scăzut posibil și să aibă o gamă largă de modalități flexibile de a plăti pentru a ajuta la răspândirea, sau chiar reduce, costul. Taxe pentru studiu începe în anul academic 2014/2015 sunt:

 • Taxele sunt plătite pentru fiecare modul, prin modul - nu va trebui să plătească pentru întreaga avans dumneavoastră de calificare.
 • În cazul în care la fel ca majoritatea studenților OU studiază part-time, va studia o medie de 60 de credite pe an - va studia timp de șase ani pentru a finaliza un grad. Comisionul nostru tipic pentru 60 de credite este de £ 2,632.
 • Comisionul nostru actual este de £ 5,264 - bazat pe 120 de credite de studiu - ceea ce este echivalent cu de studiu full-time de un an.
 • Costul total al calificare ales începe în prezent de la £ 10,528 pe baza taxele noastre actuale.

NB: Preturile se pot modifica.

Cât timp nu-l ia?

 • Part time - 4 ani
 • Full time - 2 ani
 • Termenul limită - 12 ani

Relevanță Carieră

Limbile sunt esențiale pentru anumite profesii, cum ar fi traducerea, interpretarea și predarea. Ele sunt, de asemenea, un atu-cheie în serviciul diplomatic, turismul și afacerile internaționale și administrarea. Această diplomă va avea competențele lingvistice la un nivel avansat.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe formale de intrare pentru a studia această calificare. Cu toate acestea, va trebui să fie competenți în limba engleză, la un standard de IELTS de 6.0. Dacă nu sunteți sigur va fi capabil de a lua un test de limba engleză gratuit, ca parte a procesului de înregistrare.

Cititi mai multe despre acest program pe site-ul Open University aici

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
The Open University
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
2 - 12 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala