Diplomă de studii postuniversitare în managementul resurselor umane on-line

UK Home Learning College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de studii postuniversitare în managementul resurselor umane on-line

UK Home Learning College

Prezentare generală

Diploma OTHM Nivelul 7 în Managementul Resurselor Umane a fost dezvoltat pentru a produce absolvenți cu abilități de a înțelege managementul resurselor umane, aliniate cu buna luare a deciziilor strategice, pentru a menține un avantaj competitiv al organizațiilor. Pentru a realiza acest lucru, elevii dobândesc cunoștințe printr-o abordare integrată a teoriei în managementul resurselor umane și practica folosind activități în timp real. finalizarea cu succes a acestei diplome va permite cursanților să se bazeze pe abilitățile lor strategice de gestionare a resurselor umane și de conducere și să se concentreze asupra cerințelor de punere în aplicare strategia organizației.

Cerințe de intrare

Trebuie să îndeplinească cel Learner puțin unul dintre următoarele criterii să i se permită accesul la calificarea:

 • Posesia unui grad onoruri în subiect relevant sau nivelul Regatului Unit 6 diplomă sau o calificare echivalentă de peste mări
 • cursanții maturi (peste 21), cu experiență relevantă de muncă (cursanții trebuie să verifice cu centrul de livrare în ceea ce privește această experiență înainte de înregistrarea pentru program)

Cerințe: English

 • Daca nu sunteti din Marea Britanie sau țară majoritar vorbitoare de limba engleză, trebuie să furnizați dovezi că sunt competente în limba engleză la un minim de CEFR (Cadrul European Comun), nivelul B2 de la un furnizor de test de limba engleză recunoscut sau nivel IELTS 5.5 în fiecare componentă.

Structura de calificare

OTHM Nivelul 7 Diplomă în programele Managementul Resurselor Umane este format din următoarele 8 unități obligatorii care oferă un total de 120 de credite:

Unități obligatorii

 • Managementul Resurselor Umane strategică și organizațională Comportamentul
 • Gestionarea și coordonarea resurselor umane
 • Conducere și de management de dezvoltare
 • Probleme contemporane în Managementul Resurselor Umane
 • Talent Management la nivel mondial
 • Managementul și recompensarea performanței
 • legislaţia muncii
 • Metode de cercetare de afaceri

Durata și livrare

Calificarea este proiectat pentru a fi livrate peste un an universitar pentru studiu full-time, dar este, de asemenea, flexibil în livrarea sa, pentru a se potrivi cu fracțiune de normă și de învățare la distanță.

Calificarea este livrat față în față, prin cursuri, tutoriale, seminarii, distanta, on-line de numai centrele autorizate.

Evaluare și verificare

Toate unitățile din cadrul acestei calificări sunt evaluate intern de către centru și verificat de OTHM. Calificările sunt criteriu de referință, bazat pe realizarea tuturor rezultatelor învățării specificate.

Pentru a realiza o "trecere" pentru o unitate, un elev trebuie să fi trecut cu succes toate rezultatele învățării pentru acea unitate.

Evaluator ar trebui să ofere o pistă de audit care arată modul în care hotărârea de realizare generală a elevului a fost ajuns.

progresii

Pase Diploma OTHM Level 7 în Managementul Resurselor Umane permite elevilor să progreseze în sau în cadrul ocupării forței de muncă sau de a continua studiul lor în continuare spre calificări de top în sus Marea Britanie Masters.

Top-up MA Managementul Resurselor Umane după finalizarea cu succes a noastră Diplomă Nivelul 7 în Managementul Resurselor Umane.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
1 an
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 GBP
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala