Diplomă de studii postuniversitare în management strategic și de conducere on-line

UK Home Learning College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Diplomă de studii postuniversitare în management strategic și de conducere on-line

UK Home Learning College

Prezentare generală

Diploma OTHM Nivelul 7 în Management Strategic și programul de Leadership-ul este conceput pentru managerii care au autoritatea și inspirația personală pentru a traduce strategia de organizare într-o performanță operațională eficientă. Calificarea cere managerilor să se bazeze pe abilitățile lor de management și leadership strategic și să se concentreze pe cerințele de punere în aplicare a strategiei organizației.

Diploma Nivelul 7 în Management Strategic și Leadership a fost dezvoltat pentru a produce absolvenți cu abilități pentru a înțelege mediul de afaceri în care își desfășoară activitatea și să se alinieze bune decizii strategice de luare de a menține organizațiile lor avantaj competitiv. Pentru a realiza acest lucru elevii să învețe printr-o abordare integrată a teoriei și practicii folosind activități în timp real. finalizarea cu succes a acestei diplome va permite cursanților să se bazeze pe abilitățile lor de gestionare și de conducere strategice și să se concentreze pe cerințele de punere în aplicare a strategiei organizației.

Cerințe de intrare

Trebuie să îndeplinească cel Learner puțin unul dintre următoarele criterii să i se permită accesul la calificarea:

 • Posesia unui grad onoruri în subiect relevant sau nivelul Regatului Unit 6 diplomă sau o calificare echivalentă de peste mări
 • cursanții maturi (peste 21), cu o experiență de management (cursanții trebuie să verifice cu centrul de livrare în ceea ce privește această experiență înainte de înregistrarea pentru program)

Cerințe: English

 • Daca nu sunteti din Marea Britanie sau țară majoritar vorbitoare de limba engleză, trebuie să furnizați dovezi că sunt competente în limba engleză la un minim de CEFR (Cadrul European Comun), nivelul B2 de la un furnizor de test de limba engleză recunoscut sau nivel IELTS 5.5 în fiecare componentă.

Structura de calificare

Elevii trebuie să completeze toate cele 4 unități obligatorii și orice 4 din unitățile opționale care furnizează un total combinat de 120 de credite:

Unități obligatorii

 • Dezvoltarea abilităților de comunicare profesională și
 • Management Strategic
 • Managementul resurselor umane strategice și organizațională Comportamentul
 • Advanced Business Metode de cercetare

Unități opționale - Alegeți oricare patru

 • gestiunea financiară strategică
 • Supply Chain și managementului operațional
 • ENTERPRISE ȘI ANTREPRENORIAT
 • Dreptul afacerilor, etica și responsabilitatea socială a întreprinderilor
 • Change Management Strategic
 • De marketing strategic
 • Strategia de globalizare și marketing

Durata și livrare

Calificarea este proiectat pentru a fi livrate peste un an universitar pentru studiu full-time, dar este, de asemenea, flexibil în livrarea sa, pentru a se potrivi cu fracțiune de normă și de învățare la distanță.

Calificarea este livrat față în față, prin cursuri, tutoriale, seminarii, distanta, on-line de numai centrele autorizate.

Evaluare și verificare

Toate unitățile din cadrul acestei calificări sunt evaluate intern de către centru și verificat de OTHM. Calificările sunt criteriu de referință, bazat pe realizarea tuturor rezultatelor învățării specificate.

Pentru a realiza o "trecere" pentru o unitate, un elev trebuie să fi trecut cu succes toate rezultatele învățării pentru acea unitate.

Evaluator ar trebui să ofere o pistă de audit care arată modul în care hotărârea de realizare generală a cursantului a fost ajuns.

progresii

Pase Diploma OTHM Nivelul 7 în Management Strategic și Leadership permite cursanților să progreseze în sau în cadrul forței de muncă și / sau de a continua studiul lor în continuare. OTHM are aranjament progresie, cu o serie de universitati din Marea Britanie, care recunoaște capacitatea cursanților după ce a studiat la nivel de 7 calificări care urmează să fie luate în considerare pentru intrarea avansată în programe de masterat de top-up programe. Unele rute Progession posibile sunt:

Universitatea St Mark & ​​St John

 • Master of Business Administration (top-up) MBA

Universitatea din Sunderland

 • Master of Business Administration (top-up) MBA

Concordia University Chicago

 • Master of Business Administration (top-up) MBA

London School of Marketing

 • Master of Business Administration (Top-Up)
 • MBA (top-up)
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
1 an
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 GBP
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala