Diplomă de master profesional în managementul comerțului internațional și logistică

Generalități

Programul de descriere

Din cauza piața globală, care este, forțele societății actuale au profesioniști, manageri și lideri cu pregătire temeinică cu privire la funcționarea piețelor internaționale, în același timp, profitând de instrumente și tehnici disponibile pentru a crea noi oportunități de afaceri. Acest Master Profesional în Comerț Internațional și Logistică mod studenții noștri pentru a supraviețui pe piața internațională.

Scopuri

  • Știu și să acționeze pe piața internațională.
  • Să furnizeze viziunea, cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce și de a gestiona afacerile pe piețele internaționale, cum ar fi marketing și logistică.
  • Aflați mai operațiunea de vânzare cu formula cel mai frecvent utilizate în comerțul internațional: comerțul electronic, pe lângă studierea problemelor sale fiscale.
  • Extinde cunoștințele cele mai utilizate pentru operațiuni comerciale limbi: engleză și franceză.

practici profesionale

Căutați destinații de plasare? Care doriți să fie competitivă / o pe piața muncii și pentru a asigura succesul profesional?

Finalizarea acestui Master Professional în Comerț internațional și management logistic va permite stagii în întreprinderi cu o durată maximă de 6 luni.

INEAF vă permite să facă stagii în companii rapid și eficient. Boost cariera ta de lucru în companiile de mare proiecție naționale și internaționale.

În cazul în care aveți nevoie pentru a câștiga experiență în industria dumneavoastră, puteți găsi oportunitatea pe care il cautati. INEAF deschide ușa pentru cariera ta viitoare.

Cine ar trebui să participe

Acest Master are ca scop oricine este interesat în procesul de învățare complexitatea pieței internaționale. Dacă ați terminat studiile și doresc să dobândească formarea privind comerțul internațional pentru a îmbunătăți CV-ul și să fie mai competitivi pe piața forței de muncă, acest lucru este Învățătorul vostru. Dacă, pe de altă parte, esti un profesionist, iar compania vrea sa internaționaliza, acest curs va oferi cunoștințele necesare pentru aceasta.

Ce te sus

Maestrul nostru profesional în comerț internațional și management logistic pregătește studenții și compania dumneavoastră pentru a reuși pe piața internațională dificilă. Veti invata tot ce este legat de comerțul internațional, marketing, finanțare, logistică, contractarea cu una dintre cele mai comune metode de vânzare în această piață, e-commerce, și să primească o formare suplimentară în limbi pe care le completează.

Descrierea metodologiei

Metoda noastră de studiu se bazează pe integrarea factorilor formative și utilizarea noilor tehnologii. Echipa noastră a stabilit obiectivul integrării ambelor zone, astfel încât studenții noștri interacționează cu un campus virtual agil și ușor de utilizat. O platformă concepute pentru a facilita studiul, în cazul în care elevii obține tot sprijinul necesar.

Metodologia noastră de învățare on-line, practică pe deplin orientate este proiectat astfel încât studenții să progreseze prin unitățile de învățământ ale diferitelor module și îndeplini sarcinile (activități practice, chestionare, înregistrări de caz și ipoteze de reflecție) că va propunând de-a lungul căii de învățare.

La sfârșitul activității lor de formare, studenții vor fi capabili să transforme cunoștințele academice în cunoștințele profesionale.

Sistemul de evaluare

acțiunile de formare sunt INEAF structurate în module, constând din unități de învățământ, activități practice, seminarii, forumuri și conferințe, printre altele.

Fiecare modul va fi evaluat separat în funcție de rezultatele obligatorii și opționale teste propuneri și evaluări de tutore.

Pentru a depasi diversele module elevii vor trebui să atingă un nivel minim de înțelegere a conținuturilor teoretice și punerea în aplicare a acestora în activități practice și în nostru "Supercaso".

Resurse (platforma online 3.0, materiale tipărite, ...)

În încercarea noastră de a adapta filosofia 3.0 de învățare și de a încuraja utilizarea noilor resurse tehnologice în cadrul companiei, am dezvoltat un campus virtual (Platforma de Formare Online 3.0) arta exclusiv cu un design funcțional și inovator.

Printre instrumentele disponibile pe care le veți găsi: serviciul de îndrumare, chat, mesagerie și instrumente de studiu virtuale (exemple, activități practice de calcul -de, reflecție, dezvoltare, etc., exemple video și tutoriale video de plus "supercasos", module care acoperă să completeze și să ofere studenților o imagine de ansamblu cu privire la aspecte specifice).

Studenții vor avea acces nelimitat la conținutul manualelor tipărite, în plus față de conținutul teoretic al fiecărui modul, care va servi drept suport pentru a finaliza formarea lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Citeste mai mult

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Citește mai puţin