Diplomă de master profesional în managementul afacerilor, marketing și publicitate

Generalități

Programul de descriere

INEAFO piață globalizată, e-commerce și împuternicirea prin marketing pentru a se poziționa pe piață, devine o oportunitate în care o bună pregătire în acest domeniu poate face o diferenta. Prin urmare, acest Master în Management, Marketing și publicitate, va crea lucrătorul de profil sau angajator cerut de această piață.

Scopuri

Studentul care urmăresc acest master, va avea cunoștințele necesare pentru a dezvolta strategii și politici de marketing, luând în considerare toate asociate cu vânzarea de produse și servicii care să le permită să crească vânzările de afacerea dvs. sau de factori de afaceri pentru lucrul sau du-te la locul de muncă, astfel încât clientul primește de la primul contact prin procesul de cumpărare și se termină cu servicii post-vânzare, cea mai bună calitate posibilă. Obiectivul principal este de a dobândi manageriale și de conducere pentru gestionarea resurselor umane și digitale pentru a gestiona campaniile de marketing abilități excelente. E-commerce si marketing digital vor fi piese cheie pe care elevul va primi maestru.

practici profesionale

Căutați destinații de plasare? Care doriți să fie competitivă / o pe piața muncii și pentru a asigura succesul profesional? Finalizarea acestui Master Profesional în Management, Marketing și publicitate Acest lucru va permite stagii în întreprinderi cu o durată maximă de 6 luni.

INEAF vă permite să facă stagii în companii rapid și eficient. Boost cariera ta de lucru în companiile de mare proiecție naționale și internaționale.

În cazul în care aveți nevoie pentru a câștiga experiență în industria dumneavoastră, puteți găsi oportunitatea pe care il cautati. INEAF deschide ușa pentru cariera ta viitoare.

Cine ar trebui să participe

Acest master este un public versatil, deoarece complexitatea sa este în gradul de utilizare a care participă, și nu la nivelul de cunoștințe. creativitatea studenților este foarte importantă. Orice persoană, indiferent dacă obiectul licenței sau că acest lucru se încheie orice carieră colegiu, sau angajat al oricărei societăți în departamente, cum ar fi resursele umane, de afaceri, sau orice afacere care vrea să stimuleze afacerea dvs., puteți lua acest maestru, în scopul de a dobândi toate instrumentele posibile pentru a vinde mai mult și mai bine oferta de comunicare de calitate, de distribuție și de management și de management comercial în sine. Cel mai comun profil este cel care este asociat cu domenii de cunoaștere, cum ar fi de afaceri, economie, management, tehnici de marketing, managementul resurselor umane, sau chiar dreapta, dar versatilitatea în aplicarea sa permite oricui să beneficieze de această cunoaștere.

Ce te sus

Acest Master constă dintr-un set de module de formare care acoperă toate domeniile cunoașterii de marketing pentru gestionarea și direcția, inclusiv cele mai recente evoluții și tendințe în actualul Digital Marketing prezent acolo în e-commerce la nivel mondial ca o componentă cheie produse de marketing și servicii. Noi dota studenții cu cunoștințe în modele de afaceri de management și resurse umane pentru campanii de marketing de management concentrat. Ei sunt capabili de a analiza elementele-cheie de publicitate și de comunicare. Noi oferi studenților cu instrumentele cheie pentru analiza și studiul piețelor pentru a dezvolta strategii de marketing. Noi oferim, de asemenea, studenților cunoștințe despre cadrul legal care se potrivește posibile acțiuni de introducere pe piață de marketing digital, în special în e-commerce. Știi analiza strategiile de marketing la nivel internațional, iar studenții vor dobândi cunoștințe de brevete și mărci comerciale ca o reprezentare a unui produs sau serviciu ca activ în marketing. În plus, comerțul internațional în cazul în care engleza este limba folosită pentru comunicare, să pregătească elevul perfecționat engleza lui în termeni, conversații și situații în care cele mai multe vor fi în ziua lor de zi.

Descrierea metodologiei

Metoda noastră de studiu se bazează pe integrarea factorilor formative și utilizarea noilor tehnologii. Echipa noastră a stabilit obiectivul integrării ambelor zone, astfel încât studenții noștri interacționează cu un campus virtual agil și ușor de utilizat. O platformă concepute pentru a facilita studiul, în cazul în care elevii obține tot sprijinul necesar.

Metodologia noastră de învățare on-line, practică pe deplin orientate este proiectat astfel încât studenții să progreseze prin unitățile de învățământ ale diferitelor module și îndeplini sarcinile (activități practice, chestionare, înregistrări de caz și ipoteze de reflecție) că va propunând de-a lungul căii de învățare.

La sfârșitul activității lor de formare, studenții vor fi capabili să transforme cunoștințele academice în cunoștințele profesionale.

Sistemul de evaluare

acțiunile de formare sunt INEAF structurate în module, constând din unități de învățământ, activități practice, seminarii, forumuri și conferințe, printre altele.

Fiecare modul va fi evaluat separat în funcție de rezultatele obligatorii și opționale teste propuneri și evaluări de tutore.

Pentru a depasi diversele module elevii vor trebui să atingă un nivel minim de înțelegere a conținuturilor teoretice și punerea în aplicare a acestora în activități practice și în nostru "Supercaso".

Resurse (platforma online 3.0, materiale tipărite, ...)

În încercarea noastră de a adapta filosofia 3.0 de învățare și de a încuraja utilizarea noilor resurse tehnologice în cadrul companiei, am dezvoltat un campus virtual (Platforma de Formare Online 3.0) arta exclusiv cu un design funcțional și inovator.

Printre instrumentele disponibile pe care le veți găsi: serviciul de îndrumare, chat, mesagerie și instrumente de studiu virtuale (exemple, activități practice de calcul -de, reflecție, dezvoltare, etc., exemple video și tutoriale video de plus "supercasos", module care acoperă să completeze și să ofere studenților o imagine de ansamblu cu privire la aspecte specifice).

Studenții vor avea acces nelimitat la conținutul manualelor tipărite, în plus față de conținutul teoretic al fiecărui modul, care va servi drept suport pentru a finaliza formarea lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Citeste mai mult

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Citește mai puţin