Diplomă de master profesional în comunicarea digitală, marketingul și rețelele sociale

Generalități

Programul de descriere

INEAFAstăzi, multe companii încă nu știu cum să profite de Internet pentru a vinde mai mult și mai bine. Cu acest maestru va dobândi cea mai bună pregătire pentru a reuși în acest mediu, de a exploata avantajele sale în ceea ce privește publicitatea, marketing și vânzări sunt în cauză. cunoștințe și abilități care va face sa fie cel mai bun în acest domeniu.

Scopuri

  • Să definească conceptul de comunicare și de marketing ca un instrument pentru a rula o afacere.
  • Aflați mai multe caracteristicile și operarea de marketing digital si mobile marketing.
  • Știind cât de rețelele sociale, secretele lor și implicațiile juridice ale acestora.
  • Oferi studenților cunoștințe de bază în limba engleză pentru a funcționa în acest mediu.

practici profesionale

Căutați destinații de plasare? Care doriți să fie competitivă / o pe piața muncii și pentru a asigura succesul profesional?

Finalizarea acestui Master Professional în Digital Marketing și Social Media Communication acest lucru va permite stagii în întreprinderi cu o durată maximă de 6 luni.

INEAF vă permite să facă stagii în companii rapid și eficient. Boost cariera ta de lucru în companiile de mare proiecție naționale și internaționale.

În cazul în care aveți nevoie pentru a câștiga experiență în industria dumneavoastră, puteți găsi oportunitatea pe care il cautati. INEAF deschide ușa pentru cariera ta viitoare.

Cine ar trebui să participe

Acest master se adresează atât angajatorilor care doresc să intre în lumea on-line pentru a vinde, ca și pentru absolvenții în marketing și publicitate, și ramuri legate de sectorul comercial și de comunicare.

Ce te sus

Acest Master se pregătește să știi perfect cum să-și vândă printr-una dintre cele mai importante modalități prin care există în prezent și care este în plină expansiune și în creștere: INTERNET. Vei invata totul legate de comunicare și de publicitate pe internet, vă va studia noi si distintitos tipuri de introducere pe piață în acest mediu, precum și de marketing mobil, să nu mai vorbim de rețele sociale, în plus față de învățarea limbii engleze, instrumentul cheie pentru a supraviețui de pe Internet.

Descrierea metodologiei

Metoda noastră de studiu se bazează pe integrarea factorilor formative și utilizarea noilor tehnologii. Echipa noastră a stabilit obiectivul integrării ambelor zone, astfel încât studenții noștri interacționează cu un campus virtual agil și ușor de utilizat. O platformă concepute pentru a facilita studiul, în cazul în care elevii obține tot sprijinul necesar.

Metodologia noastră de învățare on-line, practică pe deplin orientate este proiectat astfel încât studenții să progreseze prin unitățile de învățământ ale diferitelor module și îndeplini sarcinile (activități practice, chestionare, înregistrări de caz și ipoteze de reflecție) că va propunând de-a lungul căii de învățare.

La sfârșitul activității lor de formare, studenții vor fi capabili să transforme cunoștințele academice în cunoștințele profesionale.

Sistemul de evaluare

acțiunile de formare sunt INEAF structurate în module, constând din unități de învățământ, activități practice, seminarii, forumuri și conferințe, printre altele.

Fiecare modul va fi evaluat separat în funcție de rezultatele obligatorii și opționale teste propuneri și evaluări de tutore.

Pentru a depasi diversele module elevii vor trebui să atingă un nivel minim de înțelegere a conținuturilor teoretice și punerea în aplicare a acestora în activități practice și în nostru "Supercaso".

Resurse (platforma online 3.0, materiale tipărite, ...)

În încercarea noastră de a adapta filosofia 3.0 de învățare și de a încuraja utilizarea noilor resurse tehnologice în cadrul companiei, am dezvoltat un campus virtual (Platforma de Formare Online 3.0) arta exclusiv cu un design funcțional și inovator.

Printre instrumentele disponibile pe care le veți găsi: serviciul de îndrumare, chat, mesagerie și instrumente de studiu virtuale (exemple, activități practice de calcul -de, reflecție, dezvoltare, etc., exemple video și tutoriale video de plus "supercasos", module care acoperă să completeze și să ofere studenților o imagine de ansamblu cu privire la aspecte specifice).

Studenții vor avea acces nelimitat la conținutul manualelor tipărite, în plus față de conținutul teoretic al fiecărui modul, care va servi drept suport pentru a finaliza formarea lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Citeste mai mult

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Citește mai puţin