Diplomă de master în regenerare urbană, reabilitare și proiectare (on-line)

Generalități

Programul de descriere

 • URBAN REGENERARE, REABILITAREA ȘI PROIECTARE.
 • Date: gratuite și personalizate. Recomandare: 9 luni (octombrie-iunie)
 • MOD: ONLINE
 • CREDITE: 60

DESCRIERE

Master provine din necesitatea de a instrui profesioniști cu un profil inovator, specializat în gestionarea și dezvoltarea aspectelor care au caracterizat cetățeanul de răspuns și oraș în ultimii ani.

Noi credem ca putem crea un nou profesionalism capabil să planifice și să gestioneze mediile urbane și rurale prin intermediul noilor tehnologii, noi sisteme de management durabil și inteligent și mai ales că pentru habitat sigur, sănătos și durabil.

TARGET

Absolvenții care sunt interesați în formarea profesionalismul lor în regenerarea și sistemul de management urban și cetățean, cu un accent deosebit pe cooperarea cetățenilor, reabilitarea durabilă și design ca motoare de regenerare.

OBIECTIVUL

Master își propune să faciliteze aplicarea practică a subiectelor predate. Din acest motiv, este în prezent lucrează la două medii urbane diferite. Miranda del Castañar (Salamanca), în colaborare cu Consiliul Local al acestui oraș în ceea ce privește mediul rural protejate.

Mai mult decât atât și ceea ce afectează o aplicație posibilă a conceptului de orașe inteligente cu cartierul West Salamanca și asociația de cartier Zoes. Barrio West are toate caracteristicile pentru punerea în aplicare a politicilor publice privind regenerarea urbană. densitate mare a mediului urban, cu îmbătrânirea populației, depășite în funcție de nevoile de reducere a emisiilor și a accesibilității și spații publice de calitate scăzută, bazate pe cladiri de trafic rutier.

Noi înțelegem că acesta este un loc de mare interes pentru a investiga acest nou mod de a înțelege intervenția în oraș și, de asemenea, aplicarea unor noi tehnologii. Este de interes pentru a integra o viziune socială intensivă și identitate bazată pe cultură, prin inițiative precum „Galeria Urban“, „Noi suntem, și Punto“, „Zoes verde“ ... având un sprijin de mare vecinătate și o evaluare pozitivă oraș.

Credem că putem ridica o acțiune comună în acest mediu să se grăbească posibilitatea aplicării în practică a conceptelor de „Orașe inteligente“ în astfel de medii.

END PROIECTE MASTERS ȘI PRACTICI

Proiectul final de masterat cuprinde 15 credite și va rula prin tutoriale personalizate on-line sau în persoană, ca posibilitate Student. Proiectul va fi expus în cele din urmă pe cale orală publice în instanță, fie personal, fie prin videoconferință.

Instituții și firme colaboratoare

Asociația de Vecinătate Zoes, orașului Miranda del Castañar.

DEZVOLTARE

MODULUL 1

Primul modul dedicat de regenerare urbană abordează fenomenul orașelor inteligente sau SMART CITIES noua frontieră, care implică mai multe discipline ne putem imagina. Arhitectura, Urbanism, Inginerie științele sociale și toate comportamentele care interacționează cu habitatul contemporan.

Tema orașelor inteligente este o temă inovatoare, care ascunde argumente pro și contra care elevii învață cum să analizeze și să distingă.

 • 1. Principii urbane regenerare.
 • 2. Medii urbane I. Regenerare
 • 3. Regenerarea urbană medii II.
 • 4. Regenerarea mediilor istorice.
 • 5. Regenerarea mediilor rurale.

MODULUL 2

În acest al doilea modul va fi dezvoltat probleme specifice de reabilitare, elevul va învăța terminologia tehnică adecvată, cu toate acestea, fiind foarte personalizate de predare fiecare elev marchează propriul nivel.

Credem că un modul specific privind reabilitarea necesară pentru a înțelege de regenerare urbană care aplică pe deplin noile tehnologii pentru îmbunătățirea locuibil, accesibilității pentru mediu sigur, sănătos și accesibil.

 • 6.Conocimientos Arhitectura S.XX.
 • 7. Proceduri în reabilitare arhitecturală.
 • 8. Reînnoirea Clădire S.XX.
 • 9. Reabilitarea energetică a clădirilor.
 • 10. Proceduri de restaurare de arhitectură

MODULUL 3

Modul de design interior aspect istoric, la utilizarea de design ca un instrument de regenerare a mediului locuit și motorul economic, având în vedere toate acestea, condiționarea materialului, preexistences socio-culturale și istorice (înțeleasă ca istoric, nu în mod specific patrimoniului și analiza fezabilității proiect în diferite puncte de vedere,

 • 11. Urban Design.
 • 12. interior pentru ospitalitate și turism. Design și petrecerea timpului liber.
 • 13. Expoziții, Standuri si scenografia. Proiectare si Cultura.
 • 14. Design interior de sănătate, educație și de birou. Proiectare si societate.
 • 15. Design Interior rezidențiale și comerciale. Proiectare, adaptare și condiționare.

TITLUL CERTIFICAREA

Master în regenerare urbană, reabilitare și Diseño.Habilita ca tehnician în regenerare urbană, reabilitare și Design.

VOLUMUL DE MUNCĂ

60 ECTS.

preț

4.500 de euro

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado.

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado. Citește mai puţin